ВАРНА - 29

• 17 515
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
имам въпрос Някоя от вас да си има вземане даване с тея от социалните още не са ми превели парите за септевмри?

# 106
Я да видим кой ривал за нази? Ние доволно се завърнахме от родната ни столица с някоя и друга нова парцалка и с ботушки за цялото семейство. Виждам има много нови мами (привет   bouquet), а още повече ме радва присъствието им у наше село (димек Хаспарухово). Та апелирам за една среща, да им покажем на мързеливи възражданки и околните квартали, как се правят тези работи. Laughing Като гласно изключвам Ивчок от гореописания списък поради две болни гарги, които се надявам, че вече са във форма и цвят   bouquet

Относно покупките аз доста хойках по магазините и всичко ми е от различни места. Като големите покупки (количка, столче, шезлонг и т.н.) според мен са най-евтини в Биберон до Черно море, а дрешки и т.н. повече държа на производител, а не на магазин. Да не казвам, че във София ми идеше да и накупя на Теди дрешки за 5 години напред. Хем има многократно по-голямо разнообразие, хем са много по-евтини.  Sad

# 107
Привет мамита,какво правите в това лошо време,мойто дете все вънка иска,какво ги правите вашите дребуси. ooooh!Моя хем е голям вече и вместо да играе сам все мен вика да играем със колите му.За Аспаруховска среща аз съм за PeaceЛек даждовен ден на всички. Hug

# 108
  • Варна
Ив4ок, вече сме доста по-добре! сега се връщаме от дофторката.каза още 3 дена да пием лЮкарства Rolling Eyes
минахме мерки и теглилки и да ви се оплача - качили сме 40грама и пол'вин сант'  Confused аман от болести #2gunfire
хубавата новина е че най-късно другата седмица ще ни оперират клепача!само да озрдавеем  Praynig

Елеонора_76 за съжаление не мога да ти помогна, разгледай "здравния справочник" на форума Thinking

Franito бавят ги понякога,но чак пък 2 месеца  Shocked иди ги питай,или по телефона Thinking

Пижулинка ха добре дошли! някой слънчев ден мож са сберем. поне на Рождените дни на чаветата да се видим  Joy

кенгуру използвам само в Метро,даже вече я оставям на свеки като ходя там.пробвах няколко пъти - по-дълго като я нося и ме боли кръста  Confused иначе на други места влизам с количката - хич не ми пука  Crossing Arms

# 109
Virginity ок
Аз пак ще си позволя да ви попитам друго Simple Smile
Имате ли някакви отзиви за доц.Щерев от Терапия?

# 110
  • Откъм Варната
Мойто чеде на ли си е кротканчо, и в това лошо време спокойно си разхвърля из къщи без да ме безпокои с мрънканци

# 111
  • Варна
за Терапията не ща да чувам повече  Close отвратителна обстановка с отвратителен персонал  #2gunfire
(специално детското  Close) иначе не го знам Щерев,може пък да е добър специалист Thinking

Кали - пък ние спим като пор в люлката Stuck Out Tongue
ко й стана напоследък - следобед иска в люлката да спи Shocked тя пък взе да ни умалява вече и ко ш'праим нинам Rolling Eyes

# 112
  • Варна
Гледах досега Слави и конкурса Танцувай с мен 2. наградата ще е околосветско пътешествие за двама, 20000 лева джобни и яхта- да му завиди човек на печелившия.
Мирелка няма промяна милата (от вчера следобед е с температура, но незабелязвам някакви признаци на грип), обадих се на педи и след консултацията по телефона се разбрахме утре сутрин да я види.  Дано, че горката, толкова ми е жал да я гледам такава омърлушена тази вечер. Иначе цял ден я тъпча с лекарства и около един час й правих компреси, че тогава малко по-намали пустата му температура.
А навън е такъв студ, че не зная как да увивам детето утре, че да не настине наистина. хайде до утре.

