Отговори
# 30
Здравейте момичета! Kasidy благодаря за пожеланието дано.....
От снощи насам не съм имала повече зацапване. Днес малко ме наболяваше корема но е по-различно от болките когато ще ми идва. Сега в момента ме боли в дясно но болката е по режеща не тъпа както всеки месец.
По принцип доколкото съм чела из форума не е задължително да има зацапване при инплантирането на ембриона. Това е по същия начин както със симптомите при едни ги има в изобилие други дори неразбират че са бременни. Всичко е до организъм според мен
Иначе Kasidy ако има зацапване ще го видиш и без да се разглеждаш мила то просто си пада  все едно ти идва но е по - рядко (ако е това което видях снощи) И на всички вас   love001  bouquet  bouquet  bouquet Утре вечер ще пиша пак

# 31
Здравейте пак и от мен  bouquetискам да споделя,че този месец имах всички симптоми на бременност и.......................
ТОЧНО НА ДАТАТА МИ ДОИДЕ smile3511самовнушението е голяма работа.Така,че не си приписвайте симптоми като мен,после е гадно като ти дойде smile3512Аз имам и един спонтанен аборт преди 7 месеца,тогава ама изобщо никакви признаци не съм имала на бременност,само силна болка в гардите(неможех да ги докасна).За сега това е от мен.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ БРЕМЕННИ  love001  love001  love001

# 32

Мъжо ако ме види как се разглеждам в тоалетната ще ме помисли за изперкала Rolling Eyes ooooh!.
[/quote].
Моя тази сутрин ме видя и не ме помисли за изперкала ,а той изперка!!! Joy

# 33
Здравейте пак и от мен  bouquetискам да споделя,че този месец имах всички симптоми на бременност и.......................
ТОЧНО НА ДАТАТА МИ ДОИДЕ smile3511самовнушението е голяма работа.Така,че не си приписвайте симптоми като мен,после е гадно като ти дойде smile3512Аз имам и един спонтанен аборт преди 7 месеца,тогава ама изобщо никакви признаци не съм имала на бременност,само силна болка в гардите(неможех да ги докасна).За сега това е от мен.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ БРЕМЕННИ  love001  love001  love001

Предния месец и аз се чувствах "много" бременна Laughing После ми дойде, и то даже по-рано с 4 дни! Ей наистина съм имала вече няколко много бременни месеца! Сигурно като забременея (ако изобщо някога забременея) съвсем нищо няма да усетя..
Добре, че я пуснахте тази тема, че всеки месец няколко дни след овулация ме обземат разни радини вълнения. Като ви гледам и вас също Grinning
Ай дано всички да сме бременни този месец!

# 34
 Момичета, то малко неудобно ама катонямам с кой да се консултирам  Embarassed Тече ми ( силно казано, по-скоро се точи) едно такова между бежово и розово. Направо вече ми писна Tired Какво може да е Confused Спряха ми и предменструалните болки Tired

# 35
 Kasidy, не чакай а направи тест, вече имаш закъснение. Успех Hug Peace

# 36
Правих преди няколко дни тест и беше отрицателен. На 29 трябваше да ми дойде, но и миналия месец ми закъсня с 10 дни и нищо.

# 37
Касиди, трудно е да се каже. Аз имах едно такова течение между розово и кафяво от 5 до края на 7-ма седмица, но съм имала същото нещо и като зацапване преди цикъл. Направи още един тест. Засече ли кога беше овулацията, да не би да е била по-късно?

# 38
Искам да споделя с вас, че симптомите не винаги са показателни и най-вече никои от тях не са чак толкова силни, че да са сто-процентов предвесник на бременността. Поне при мен и при повечето бременни жени, с които съм говорила не са. Изключение правят болките в гърдите и леко завишената температура. Аз се опитвах да забременея около 3 години, т.е. разбирайте, че най-малко 30 пъти съм усещала леки болки в гърдите, подуване, странен апетит, дори и гадене и въпреки всичко теста все беше отрицателен. Когато бременността се оказа факт, дори не заподозрях. Нещо тотално бях объркала датата на следващия цикъл и мислех, че ще се появи 5 дни след датата, на която реално трябваше да ми дойде. И така чакам търпеливо, но по едно време реших все пак да погледна календарчето и осъзнах, че вече ми закъснява с 5 дни, а аз си мисля, че още не е дошла датата. Представете си колко са силни симптомите, след като въобще нищо не усетих, при положение, че чаках тази бременност от мнооого време и че всеки месец дори и с един ден да ми закъснее правех тест. Когато видях положителния тест, се усетих, че гърдите ме болят доста по-силно от обикновено покрай цикъл, но боляха само при лек натиск.

Така, че ако ви болят много силно гърдите при натиск, ама наистина силно и имате повишена температура, почти е сигурно, че сте бременни.
Колкото до киселините - те се появяват чак към 16 г.с., когато матката повдигне диафрагмата. Нямат нищо общи с началото на бремеността, освен ако нямате язва, разбира се. Подуването ниско долу при яйчниците за много жени е признак, че им предстои цикъл и за съмвем малко, че са бременни. Гаденето започва две-три седмици след теста, но сигурно има и изключения, въпреки, че не съм чувала. Масово повръщанията започнат към 6 г.с.

Виж за странния апетит съм съгласна - ако ти се дояде кисела краставичка полята обилно с оцет или изведнъж се отврътиш от любимите си шоколадови бонбони, можеш да си сигурна, че доста си се доближила до положителния тест.

Успех на всички, достигнали момента на въпроса "Бременна ли съм?"!

# 39
Здравейте момичета къде се изгубихте?
В събота 03.11 на един ден закъснение си направих тест и  EFP втората беше бледа но както знаете всички е втора. Днес си направих нов и вече са доста наситени и двете. Вече май съм  preggo на 16.11 съм на лекар. Стискайте палци всичко да е наред.
Целувки и прегръдки на всички пожелавам на всеки който прочете това следващия месец да се подпише под мен- а защо не още този  bouquet   bouquet   bouquet

РР А някой знае ли каде да се запиша къде са тези отчетени? благодаря ви предварително

# 40
Честито и безпроблемно бременнеене!
Отчетните виж тук

# 41
БЛАГОДАРЯ ТИ ДИДКА

# 42
Sisoni, хайде честито и от мен! Да чуеш скоро сърчице и да се похвалиш!

Хайде, момичета, къде изчезнахте, пишете си за "признаците" и съмненията, че ми се чете нещо от сорта! Хайде, че имам седмица до цикъла и само аз си знам, как ми минават дните.  Laughing Grinning

# 43
Патишонка, затаили сме дъх и чакаме като теб. Аз поне се старая (не че го праяв) да не мисля за симптоми, а те ме преследват. От деня на овулацията ме болят гърдите и са страшно болезнени и чувствителни - случвало ми се е и преди,но доста отдавна; от няколко дни започнах да усещам тежест в кръста, да ми се спи и да ми се повдига. от 2 дни имам невероятни киселини, а никога не съм имала. Още по-идиотското е, че вчера в супермаркета побърках половинката - пазаруваме и като минавам покрай някой рафтове започва да ми се повдига и пребледнявам( готвени яденета, полуфабрикатни меса, салами, кашкавали, консерви, храни за животни), е добре се чувствах поне покрай безалкохолните, шоколадите и зеленчуците. А глад ме преследва почти непрестанно, качила съм няколко килца. Та това са моите симптоми или не, не знам имам още 5 дни да почакам лелката и да се надявам. Пък каквото е станало!

# 44
milmuk, ако знаеш как се радвам като не съм сама в тези си емоции! Нямам на кого да споделя около мен, защото не искам да си казвам предварително - нали трябва да е изненада. Пък ако ми дойде, по-хубаво да не съм споменавала нищо!

Но днеска съм в добро настроение, понеже е слънчево и съм настроена позитивно (понеже четох една от старите теми за позитивното мислене) и реших да си се радвам на "симптомите", а пък ако ще и след това да ми докривее като ми дойде. И без друго ще ми докривее, поне ще съм имала няколко радостни дни Peace

Тааа да си резюмирам усещанията Mr. Green
- Болят ме яйчниците, ту единия, ту другия
- тежест, понякога болка като при цикъл, но лека, ниско долу
- Веднъж ми прилоша от миризмата на готвено (снощи)
- лягам рано, спя неспокойно, но съм бодра после
- сутрин се събуждам гладна - много странно за мен..
- сутрин вече втори ден очите ми се подуват
- но никакви болки в гърдите, нито напрежение!

Хайде да видим!

Общи условия

Активация на акаунт