ВАРНА - 29

• 17 517
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! И аз имам нужда от помощта Ви. Някоя от вас знае ли нещо за лабораторията за клинични изследвания в нашия град? Намирала се срещу стоматологията. Опитах да намеря нещо в нета, но не успях. Моя позната, която не е от града ще води там детенце и ме помоли за информация, каквато и да  е тя...Много е притеснена и искаше да чуе отзиви - добра ли е, не е ли, всичко каквото знаете ще ми е от полза. Благодаря предварително!!!

# 91
  • Варна
Asmoday, честито  bigdance2 Да ти е здрава и много послушна малката госпожица. И чакаме снимки. Grinning
Добре дошли на всички нови мами   bouquet

Десинко, аз повечето неща си ги взех от Бебчо и цените ми се сториха по-ниски от Биберон. За дрехи дори на борсите на пазара беше по-скъпо. На теб какво ти предстои да купуваш?

Ние днес си мислехме да си направавим първата разходка около блока, ноо ми се струва много студено Naughty и май ще я отложим.
И понеже не ми се рови из стари теми, моля препоръчайте ми някакъво кенгуру, до 80 лв; а става да се носи с лице и гръб към движението и да е за новородени.Засега само на Чико съм гледала един модел. Благодаря предварително.

Хубав ден на всички Simple Smile 

# 92
Asmoday, честита рожба! Да е много здрава, красива и да ви засипва с усмивки! newsm51
ЧРД на симона! Да е палава и много щастлива!   ura
Ние вече сме добре, но като няма Панадол няма и дрога за зъбите и е друга мъка!
Лекарството го давам с малко чай в чашката от самия антибиотик. Пие го, къде ще иде! Вержи, оздравявайте, че да се видим пак. Те май се разболяха по едно и също време!? Ма те да не са се целували наште?!...

# 93
Публикувана от: Yanina
Десинко, аз повечето неща си ги взех от Бебчо и цените ми се сториха по-ниски от Биберон. За дрехи дори на борсите на пазара беше по-скъпо. На теб какво ти предстои да купуваш?

Предстои ми да купувам ВСИЧКО-мился че ме разбираш Simple Smile  bouquet

# 94
  • Откъм Варната
...Предстои ми да купувам ВСИЧКО-мился че ме разбираш Simple Smile  bouquet

Всички те разбираме, но не можеш да купиш всичко от 1 магазин, а и да ти кажа цените навсякъде са почти едни и същи, е има някой по скъпи магазини, но останалите кадето е ефтинко държат почти еднакви цени разликите са много малки, вече зависи от твойте възможности, ако искаш да избираш трябва да пообиколиш

# 95
...Предстои ми да купувам ВСИЧКО-мился че ме разбираш Simple Smile  bouquet

Аз този път купих всичко от Биберон. По-точно мъжът ми отиде с направения от мен списък в магазина, след като родих (защото така си бяхме решили - да не пазаруваме предварително) и купи всичко от легло до... абе всичко.
Лесно и удобно. За разлика от предния път, когато обиколих сума ти магазини  - пълна загуба на време и не мисля, че съм спестила пари.

# 96
  • Варна
Добро утро на всички, желая ви прекрасен почивен ден!

# 97
Ами то май само в Биберон има всичко на куп в другите все нещо няма  Crossing Arms

# 98
  • Варна
Добро утро и от мен. Днес уж трябваше да е по-студено от вчера, а на мен ми се струва, че навън е доста приятна есен Simple Smile
Десинко, напълно те разбирам. Аз в 9-ти месец започнах да купувам всичко. Но преди това щателно проучвах в сайтове и познати кое е най-доброто на приемливата за мен цена; обикалях магазините да не би да изпусна някои по-красив модел. Накрая така се получи, че си купих всичко от Бебчо (от новия им магазин на ул. Студентска). Само количката взех от Премаман. И засега съм доволна от покупките. Нооо в последствие разбрах, че доста от купените неща са миизлишни. Така, че ако се чудиш за нещо, питай. Flutter

Никой ли не може да ми препоръча кенгуру? newsm78

# 99
  • Варна
Здравейте мами от Варна.Включвам се и аз да следя темичката.
Живея в района на Автогара.Имам син Мартин роден на 21.04.07г. и дъщеря Поли - 16.08.91г.
Приятен ден от нас  bouquet

# 100
  • Откъм Варната
Yanina за кенгуро незнам, аз си мислех че много ще ми трябва и си взех на Бертони, но само 3 пъти го ползвах, добре че не взех някое много скъпо

# 101
Yanina за кенгуро незнам, аз си мислех че много ще ми трябва и си взех на Бертони, но само 3 пъти го ползвах, добре че не взех някое много скъпо

и аз така нашето.Само дето си дадох парите Rolling EyesДа съм я носила най-много 5-6 пъти,тъй като след малко по-продължително носене,започваха да ме болят рамената и гърба. Confused

# 102
  • Варна
Аз използвам нашето кенгуру доста- в Метро, Кауфланд, по банките като имам работа, Нап и почти навскъде, защото си нямам никой тук на когото да оставя малката и с налага да я мъкна с мен. Но моето е подарък и нямам представа каква е цената му, всъщност не съм се  и заинтерисувала, а зная, че е купено от Метро.
Янина, но ти искаш някакво от 3 месеца  newsm78, не зная аз започнах да го ползвам след 4 навършени и пак ми казаха, че е рано. Ако те интерисува повече ще ти препоръчам слинг, той е много по-удобен за по-малки бебчета. Hug
P.S Сега като се разрових из нета намерих от моя модел и струва само 12 лева.

# 103
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър уролог-хирург във град Варна.
Става въпрос за операция на тумор на бъбрека, без метастази.
Моля за координати!

П.П. Извинявам се, че нахълтах така във темата ви...

# 104
  • Откъм Варната
caisa същото е и нашето, ама аз в Кауфланд бебо вече го возя на пазарската количка, в Пикадили влизам направо с детската, в банките също, абе навсякъде, не се разделяме

Общи условия

Активация на акаунт