ВАРНА - 29

• 17 501
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
ехооо wavey.Ние вече имаме вода  newsm44 и съм пуснала пералнята,чак пушек се вдига.Айде и бойлера да загрее,че не съм се къпала нормално от седмица smile3514 smile3515.Чочка направо ме разсмя с твойто свеки. newsm62Честито ви зъбче tooth.Ние проходихме и много ни харесва sohappy.Танито да вземем да ударим една квартална среща идната седмица,а newsm78.Лек ден ви желая smile3521

# 181
У дома бебешкия купон току-що свърши. Много са послушни с компания тия деца. 1 брой 14 год. и 3 бр, дето нямат годинка, а мамите в кухнята пуфтят цигари, хапват и разтягат лакардии. Тъй да я наредите. Laughing

# 182
Kirkorova80 за среща и аз съм за Peace,даже мисля че те знам коя си,големия ти син е в ЦДГ"Пинокио" нали,моя син завърши тази година май месец 4 група във филиала,и понеже съм физиономистка се сетих коя си.
С удоволствие ще сформираме аспаруховска среща. Hug

# 183
Kalima  това заведение където си била на рд БЯХ В 8 МЕСЕЦ КАТО ИМ ПАДНА ТАВАНА НА ГЛАВАТА МИ ПОЗНАЙ ДАЛИ ЩЕ ОТИДА ПОВЕ4Е ТАМ Naughty

# 184
  • Откъм Варната
Franito(Валентина) ами то във Варна няма друго за малки деца на по 1 г със играчки, пързалка и други забавления, навсякъде е за по големи и разни каки гледат децата, аз предпочитам аз да си го гледам и като го блъснат и ударят да съм там, на нас ни хареса, другия път другаде

# 185
ехо имам въпрос към вас я ми кажете къде да отида на масажи да ми мачкат целулита Grinningмалко и да не е много скапо де

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 11:17 от desi_bambina

# 186
ехо имам въпрос към вас я ми кажете къде да отида на масажи да ми мачкат целулита Grinningмалко и да не е много скапо де
Joy Joy Joy

# 187
Момичета кажете ми повече за ваксината която я бият на 13м.Четох,че била много опасна.

# 188
Танито ти ме разби бе жена,аз що не знам коя си  #Shockedsmile3506 newsm12.Имена трудно помня,ама  помня  физиономии.Ивчок утре мъжо май пак заминава за странство,тъй че кат заформяте купони свиркай де smile3534.Те кадето 3 малки там и 4. newsm62
Ива  специални извинения от мен и мъжа ми,че те безпокои в тоз късен час,ама нали е отвеян #2gunfire #Cussing out и незнае кат звани,накого да звънне. Embarassed

# 189
Момичета кажете ми повече за ваксината която я бият на 13м.Четох,че била много опасна.

Коя е тази ваксина  newsm78

# 190
  • Варна
Здравейте! Кажете ми къде пускате изследвания на малките? Днес ми дадоха направление за кръв и урина, но къде да отида не зная?

# 191
За изследванията на много места, освен в лабораториите към самите болници или поликлиники и в частните такива, "Надежда", "Лаборекспрес", при д-р Кирязов също има лаборатория, (т.е. няма ама може там да ги направиш, а те ще ги пратят където трябва и ще ги донесат), в Майчин Дом също, ама при Кирязов няма здравна каса, за Надежда незнам дали има, за Лаборекспрес със сигурност   bouquet

# 192
  • Варна
  bouquet Nadina
А кой ще ми обясни къде е лабораторията на ДКЦ- Окръжна болница?

# 193
Ива  специални извинения от мен и мъжа ми,че те безпокои в тоз късен час,ама нали е отвеян #2gunfire #Cussing out и незнае кат звани,накого да звънне. Embarassed

Айде сега голяма работа, само дето мъжо се замисли, какви са тез мъже дет ме търсят толкоз късно  Laughing

# 194
 HugМНОГО СПЕШНО ВИ МОЛЯ ДА МИ ДАДЕТЕ  КООРДИНАТИ НА ХУБАВ ХОТЕЛ ВЪВ ВАРНА-ЦЕНТЪР-ЦЕНА ДО 70 ЛВ.-САМОСТОЯТЕЛНА СТАЯ:hug:МЪЖЪТ МИ ПРИСТИГА СЛЕД 3 ЧАСА-В 21 ЧАСА И ТРЯБВА ДА С НАСТАНИ.БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНО  bouquetМОЛЯ АКО ВИ Е УДОБНО МИ ПИШЕТЕ НА ЛИЧНИ Laughing

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 18:44 от зайка

Общи условия

Активация на акаунт