ВАРНА - 29

• 17 498
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Честито на всички именици и именичета !
Да ми е живо и здраво моето !

# 151
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ И ОТ НАС  party006

Yanina, наш'то педи за гъбичките в устичката ни препоръча ги мажа с разтвор от 30 мл преварена вода + 1/2ч.л. сода след кърмене, и при нас бързо изчезнаха

Без да се заяждам ,ама твойто педи в кой век живее ooooh! Сода на новородено #Crazy
Честно казано, доволна съм от педито, защото не ни изписва лекарства за щяло и нещяло...а и всичко, което ни е препоръчала до сега е имало добър ефект Thinking

# 152
Здравейте момичета!Извинявайте че нахлувам в темата ви!Аз също съм бъдещо май4е /живот и здраве/и освен тази промяна която ще имаме в живота си с раждането на първото ни дете,предстои ни да се преместим във Варна/ех Варна/! Grinning И там ще раждам живот и здраве.Молбата ми е ако някоя  от вас знае за някоя квартира/двустен,гарсониера/в Младост или района наоколо,да ми пише на ли4ни -ще и бъда много благодарна.Търсим от 1 януари,или от 1 декември.
Извинявам се пак и хубяв ден ви желая!  bouquet

# 153

Честит имен ден на Ангеловци, Михаиловци и др., които празнуват! Да са живи и здрави!  bigdance2
Купихме патъчки, на-на-на-на-на!

# 154
sladur4e*2, да ти е жив и здрав именика!  Hug  bouquet

# 155
здравейте, момичета
извинявам се, че се набърквам в темата ви
от варна съм, имам останал един пакет памперси неразпечатан, който ми е излишен
за повече инфо : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239403.new#new

# 156
  • Варна
Здравейте на всички! Не съм се разписвала отдавна, но покрай тая сага с водата му дойде времето.

Момичета от Аспарухово, незнам дали знаете, но има осигурени водоноски. Снощи и предната вечер една стоя 2 часа /или докато се изпразни/ пред блока ни - от 18 до към 20 часа. Сигурно ще продължат докато дойде водата. Пишете ми ако искате на лични да ви обясня къде

# 157
  • Варна

Добро утро народе. Тази вечер що годе спах добре, но не беше от идеалните нощи все пак.
Дано при вас поне е било по-добре. Днес го дават малко по-добро времето и мисля, че трябва да  се използва. Затова приятни разходки ви желая.

# 158
  • Варна
Добро утро и от мен. Ние тъкмо се нахранихме и сега се кокорим.
caisa, ммм, че вкусно кафенце. Благодаря   bouquet
Днес мисля да излезем с количката за 30 мин навън. Надявам се на Коко да ми хареса. Дано времето да се задържи така поне до обяд.Вчера успях да подам молбата за еднократната помощ. Още веднъж ви благодаря за съветите. Спестихте ми доста време.

Много целувки от нас Flutter

# 159
Вчера успях да подам молбата за еднократната помощ.

И аз трябва да я свърша тази работа...

# 160
 Със Сладурче имаме среща 11ч в градинката до медицинския,ако някой иска да заповяда:hug: 

# 161
Калиноуууу къде си мъ Crazy
Я вземи поправи заглавието на темата Naughty каква Варна -какви 5лв.Ние сме във Венеция  help smile3549
Да ни е честита новата авария ,и  новата река вл.Варненчик -бивш булевард Joy

# 162
  • Варна
Ние добре се разходихме днес, по институции, до университета на мама, където днес нейните колеги се дипломират, за разлика от нея. Но и на това ще дойде ред, в някой дано слънчев ден.
Днес направо откачих, наложи се да прескоча до НАп за да взема удостоверения за липса на задължения на мъжо и за мен, и имахне задължение от 0.02лв.. заради което чаках на еднаопашка от близо 30 човека #Crazy #Crazy. Направо подивях, а малката я тупхан във фризьорския салон до блока, че и нея я мислех колко време. Да, но ми мина всичко след като излизайки от банката намерих Забележете 50 лева- newsm68- голям кеф ви казвам. Искарах си парите за днес и се прибрах

# 163
  • Откъм Варната
Ииии caisa честито да почерпиш  Mr. Green

Ние днес ходихме при Ивчок и Марулката, видяхме се и с Магди, и от Малдост се прибрахме пеша до ХЕИ, само 1 час ни отне пътя

# 164
и от Малдост се прибрахме пеша до ХЕИ

Ентусиаст си ти  1stroller  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт