Отговори
# 165
Ама разбира се, Касиди.
Нали може сега да ти е недостатъчно високо нивото на хормона. Именно това е идеята - ако сега е отрицателен, правиш след още няколко дни, време, през което да нарастне количеството на хормона и тогава вече теста може и да го отчете.

# 166
Нали обещах малко снимки  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188003

Само тези снимки ми пратиха днес, професионалните ще ги кача утре.

Бел. мод.: сложих ти директен линк към албума, без логване. Не се знае кой броди из нета и какви поразии може да ти направи в албума като ти има потр. име и паролата

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 09:28 от Сънчи - Пънчи

# 167
  Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 18:37 от Kasidy

# 168
Касиди  Wink набара ме
Надя не ми е кръстница, но сме приятелки от деца

# 169
Hri-много сте сладки  bouquet

# 170
ooo, Хриии каква си хубава - много сладка рокличкаааа! Blush  bouquet Hug

# 171
  • Пловдив
Кас, ако това те успокоява поне малко искам да ти споделя, че бях в твоето положение преди няколко месеца. Юли месец заминах на море за цялото лято и с двудневно закьснение на лелката. Постоянно усещах тежест ниско долу в корема и всеки ден трьгвах за плаж с кутийка o.b. в чантата. След година и половина опити за второ вьобще и не ми мина през ум да си правя тестове, защото през Юни месец с мьжо се бяхме "уважили"  Mr. Green точно два пьти, тьй като бяхме на разстояние един от друг. На 7 ден вече ми писна от мисьлта, че аха и ей сега ще се оплескам така както сьм се опнала на шезлонга и си купих тест. Сложих щерката да спи на обяд и на майтап препишках Шуьр Чека и точно за една секунда се появи една дебела, ама дебела втора черта  Crazy Пет минути ревах в толетната. За сьжаление после имах усложнения и не завьрши успешно бременността, но това е друга тема. Та и аз така: уж вече сьм се пекла на тоя огьн един пьт ама сега не разпознах симптомите. Аз бих си направила тест на 3 ден закьснение, щом така усьрдно сте работили тоя месец  Laughing пьк каквото е това - споко!

Хри, много сте сладки и двамата! А ти си много екстравагантна булка!

Сори, малко дьлго се получи, ама ...  Embarassed

# 172
Добро ви утро, мацки! Как сте днес?
Само се разписвам да знаете че съм тук и съм добре. Имам някакви леки контракции, но се опитвам да не им обръщам внимание, щото ще стискам до другата седмица! Хич не мисля да раждам преди 7-ми, но Миташки май има последен думата! Ще видим - лягам и не мърдам!
Хайде да се похвалите с положителни тестчета, че изоставате с плана!
Хубав ден на всички и много усмивки!  bouquet

Аз се притеснявам за нея,а тя нашата Стелка се скрила в ИБ. smile3515
Заради манджите е ще знаете,вечно гледа да ме изпревари и да изкльопа всичко преди да съм надушила.
Стелче,и аз съм си набелязала 7-ми за деня Х,пък да видим.Малееее,представяш ли си и да вземем да родим на една дата-голям хумор.И ако ти наистина родиш момченце,а аз момиченце,ще трябва да ги запознаем.

casablanka,какво ти родилно,сестро.Това слонче се е запънало и няма излизане. smile3511

# 173
Благодаря за куража Hug. Мисля до края на седмицата да изчакам, поне резултата да е сигурен и да не се самоубеждавам, че е било рано за теста Crossing Arms

# 174
Казабланка, радвам се, че все още има някой, който ме помни тук.  Hug  Аз може да не пиша, но ви чета редовно и по този повод искам да кажа:
Ааааа, моме Катерино, никакви запознанства на твойта щерка с моя зет. Може да съм егоистка, предвид факта, че мойта щерка още не е зачената, но зетя си не го давам  Naughty Заплют е още от самото си зачеване, че дали не беше и преди това, не си спомням вече  newsm78  Не е заплют ами са си отредени от звездите един на друг с щерката  Laughing  Ако не вярваш питай Славундера. Тъй че, айде моля, не предизвиквай кръвопролитията, които ще са неизбежни ако твоята красавица се запознае с моя зет.  Mr. Green
Сега сериозно - радвам се, че си добре и не си загубила невероятния си дух и чувство за хумор.  Hug  Както казах и на Стелка, малко остана - стискай зъбки, а после ще чакаме да ни я покажеш, малката красавица.  Heart Eyes

# 175
  • Mtl/Sf
Scarlet,че как да не те помним HugКъде се загуби,какво става с теб?

Момичета,аз днес бях на цветна снимка и ми потънаха гемиите.Дясна тръба запушена,лявата пропуска,но както се изрази доктора има "странна" форма  smile3518Сега ще чакам среща с лекуващия ме лекар за да обсъдим положението.
Много ми е тъпо,тъкмо се върнах във веселата тема и май ще трябва да се командировам в съседния форум.Те момичетата там са много мили,ама честно казано най-добрият маршрут е ИБ-Отчетни Laughing

# 176
  • Пловдив
Благодаря за куража Hug. Мисля до края на седмицата да изчакам, поне резултата да е сигурен и да не се самоубеждавам, че е било рано за теста Crossing Arms

Стискам палци!

# 177
Скарлетче,от цялото си сърце ти пожелавам скорошно зачеване,но ти не се бъркай в работите божии,че да не пръкнеш и ти едно мъжле и с Митака на Стелка да се бият за моята красавица Нели,ако до раждането не реши да се обърне на Нелчо,че аз много на доктори не вярвам.

# 178
Касиди и Миши, едно гласче ми нашепва, че може много скоро да се радвате с повод  Praynig Hug

Честито на всички от последните 2 дена, почнах да се губя из темата  Rolling Eyes

Хри, много ми хареса! Sunglasses А странното е, че имам една позната, която изглежда направо като теб. Този месец ти е големия късмет, нали си помниш?

На Ралчето също стискам много силно палци, нещо долових  Praynig

И разбира се, на всички ви милички  Heart Eyes

А аз мога или не мога да ви забия всичките и да ви прередя в списъка, само че най-отзад, за 1.12 се записвам. Почвам да се чудя дали изобщо имам овулация. Хубавото е, че скоро най-после ще започна да узнавам за какво иде реч и всичко ще ми се поема от осигуровката, която за чужбето не е малка, а само я плащам ли плащам прилежно всеки месец.

Мацита със симптомите, да ви кажа още нещо. Ако наистина успеете да разпознаете в себе си бременни симптоми, но те не са без нищо. Не знам дали е важно за вас да го знаете, а и винаги има разлики от жена до жена... обаче аз предменструални болки не мога да объркам с бременни. Чувствителността на зърната за мен е едно много важно симптомче от вторите. Също така натежаване на целите гърди и като че ли теглят към земята. Събличаш се за душ и нещо те кара да ги държиш. Дано се похвалите до няколко дена.  Praynig

Мента, давам ти силно гуш  Hug Hug Hug Дано се справите с проблема и хубавите резултати последват скоро-скоро.

# 179
Хри,много сте готини и сладки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт