Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за срива на пазара на недвижими имоти в Лондон?
Каква е разликата между кръстат бод и гоблен?
Какво означава „бакпулвер“ на английски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за срива на пазара на недвижими имоти в Лондон?
Формулярът обсъжда различни мнения относно потенциалния срив на пазара на недвижими имоти в Лондон. Някои участници поставят под съмнение възможността за срив, като посочват високо търсене и ограничено предлагане. Други изразяват опасения относно възможно намаляване на цените, позовавайки се на информация за затягане на кредитните стандарти и предупреждения за икономическа криза. Някои смятат, че сривът на цените в Лондон е малко вероятен, като посочват тенденцията към увеличаване на цените. Въпреки това има участници, които споделят лични примери за значително увеличение на цените в Лондон през последните години.
-
Каква е разликата между кръстат бод и гоблен?
-
Какво означава „бакпулвер“ на английски?
-
Какви са часовете на детската градина и спят ли децата по обяд?
-
Как да се справим с часовата разлика и режима на детето при пътуване до Обединеното кралство?

Поздравления за новата къща. Дано да успеете за Коледа да се нанесете в нея 
, училищата са топли като в басейн,...така че ще ме извинявате ама май прекалено се притеснявате ,извинявам се ако съм прозвучала заядливо ...просто изказах мнение да не се обижда никой ей
за мен е просто мит.
От януари месец ще ходи за по 2 сесии на седмица. Това което намерих не е към училище и приемат деца от 2 години. Излиза ми по-евтино от обикновено nursery, аз не работя, затова се спрях на този вариант. След като навърши 3 години, ще започнат да ми правят съответните отстъпки, тогава мисля да я запиша на цял ден, от 9ам до 3пм.
Липсват ми зимните сутрини в БГ, когато трябваше да изровя колата от снега и да изчегъртам замръзналите прозорци
Но вместо сняг, вали дъжд
Всички закрити пространства са много добре отоплени. Синът ми в училище ходи облечен само с полошърт. Пуловери отдавна спрях да купувам, прекалено топло е с тях, едно дебело яке тук върши перфектна работа, даже и да си с тениска с къс ръкав под него
А колко дъжд ще падне, е Божа работа. Спомням си 2005 година в България, август месец, изгних от влага с дечурлигата, а тук съседката се скапала да полива градинката ми, за да не умрат цветята
и това да стане възможно по-скоро.