# 113
  • Варна
Yaninaобмисляла ли си варианта за слинг вместо кенгуру? Аз си уших, от най-елементарния вид (дидимос) още докато бях бременна и го ползвах от 2ти месец до годинката някъде. Когато бебето е малко се носи легнало, а после като с кенгуру. Много е удобно, никога не са ме болели рамена или кръст (опитвала съм кенгуруто на съседката, до магазина и обратно, и беше ужасно). Ако бебечето ти продължава да е толкова ревливо, може да ти свърши работа и вкъщи.

# 114
Здрасти и от мен  bouquetМойто кенгуро е съвсем обикновено и също ме заболява гърба ако стои продължително време в него.Ползвам го само като водя големия на градина,ако ходим с колата на приятелката ми.Аз съм болна(настинала съм нещо/и  направо изтръпвам да не разболея малкия,че все отгоре ми е наврян.Ужас  #Crazyи до тоалетната не мога да отида без него.Иначе правим опити да вървим-стигаме и до 13 крачки,ама изчаквам с прощъпулника,щото днес вървим, утре не ,и затова.
лек ден Heart Eyes
р.с ние нямаме вода и направо незнам кво ще прая ooooh!

# 115
  • Варна
Добрю утрю и от мен. Ауъ, какво слънчице се е показало днес. Много приятно ми свети в стаята Grinning
Момичета, благодаря ви за отговорите и мненията за кенгуруто. Аз по принцип го взимам за мъжа ми защото от край време имам проблеми с кръста и няма да мога да го използвам. А на него ще му е доста удобно. Видяхме няколко варианта, който ни допаднаха и като ни остане време ще излезем да купим.
А за слинг - даже и не съм виждала какво представлява newsm78

Вчера бяхме на консултация (първата ни след болницата). Няма да ви казвам какъв дъжд и студ трябваше да преодолеем ooooh! Добре,че Коко спа през цялото време. Почаснали сме с 350 гр. и сме се удължили с 1 см Mr. Green Имаме гъбички в устата, сълзящо оченце и протрити тестиси ooooh!Изписаха си цял лист мазила.Това ни беше консултация по здравна каса. Сега в четвъртък сме при нашето педи. Ще видим и тя какво ще каже и тогава ще купувам лекарства.

А какво ще кажете за наградата в Танцувай с мен? Страхотна ееее Crazy Crazy Crazy Как ми  се иска и на мен едно около светскоо.Ама нали съм си скромна и на обиколка на България бих се съгласила Flutter

Това е от нас засега. Отивам да домакинствам, че къщата е достаа занемарена. Blush

# 116
Абе хора имате ли вода
По неофициална информация цяла Варна няма вода-гръмнал е главния водопровод и щели да го оправят най рано след 2 седмици.Ще науча повече след час, ама аз лично съм шокирана какво ще правим толкова време без вода

# 117
  • Откъм Варната
Yanina гъбичките ги лекувах с Дактарин, за 2 дена минаха и повече не се появиха, нищо че не плакнех устата на малкия с водичка след кърмене

Браво все така да расте

# 118
  • Варна
Yanina гъбичките ги лекувах с Дактарин, за 2 дена минаха и повече не се появиха, нищо че не плакнех устата на малкия с водичка след кърмене

Браво все така да расте

Да, и на мен това ми е изписала. Помниш ли на каква цена е, да кажа на мъжа да го вземе?

Сега по новините казаха, че проблема с водата е голя. В никакъв случай да не се пие и да се използва за миене. Но не казаха до кога. Щели да уведомят гражданите допълнително.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 12:02 от Yanina

# 119
  • Варна
Върнахме се от лекарката- резултатът не е зъби, а настинка, червено гърло и Т.
Сега ще се лекуваме в къщи с един куп изписани хомопатични средства и антибиотик за резера ако нямаме промяна тия дни. Отивам да й приготвям пюре за обяд.

Общи условия

Активация на акаунт