Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 365
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 510
Да, немогат да се поръчат! Вероятно няма наличност или въобще ги няма вече! Забелязала съм и друг път така да ми излиза и след два-три дни вече ги няма в сайта!

# 511
И при мен не става. Излиза ми жената с книгата. Както и на дамските тениски.

# 512
Преди малко получих това- http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bc263c391155cc3e63
Май не е оферта, само ме уведомяват за намаления на спортните стоки?  newsm78
Оферта е имаш код.

При това НЕ е персонална, няма клиентски номер.

# 513
  • на пистата
Вчера си получих поръчката от 13ти(обаче от Франция е тръгнала на 18ти).
По-интересното:
за бебето това панталонче - мекичко е и хубаво.
Пак за бебето - това костюмче. Много е хубаво. Като материи блузката и панталончето се различават. Панталонът е леко ватиран, блузката е по-тънка, без вата, но и двете са много хубави. Блузката е с копченца на гърба от горе до долу.

Може ли да те помоля да покажеш снимките. Какъв размер дрешки поръча и стават ли  ви?
Дрешките са му малко големи - 81р-р.
Ето го костюмчето отпред и отзад

А това е панталончето Peace
Размери на паталонките - дължина 44см, от чатала - 26см. Талия не премерих. Ръкавчето на блузката от рамото е 27см.
а колко е голямо бебето,че аз се чудя за един космонавт на мойто

# 514
# 515
  • In transit
И при мен не става. Излиза ми жената с книгата. Както и на дамските тениски.

според мен са махнали всички остатъци от лятната стока, до тоя извод стигнах след няколкочасово ровене.

# 516
  • Все на втория етаж
Преди малко получих това- http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bc263c391155cc3e63
Май не е оферта, само ме уведомяват за намаления на спортните стоки?  newsm78
Оферта е имаш код.

При това НЕ е персонална, няма клиентски номер.

А каква е самата оферта? 20 процента намаление на немалени спортни дрехи ли? Май няма друго. Rolling Eyes

# 517
  • Все на втория етаж
Аз сега я пробвах, сложих си три неща избрани от предложените там линкове, но нищо не ми намали... Shocked Всички са PRIX VERT .

# 518
охххх, пак за мъжките анцунзи питане  Praynig
на адидас горнището и долнището как да ги избера?
ще избера 174 примерно за височината, ноооо ширината на горницата, какво правим  newsm78
че ако и този път не му уцеля нещата ще ми спре кранчето  Cry
Ами аз поъчах на моя любим същият анцунг 180 размер, мога да ти дам размерите като пристигне, ако ти се чака. Поръчката е от 27.10. надявам се до 8 - 9.11. да е тук.
ок ще 4акаме  bouquet

# 519
да попитам- детските шапки имат размер, как да разбера за дъщеря ми кой размер да взема- трябва ли да меря нещо?

# 520
да попитам- детските шапки имат размер, как да разбера за дъщеря ми кой размер да взема- трябва ли да меря нещо?
Обиколката на главичката се мери сигурно.

# 521
хайде направих и аз първата си поръчка  Mr. Green ама не съм получила потвърждение още
вече тръпна в очакване  newsm78

за мъжкия анцунг Адидас - мъжа ми си поръча 186, ще видим като пристигне ... а в таблицата за момчета има размери за гръдна обиколка, талия и ханш за кой ръст отговарят - горе долу може да се добие някаква представа
достраша ме да поръчвам обувки, засега само дрешки - за всекиго по нещо...

# 522
Вчера си получих поръчката от 13ти(обаче от Франция е тръгнала на 18ти).
По-интересното:
за бебето това панталонче - мекичко е и хубаво.
Пак за бебето - това костюмче. Много е хубаво. Като материи блузката и панталончето се различават. Панталонът е леко ватиран, блузката е по-тънка, без вата, но и двете са много хубави. Блузката е с копченца на гърба от горе до долу.

Може ли да те помоля да покажеш снимките. Какъв размер дрешки поръча и стават ли  ви?
Дрешките са му малко големи - 81р-р.
Ето го костюмчето отпред и отзад

А това е панталончето Peace
Размери на паталонките - дължина 44см, от чатала - 26см. Талия не премерих. Ръкавчето на блузката от рамото е 27см.

Благодаря! Днес ставате на 6 месеца. Честито   bouquet

# 523
Някой може ли да ми препоръча хубав панталон за този сезон!Всички на които попадам са тънки.И също да не е с висока талия!Само това неуспях да харесам.

Благодаря предварително!  bouquet

# 524
  • София
Да попитам на каква цена ви излиза онази лятната рокля синята на цветята(извинявам се,ако е обсъждано).Аз я сложих в кошницата на ниската цена,а сега е към 12Е Sad

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 08:09 от galq4

Общи условия

Активация на акаунт