ВеликоБритания, 11-та празнична

• 17 821
  • 298
  •   1
Отговори
# 90

Нямам никаква представа доколко аз съм способна да подпомогна развитието у сина ми на онези качества, които моят личен опит ми подсказва,че са ценни.

все пак това са твои думи Wink,въпроса ми беше обоснован на тях.(както и да е...)

както ти казваш въпроса е  многопластов Grinning

# 91
  • София

Нямам никаква представа доколко аз съм способна да подпомогна развитието у сина ми на онези качества, които моят личен опит ми подсказва,че са ценни.

все пак това са твои думи Wink,въпроса ми беше обоснован на тях.(както и да е...)

както ти казваш въпроса е  многопластов Grinning

Ами, да, разбрах те и пак ще кажа същото - не зная доколко ще се окажа способна да му помогна да се развие в посоката, която мисля, че  е правилна.Ще се старая, естествено.Но дали ще се окажа достатъчно търпелива, настоятелна, креативна, балансирана в методите си, само времето ще покаже.Напълно възможно е да се проваля.Както и да успея. Peace

# 92
Лелеее, ама какво е това гробно мълчание тука newsm78. Я да повдигнема малко темата... Wink

# 93
Лелеее, ама какво е това гробно мълчание тука newsm78. Я да повдигнема малко темата... Wink

ммм дааа ...ми то тук е така -на приливи и отливи. Simple Smile

... ми кажи нещо ''ко прайш''? Mr. Green ти в бг ли си още?

# 94
Мдам,Клонка се отказа от УК  Wink и пак заиграхме на мълчанка Simple Smile

# 95
  • Bristol
А, аз не мълча, драскам активно в темата на Алиса  Joy
Снощи пък гледах Х фактор . Е, те ТОЗИ ми е фаворита   Heart Eyes
ПП А ТОВА е изпълнението му миналата седмица  Crazy

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 02:45 от м_е_р_и

# 96
  • София
Ей какво става с бременните майчета.
И аз следя темата на Алиса за образованието.

Вие нищто не споделихте за тоя хелоуин, как мина, има6е ли страхотии???

# 97
Ей какво става с бременните майчета.
И аз следя темата на Алиса за образованието.

Вие нищто не споделихте за тоя хелоуин, как мина, има6е ли страхотии???

нека споделят празнуващите,ние не бяхме от тях Simple Smile...

# 98
  • София

Не, бре, чета активно в темата на Алиса и гледам да не пиша, за да не разводнявам дискусията.

Я кажете, има ли в Лондон или нейде в Англия някое хубаво "българско" местенце, където може да се срещат хора, за да се радват на контакта с българи, без да се притесняват от евентуално "молене за помощ"/от типа - дай пари, след два дена ти ги връщам/, което кара много хора да избягват в чужбина срещата със сънародници.

# 99

Не, бре, чета активно в темата на Алиса и гледам да не пиша, за да не разводнявам дискусията.

Я кажете, има ли в Лондон или нейде в Англия някое хубаво "българско" местенце, където може да се срещат хора, за да се радват на контакта с българи, без да се притесняват от евентуално "молене за помощ"/от типа - дай пари, след два дена ти ги връщам/, което кара много хора да избягват в чужбина срещата със сънародници.

има Клонка има ,за такива като мен семейни с много деца си има бг ресторантчета ,преди се събирахме много, децата играят ние наблягаме на шопската салата Wink  има всяка седмица бг партита ,но там не ходя  Simple Smile

# 100
  • София
има Клонка има ,за такива като мен семейни с много деца си има бг ресторантчета ,преди се събирахме много, децата играят ние наблягаме на шопската салата Wink  има всяка седмица бг партита ,но там не ходя  Simple Smile

Прекрасно!!!
Значи няма изолация.
А в началото, като се появих в темата, всички рекоха, че е ужасно самотно да си там и няма никакви социални контакти, ако не се работи.

А ресторантчетата приятни ли са?
Дай някой линк, ако има в нета някое от тези места, само да погледна, не че ще усетя атмосферата, ама ей така, от любопитство да видя, че ми е интересно.

# 101

Я кажете, има ли в Лондон или нейде в Англия някое хубаво "българско" местенце, където може да се срещат хора, за да се радват на контакта с българи, без да се притесняват от евентуално "молене за помощ".

Да, нарича се сбирки с приятели.  Wink

До нас няма близо български ресторанти, но приятели има.
В bghelp май се рекламират български ресторанти. Преди години бях питала. Имаше отговор: ела, бичим музика и всяка събота става меле. Разбрах го като чалга с бой. Не се затичах да вдъхна атмосферата.

# 102
Преди години бях питала. Имаше отговор: ела, бичим музика и всяка събота става меле. Разбрах го като чалга с бой. Не се затичах да вдъхна атмосферата.
  Joy  Joy Що така сте пропуснали кОлтурното мероприятие ?
Ходила съм веднъж ,бременна,на Бг ресторант.През седмицата беше и нямаше такива,,екстри'' като горе рекламираните  Laughing. Много вкусни чушки в доматен сос имаха.

# 103
Преди години бях питала. Имаше отговор: ела, бичим музика и всяка събота става меле. Разбрах го като чалга с бой. Не се затичах да вдъхна атмосферата.
  Joy  Joy Що така сте пропуснали кОлтурното мероприятие ?
Ходила съм веднъж ,бременна,на Бг ресторант.През седмицата беше и нямаше такива,,екстри'' като горе рекламираните  Laughing. Много вкусни чушки в доматен сос имаха.

аз пък си поръчвам крем карамел ,защото не мога /не съм /да го правя. Собствениците са много готини , лавче и с тях правим ....и винаги ходим преди да са дошли фолк звездите Wink
Клонка не знам за сайт,но Алиса правилно те е насочила в бг хелпа там може да има.

# 104
  • София
... Преди години бях питала. Имаше отговор: ела, бичим музика и всяка събота става меле. Разбрах го като чалга с бой. Не се затичах да вдъхна атмосферата.

Звучи леко стресиращо, но вероятно има своите фенове Crazy

"Чалга с бой" е добре намерено название, може да се ползва при необходимост от агресивна реклама Mr. Green

Ама....това ли е единственият формат?

Общи условия

Активация на акаунт