И аз подкрепих.
Егати смотаното време,тъкмо реших,че е топло да излезем и то сега ще завали
Дано и през почивните дни врмето да е така топличко, че и татито да излезе с нас.
Едва събирам по 50 гр. НА ДЕН !!! Наливам се с вода по цял ден, и Хип не помогна. И реших, че няма смисъл вече. Но и с АМ не наддава. Във вторник тежеше 3950, а го изписаха 3440. Педито каза, че на седмица трябва по 250 гр поне да наддава. Направо съм луднала вече.
По цял ден само грамчета мляко следим.
). От следене на грамажи файда няма. Ако аз трябваше да се следя колко кърма имам щеше да излезе, че гладни стоят тези деца.
, ако искаш и имаш желание може да опитаме да кърмиш и да ти увеличим кърмата, но ще изисква известни усилия от твоя страна, трябва да забравиш всякакви мерки и теглилки и да следиш детето не кантара, и най важното е спокойствие, притесненията дали му стига водят до стрес, поради който кърмата е вероятно да намалее, и още нещо на лекарите им е много по лесно да дадат на майката шишето с АМ и да я пратят по живо по здраво отколкото да се опитат да и помогнат да кърми
днес като че ли ще е приятно за разходки.ако някои се разхожда в района чаталджа-спортна зала -по обедните часове и иска компания-да даде знак.ние с малкия виктор обичаме да сядаме на кафенце и на барби-зад медицинския. 
ако няма ще се уговорим за кафе.Ако има ще се уговорим нещо за градинката до Барби