Отговори
# 225

Е Кас-отрицателен, ама и мензис няма още, така, че.... newsm03 newsm10

# 226
Айде сега не ми вменявай надежди Laughing. Няма я ама теста не лъже. По-изодно ми е ди си мисля, че няма шанс да съм бременна, а пък кавото чекче покаже след седмица.
 Момичета, много сте мили всички имного позитивно ми действате  bouquet Чак се чудя защо съм изгубила толкова време в Клюкрника ooooh!

# 227
Ей ама Кас, с тия дребни буквички ме побъркваш.
Ще видим какво ще ти покаже другата седмица теста  Wink

# 228
Кас, спокс, маце! Мотото на форума са ти го казали, а и щом не знаеш кога точно е била овулацията може наистина да е рано още, по повод на което искам да се извиня за подстрекателството.  Embarassed  
П.П. Ако си решила да "не си вменяваш" надежди не чети това  Laughing

# 229
Свърши вече, всичко прочетох Laughing

# 230
  • Пловдив
Ей ама Кас, с тия дребни буквички ме побъркваш.
Ще видим какво ще ти покаже другата седмица теста  Wink
Тя ме светна как се четат дребните и букви Laughing
чукваш на цитат на нейното изказване и ги четеш нормални на големина.
Пробвах - става  Mr. Green Тая хитруша Кас- ей!!!!!

# 231
Laughing  bouquet
 Сега да съобщавам ли на мъжо Confused

# 232
Ей Кас, това нищо не е още....
Я си припомни какво ми разправяше точно преди 2 часа за ранните тестове Crazy

# 233
  • Sofia
Касиди, ако искаш пробвай със сутрешна?  newsm78 ако си го правила следобяда, такъв ранен тест почти сигурно, че няма да отчете. То даже май и на тях си пише, че се правят с първа сутрешна .. моля се това да е причината  Hug

# 234
Права си Кас-тук е по-хубаво от клюкарника, защото ние тук сме две в едно-клюкарки-подстрекателки Laughing

# 235
Хри, много сте стилни и красиви и двамата Heart Eyes. Пожелавам ви винаги да се обичате и пълна къща с деца Hug

На всички Нечакащи - успех, имате и моите стиснати палци Peace.

Аз за пръв път си чакам лелката с нетърпение, за да започна най-накрая с лечението на трихомоните, понеже ме е страх да пия хапчета преди да съм абсолютно сигурна, че няма бебе Sad. Аз съм сигурна, защото през фертилните ми дни се пазехме, но знае ли се...

# 236
Касиди,не се тревожи...не вярвай на тестове! Crossing Arms Naughty
Око да види,ръка да пипне Mr. Green

# 237
Каси,дано теста греши Hug Peace

# 238
 благодаря момичета  bouquet

# 239
Момичета,

Страхотни сте  Hug Толкова уютно се чувствам при Вас, че едва затварям форума за да поспя малко Simple Smile
Касиди стискам палци теста да не е отчел правилно ( аз имах такъв случай, а съм била бременна с дъщеричката ми Wink )

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт