Отговори
# 195
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Мале момичета много сте мили благодаря ви за хубавите пожелания
аз скоро не съм минавала защото няма какво да ви кажа и ми е малко криво,но ще се поправя обещавам ви
Започвам пак да ви навестявам често-ОБЕЩАВАМ
Между другото ГОЛДИ изглеждаш зашеметяващо с това коремче
и ти личи че си Щастлива
дано за напред все да е така
аз не чакам на 19,11,07
И май е време наистина да не дочакам вече ,че откакто се оженихме се ни тормозят
А БЕБЕТО КОГА?
Е ИДИ ИМ СЕ ОБЯСНЯВАЙ ПОСЛЕ,ЧЕ..................
КОГАТО СТАНЕ ТОГАВА
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА,ЧЕ КОГАТО ПРОФУЧА ПРЕЗ ФОРУМА НАСТРОЕНИЕТО МИ СЕ ПОКАЧВА МОМЕНТАЛНО
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ
И ВИ ПРЕГРЪЩАМ

# 196
Moме Катерино, аз преди повече от 9г. родих на твоите седмици в момента. Като видя това 'остават 14 дена' и ми става страшно носталгично. За бебето е почти идеално да се появи по това време, имайки предвид как на мен в последните две седмици ми се опна и цепна корема, а уж беше малък  Close

Смята се, че акупунктура, горещ душ или вана и секс ускорявали събитието.  newsm10

Хайде хвалете се вече, де!  Crossing Arms

Бульовче, и в къщи бяхме малко болни, но да докладвам, че колкото по-малко лекарства използвам(и колкото по-отдавна е било да ги), толкова по леко карам грипа/настинката. Този път за една вечер зъзнах, качих висока температура, заспах и на сутринта ми няма нищо. Освен отмалялите мускули. Я леж в леглото, почивката е най-доброто лечение. Има и едно друго, което помага и ти май няма да го откажеш  smile3521 luvbed

# 197
Смята се, че акупунктура, горещ душ или вана и секс ускорявали събитието.  newsm10

Секс ли???Това пък какво беше???
Не обичам игли,от горещото увисва кожата-може да съм бременна,но още съм си суетна.
Май ще си чакам диването само да се юрне.Харесала съм си дата 07.11.,пък да видим това дете от мен ли е и ще слуша ли майка си,или ще се изсули някой друг ден.

# 198
  • Видин
Аз продължавам да си чакам и дано да не дочакам... Praynig
Щиц,   Praynig Praynig Praynig Hug

# 199
Добро утро или добър ден май вече!
Кате, ако взема да пръкна мъж ще съм най-щастливата мъжка мама на света. Не знам защо, но много ми се иска първото да е мъж, ама ме съмнява - при мен нищо не става така както го искам, нито пък тогава когато го искам. Пък и след като звездите казаха, че ще е мома аз какво - няма да се съмнявам я  Laughing
Адашче, още помня как хем ревах, хем се хилих от кеф като видя двете чертички.  Heart Eyes
Хри, честит ти сватбен ден на патерици!   bouquet Желая ви да запазите магията на този ден за цял живот. Страхотна булка си!  Hug
Мента, няма да се шашкаш. Сигурно ли е, че не си направила спазъм от болката? Често се случва и после при лапаро се доказва, че са си съвсем проходими тръбите.
Лидия, не се страхувай от лапарото. Наистина няма от какво. Спиш си през цялото време и като се събудиш всичко е приключило. Единственото кофти нещо е излизането от упойката. Иначе след 4-5 дни ще си забравила за цялата процедура.  Hug
Франси,  Hug Идва и нашият ред - време ни е.  Heart Eyes
Стискам палци на всички, които Нечакат.  Praynig
Усмихнат ден, момичета!

# 200
Хелоу мацки!!!

Как я карате???
 Hug
Не съм се вясвала известно време, но покрай тъпите избори нещо нямах много време, а и като ми дойде гадната лелка реших да ви пиша по рядко за да не се вманиачавам.

Хри, много красива булка си, браво!

Вери4, сложи ме в списъчето на чакащите през ноември  Praynig

Аз нещо съвсем се обърках. В овулационния календар си отбелязвам някакви нещица, но не меря температури, не засичам овулация, ориентирам се по цервикалната слуз и гледам какво ми показва калоендара като фертилни дни. Хубаво де, но доколко е точно това, някой може ли да ми каже??? В смисъл какво е допустимото отклонение???
Всъщност на кой ден от началото на цикъла би трябвало да се появи овулацията средностатистически?
И колко време след зачеването могат да отчетат най ранните тестове нещо?

# 201
Колкото повече изчакаш, толкова по-добре. Тия ранни тестове са пълна глупост Crossing Arms

# 202
Колкото повече изчакаш, толкова по-добре. Тия ранни тестове са пълна глупост Crossing Arms

оооох това ми  е най-големият проблем, не мога да чакам, искам да знам сега, веднага, ако може и с вчерашна дата ooooh!

# 203
доня КОПРИВА, средно статистически овулацията е 14 дни ПРЕДИ началото на следващия цикъл т.е ако трябва да ти дойде на 01.12.2007г. средностатистически овулацията би трябвало да е на 16.11.2007г. 
Най-рано бременност може да се отчете с кръвен тест 11 дни след овулация. Уринните тестове се правят 14 дни след овулация.

# 204
А който не е знаел кога му е била овулацията, кога си прави теста най-рано Mr. Green?

# 205
1 ден от закъснението на цикъла!

# 206
ShockedТака ли? Аз защо чакам да станат 10 тогава Rolling Eyes ooooh!

# 207
А който не е знаел кога му е била овулацията, кога си прави теста най-рано Mr. Green?
Кас, който не е знаел кога му е овулацията си прави теста когат му свърши търпението  Hug
П.П. Сега видях, че чакаш 10 дни закъснение  Shocked  Абе, жена, отде ги извади тез нерви железни, бе  #Crazy  Я, марш за един тест и да докладваш веднага, че сме любопитни и нахални  Laughing

# 208
Е да де, ама ако овулацията е била доста късно, а теста е направен рано нали ще е отрицателен....Значи логиката ми да стискам поне 10 дни е правилна Thinking

# 209
ShockedТака ли? Аз защо чакам да станат 10 тогава Rolling Eyes ooooh!

Тренинг за нерите и по-сигурност, че е достоверен!

Общи условия

Активация на акаунт