ВАРНА - 29

• 17 707
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Днес сме много по-добре, закуси с лекота, но после глупавата му майка му даде бисквита и "бльок" върху хубавите дрешки за излизане. Сега ще ходим на кухня. Лек ден на всички.

# 76
добрютро Hug
ние днес ще стягаме багажа,   car003че утре имаме ДЕН-ДЕН  newsm38
и решихме да го празнуваме при баба, дядо, леля...и други подобни роднини
(Да е по- лесно на мама) clean
Така бързо мина 1 година...Сега си спомням с умиление времето, прекарано в болницата около раждането на Симона...Изпадам в сантименталности...
Така че, мили мами и бебешоци, утре пийте по 1 за Симона - и тя порасна
beer newsm24 smile3510  cook

# 77
  • Варна
да е жива и здрава Симонка, много щастие, любов и успех!
и весело изкарване на празника утре Wink

ив4ок ние пък стана 1 седмица не можем да се оправим ooooh! пуста кашлица ще ме побърка!!! #Crazy да не говорим с каква борба си пием лекарствата и колко изобщо преглъщаме от тях  Close

# 78
Здравейте мамчета,ето вече е ноември и взех да се настройвам празнично поради факта че наближават коледните празници,даже и си умувам на кого какви подараци да купя.Вие вече очаквате ли празниците с нетърпение. Wink

# 79
Здравейте мамчета,ето вече е ноември и взех да се настройвам празнично поради факта че наближават коледните празници,даже и си умувам на кого какви подараци да купя.Вие вече очаквате ли празниците с нетърпение. Wink

И аз, и аз   Laughing
Обзела ме е една пред-рожден-денно пред-Коледна еуфория  Crazy

# 80
Здрасти на всички. Аз да направя един отчет с малкоооо закъснение. На 16.10 родих една прекрасна мома на име Калина. Поздрави на всички от нас двете   bouquet

# 81
Да ти е жива и здрава!

Момичета, помогнете! Аман вече, не знам некачествени са стоките или моя късмет е такъв, но събрах вече 4 дрешки в рамките на няколко седмици (три от които необличани, а другата - обличана не повече от два пъти) с по една развалена капсичка и не мога да намеря място, където да ми ги сменят. Навсякъде, където проверих ми казаха, че нямат толкова малки. Ако знаете къде, моля пишете   bouquet

# 82
Честито и от мен Asmoday  bouquet да ти е жива и здрава малката Калина

# 83
Мами, понеже ми предстои "голямото пазаруване за бебо" бихте ли ме насочили към конкретни магазини и борси, където цените са по-ниски. Например в "Бебчо" имаше и някои достъпни цени ама като цяло ми се стори скъпичко.

# 84
Момчета извинете ме че де вмъквам така в темата но ми предстои друтага събота и неделя пътуване да Варна,бихте ли ме насочили евентуално къде мога да оставям детето си което е на 3 години за по няколко часа през деня ,има ли подобен род услуги там,частни забавачници,имам работа и през двата дни,става въпрос през деня,а съм самотна майка и няма къде да оставя детето си през тези 2 дни в родният си град.Ще ви бъда много благодарна за инфо.  bouquet

# 85
  • Варна
maya капсички си купуваш от някоя кинкалерия и отиваш при някой шивачка
а мойта ми каза че на пазара имало някакъв чичко дето сменял и слагал капси,но къде точно не мога да ти кажа dontknow

asmoday честито,много да се слушкате  bouquet

desiniko Слънце (образцов дом),биберон(до черно море), бебо(паркинга на ОБ), и един магазин има на Цар Освободител, срещу детската кухня,ама тай май е скъпичко Thinking

exact22 има частни занимални ама те са от 4год. до колкото знам newsm78

# 86
maya, има една кинкалерия на спирката на тролеите на Нептун (посока центъра)  - там провери  Peace

asmoday, да ви е жива и здрава Калина   bouquet

desiniko - Биберон

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 11:15 от baby_doll

# 87
  • Варна
днес е Задушница Praynig

# 88
Момчета извинете ме че де вмъквам така в темата но ми предстои друтага събота и неделя пътуване да Варна,бихте ли ме насочили евентуално къде мога да оставям детето си което е на 3 години за по няколко часа през деня ,има ли подобен род услуги там,частни забавачници,имам работа и през двата дни,става въпрос през деня,а съм самотна майка и няма къде да оставя детето си през тези 2 дни в родният си град.Ще ви бъда много благодарна за инфо.  bouquet
Може да я оставиш в таралеж,това е като детски център в нещо като търговски център,казва се Елитис,намира се до Практикер но незнам точно какви са условията newsm78

# 89

Общи условия

Активация на акаунт