ВАРНА - 29

• 17 514
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Между 130 и 150 000 домакинства във Варна ще останат без вода най-рано до утре следобед. свържат зона две със зона едно и така ще се извърши водоподаването.

Авария на магистрален водопровод остави без вода варненските квартали “Аспарухово”, “Христо Ботев” и част от район “Одесос”.

Седем водоноски ще обслужват по график шестте детски заведения, петте училища и онкодиспансера, попадащи в зоната на аварията, съобщиха от общината.

Водопроводът е скъсан при изкопни работи за строеж на жилищна сграда на ул. “Атанас Томов” 5.

Контролните органи са констатирали, че строител на обекта е фирмата “Анонс” ООД, а строителният надзор се изпълнява от “Диалекс” ООД.

Съставен е акт за аварията, максималните санкции за подобно нарушение варират между 10 000 и 100 000 лева – за строителя и от 30 000 до 150 000 лева – за надзорника.

Веднага след огледа, аварийна група се е заела с отводняване на изкопа, поради опасност от срутване на околните сгради.

От РИОКОЗ-Варна препоръчват след пускането на водата тя да не се ползва за пиене и приготвяне на храна.

За отмяна на препоръката гражданите на Варна ще бъдат допълнително уведомени.

# 121
Много добър уролог е др.Абушев в окръжна.                                                                                            Тел.0887630563

# 122
Здрастииии  Hug

Хола беше като бомбоубежище няколко дни затова ме нямаше Mr. Green
В крайна сметка се сдобих с готина секция и пак съм на линия Hug То беше пробиване  Crazy По голямата част е хваната към стената и днес момчетата доста се постараха да я прихванат както трябва Crazy

Yanina за гъбичките -Дактарин Peace както ти е казала Калито . За ден-два няма нищо bowuu

А това за водата нямам думи #2gunfire

Ние имаме вода де ,ама  съчувствам на тези който нямат.  Е утре ще ви дадем от нашата  Joy  Това означава че налягането ще спадне , но поне цяла варна ще има вода  bouquet

# 123
  • Варна
Аз сега се сетих, че имам да взимам еднократна помощ след раждането (май в размер на 200 лв.) Някой може ли да ме светне каква е процедурата, къде се ходи и дали не съм изпуснала срока.

хмм, а и никакви майчински нямам преведени още newsm78

# 124
здравей те мацки
виж те какво си имам и ме побъркват Crazy

Crazy

# 125
Какво е това Rolling Eyes  Много са ми познати newsm78

# 126
Какво е това Rolling Eyes  Много са ми познати newsm78

Furby  Laughing

# 127
Аз съм от тези които са без водааааааааа #Cussing out не разбрах утре ли ще я пуснат или както чух по новините на Нова тв. ще оправят аварията цяла седмица #Crazy
Някой няма ли да ме зарадва с добра новина че утре ще дойде Praynig

# 128
Абе да ви питам за някой добър ортопед да заведа малката че още не съм я водила?

# 129
Абе да ви питам за някой добър ортопед да заведа малката че още не съм я водила?

Д-р Райков.

# 130
 Whistling Whistling Whistling  Към 20ч мъжо ми вика налягането на водата малко -сигурно ще я спират. А аз- не бе сигурно са скачили вече двата водопровода Rolling Eyes Преди 10 мин излизам да простирам /навън е много студено/ и какво да видя булеварда под нас станал р.Нил . Така че има още една авария ooooh!  Ама че късмет Rolling Eyes

# 131
Whistling Whistling Whistling  Към 20ч мъжо ми вика налягането на водата малко -сигурно ще я спират. А аз- не бе сигурно са скачили вече двата водопровода Rolling Eyes Преди 10 мин излизам да простирам /навън е много студено/ и какво да видя булеварда под нас станал р.Нил . Така че има още една авария ooooh!  Ама че късмет Rolling Eyes

Ама,че скапана работа #Crazy не е за вярванеееееееее

# 132
Дано не осъмнете и вие без вода, защото аз така мрънках предишната вечер, че няманалягане, а на сутринта изненадаааааа  Shocked

# 133
  • Варна
Добро утро девойки, аз противно на лекарското мнение си мисля, че това дете вади зъб. Отново голямо кривене беше снощи , както и при другите зъби, не иска легло, играчки и си личи определено, че нещо я боли. Заспахме към 01.30 и то в количката, а аз не я и изместих, защото умирах за съм, а знаех, че ще се събуди. Ох, да и минава каквото и да е, че е много зле положението
Янина за майчинските е рано още, първо трябва да ти изплатят и третия болничен и след това.
Еднократната помощ няма как да си я изтървала, срока е 3 години, така, че имаш време, но да знаеш че не я получаваш веднага след като подадеш молба, а минава минимум месец.
!. Трябва да отидеш в районното кметство по регистрация на ЛК и да си издадеш документ за родствени връзки. Там можеш да попиташ къде е социалното, където ти се водиш.
2. Отиваш в социалното и попълваш една молба по образец, но трябва да носиш твоя ЛК, тази на съпруга ти, акт за раждане на малкия, копие от акта за раждане и евентуален документ от банка, с което да удостовериш номера на IBAN сметката си ако имаш такава.
Успех! Ако нещо не си разбрала, пак питай. Hug

# 134
Имаме вода поне за сега с добро налягане TiredИ разбира се понеже не се знае докога съм напълнила пералнята и ще изпера всичко каквото има.Миялната също работи,ако имаше как и да се изкъпеш 10 пъти и да те държи 10 дена Joy щях да съм го направила досега  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт