Отговори
# 60
Здравейте!
рекох и аз да се разпиша най-после в седмичната късметлийска темичка, все се канех да се включа тук миналата седмица, но от таз работа нямах никакво време.
Честит рожден ден на рожденничките!!! От все сърце ви желая сбъдване на най-съкровенната ви мечта.
 fingerscrossed на всички нечакащи и на всички действаши по въпроса.

# 61
Я да се разпиша и аз.
Миналата седмица бях на конференция в чудно красивите Хърватска и Черна гора. Останаха ми очите по тия техни пейзажи.

Е, това не е от моите снимки, но въпреки това е едно от местата, които посетих. Черпя ви тази красота за зареждане с положителна енергия. И да, пляциках си крачката в Адриатическо море в края на октомври... супер готино, дори не беше студено. Водата наистина им е толкова синя. Дори реките са им тюркоазени.
А за да не бъда толкова оффтопик да си кажа без бой - трябваше днес да ми дойде, ама нещо съвсем оплетох сметките тоя месец, та не знам... правих и тест (знам, че е рано, ама като не мога да трая...) отрицателен беше. Малко се сдухах, ама докато не ми дойде не се признавам за победена.
Успех на всички и честит рожден ден на рожденниците!

# 62
  • София
хайде запис и от мен Simple Smile
Хри, много се радвам че всичко е минало както в медчите ти  Hug
Жак, нали знаеш че още не сме пуснали палците  Peace
Ети, честит рожден ден мила, много здраве и щастие ти желая от все сърце   bouquet

# 63
Ети-честит празник и от мен!!! Бъди много, много щастлива и обичана  bouquet

# 64
И аз да се пльосна с кеф в хубавата тема Mr. Green.
После ще ви чета докъде сте го докарали, че след 30 часов полет и пристигане в 1 сутринта, съм вече на тръстиката и душата ми спи ли спи Tired

# 65
  • v. turnovo
Добре дошла на родна земя bg ха дано е плодородна Heart Eyes

# 66
  • И аз не знам къде...
Да се запиша и аз за тази седмица  Mr. Green!
То аз докато се наработя, вие сте изписали 4 страници  #Crazy!

Късметлийска седмица, момичета  Peace! (Трябва да е късметлийска, нали Ники я е пуснала  Hug!)

Ети, честит рожден ден   bouquet!

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 21:28 от dari75

# 67
  • E-CLM & CH-VD
Ютурна, благородно ти завиждам  Mr. Green

Не за 30-часовия полет  Crazy, а за родната земя....

# 68
Ииии...4 страници за един ден  Crazy

Ети, ЧРД!  Hug  bouquet

Хри, честито, мила   bouquet  bouquet  bouquet
Чакаме снимки  Hug

Стискам палци Ники да ви е на късмет  Grinning Hug

# 69
  • София
И аз да се пльосна с кеф в хубавата тема Mr. Green.
После ще ви чета докъде сте го докарали, че след 30 часов полет и пристигане в 1 сутринта, съм вече на тръстиката и душата ми спи ли спи Tired
ама ти тука ли си?
е ха добре дошла!  bouquet

ети честит празник и от мен!  Hug

Хри и аз така за снимките да кажа Peace и честито от мен!
Лека седмица на работещите и да е много плодотворна Hug Heart Eyes

# 70
Ч.р.д .Ети.Сбъдване на всички мечти мила. smile3525
Успех на чакащи,нечакащи,бебеправещи,абе на всички във всичко.Успешна седмичка  love001

# 71
  • там нейде .............
Здравейте момичета,
Честито на новите бременлики  bouquet
Аз да се отчета - вече е сигурно-Мяма бременност, а само киста  Cry
 Та за сега ме пичете към -Нечакащите за 22.11.07 - макар, че след тоя Дуфастон май - нищо нема да стане newsm78 , но пък да не губя ритъм  Crazy
Успех на всички НеЧакащи  bouquet

# 72
Здравйте и от мен!
ЕТИ,честит рожден ден-пожелавам ти всичко най-хубаво
Мойта лелка все още я няма и вече ще се Crazy
Ако до четвъртък я няма съм при доки и да видим какво става....дано да е хубаво Praynig,но след 2 отрицателни теста нямам голяма надежда Cry
за всички които нечакат успех и Hug

# 73
  • там нейде .............
Здравйте и от мен!
ЕТИ,честит рожден ден-пожелавам ти всичко най-хубаво
Мойта лелка все още я няма и вече ще се Crazy
Ако до четвъртък я няма съм при доки и да видим какво става....дано да е хубаво Praynig,но след 2 отрицателни теста нямам голяма надежда Cry
за всички които нечакат успех и Hug

smile3505 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed pregnant

# 74
Здравейте,
аз редовно ви чета и не толкова редовно пиша:( .
mi66i колко дена ти закъснява, защото аз съм в твоето положение и мисля в петак да отида на лекар. На мен ми закъснява 9 дни, но ако е станало е станало малко преди да ми дойде лелката,защото тогава сме правили опити.По принцип цикала ми е около 28 дни.
Моля който има мнение да го изкаже.
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт