Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 401
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 765
  • In transit
Тези кецове някой беше поръчвал... Как са на живо?
http://media.laredoute.fr/product/picture/34364691o_aix.jpg

И аз не мога да си влезна в акаунта. Нещо пише, че отстраняват възможно най-бързо, бла-бла...

Валерия, и аз искам да видя драното яке  Grinning

аз също искам... тия дни щях да го пускам като подарък.  Praynig

# 766
  • Sofia
Валерия, и аз ще питам за размери на трите хикса, че моят е 2 м и 120 кг и носи 2ХЛ от бг дрехите, та се чудя дали изобщо да поръчвам като сподели това за малките размери всъщност
И моя е със същите размери +/- 2-3кг, но дрехите които си е взимал от БГ са му 3XL и реално този размер носи. Да уточня, че аз пуловери мъжки не съм поръчвала само тениски и блузи с дълъг ръкав, та нямам поглед над пуловерите просто той зимата кара с тениски, че му е топло.

Мария, точно тези не съм си и помисляла да ги поръчвам, гледайки ги колко прилепнали са на снимката, като си изпия кафето ще премеря блуза с дълъг ръкав и тениска от сайта които съм взимала и са 3XL.
И якето ще ви снимам да видите, нещо ми нямате вяра че е драно  Mr. Green
И не знам вие за какво се борите изпуснала съм, но това яке не съм го срещала по снимките с офертите.

# 767
  • София
Мария, точно тези не съм си и помисляла да ги поръчвам, гледайки ги колко прилепнали са на снимката, като си изпия кафето ще премеря блуза с дълъг ръкав и тениска от сайта които съм взимала и са 3XL.
И не знам вие за какво се борите изпуснала съм, но това яке не съм го срещала по снимките с офертите.

Приятно пиене на сутрешно кафенце ти пожелавам и мноого мерси   bouquet

# 768
  • In transit
Да споделя за последната получена поръчка:
Това якенце е страхотно, отвън е полар, отвътре е като овча кожа. Много дебело с външни шевове.

Адашката вчера беше питала за тези панталони:

Много са мекички. Плата е много ситно кадифе. Много хубаво седят. Ако искате да са ви свободни си вземайте един номер по големи. Бежавото явно е много абстракно понятие за фанцузите, защото моето беше пастелно зеленикаво. Приятен цвят между другото. Доволна съм от покупката.  Peace

Покаръка ми е страхотен! Не помня вече кода, ако някой иска ще се поровя да го потърся, но беше пижама памук от три части в сиво. Панталон, потник сиво и бяло райе с тънки презрамки и болеро в сиво, който в комбинация с потника стои страхотно. Повече от доволна съм.  Grinning

Другите неща вече са коментирани. Розовото на детската пухенка от 5 евро е пепел от рози. Цвета е страхотен!  Peace

# 769
  • In transit

Има го, има го, не си гледала. С няколко кода върви подарък даже  Mr. Green

# 770
  • На черешата
  Mikkey®™,и аз мисля от тях да поръчам. PeaceМного ми харесват.

# 771
  • Sofia
Блуза с дълъг ръкав XXXL: мишници 58см, ръкав 62 см, дължина 66см.

Тениска XXXL: мишници 57см, дължина 70см.
На Ливайс размер 6 който бу трябвало да отговаря на XXL е по-скоро Л или М, защото стана на баща ми който е 60 кила с мокри дрехи.

И размерите на истинска тениска XXXL която съм му поръчвала от щатите е: мишници 72см, дължина 81см, разликата е огромна просто. За мен тези редутските нямат нищо общо с тези размери.

Якето  Mr. Green
Лъскавото не е от светкавицата, така си лъска просто  Laughing

# 772
  • София
Другите неща вече са коментирани. Розовото на детската пухенка от 5 евро е пепел от рози. Цвета е страхотен!  Peace

Само да питам ти rose fonce ли поръча или rose, че и аз искам пепел от рози, но не знам кое от двете да поръчам... Мерси Hug

# 773
  • Beyond the Frontiers

Покаръка ми е страхотен! Не помня вече кода, ако някой иска ще се поровя да го потърся, но беше пижама памук от три части в сиво. Панталон, потник сиво и бяло райе с тънки презрамки и болеро в сиво, който в комбинация с потника стои страхотно. Повече от доволна съм.  Grinning

Ако си спомниш кода ще е супер

# 774
  • София
И още  нещо, някой беше питал за тези ботуши: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=26194713&a … documentid=428207

Дали номерата стават и за възрастни и отговарят ли си изобщо? Защото гледам, че са до 40 номер, а много ми харесват.

# 775
  • Ку-куландия
Днес получих от 11, в пощата са обълкали кода на известието, но както и да е. Нещата са обсъждани детска жилетка на СОСООN и дамското кадифено яке за 13 Е. Използвах кода за раничките LeCoqSportif в черен цвят на мен ми харесва плътна, водонепромокаема с вътрешен джоб и малко джобче за телефон на презрамката.
За сега е това.

# 776
  • София
Mikkey®™
Мерси много - кой номер си поръча и отговаря ли си?
и с дълбока талия ли са newsm78
а на дължина?лелеее колко съм нахална  Embarassed

# 777
Привет на всички!
относно LaRedoute , искам да ви попитам,тъй като преди малко си проверих сметката видях,че са ми дръпнали двойно повече пари!!!! Thinking
искам да ви попитам това редовно ли се случва или е някаква грешка?
просто не знам:(
а и парите не са малко,звънях на един телефон,но явно е изключен ,написах и майл,дали някой ще отговори?
Бясна съм!

# 778

Валерия, якето има ли някаква подплата или си е тънко? Изобщо струва ли си като подарък Rolling Eyes

# 779
  • Sofia
Привет на всички!
относно LaRedoute , искам да ви попитам,тъй като преди малко си проверих сметката видях,че са ми дръпнали двойно повече пари!!!! Thinking
искам да ви попитам това редовно ли се случва или е някаква грешка?
просто не знам:(
а и парите не са малко,звънях на един телефон,но явно е изключен ,написах и майл,дали някой ще отговори?
Бясна съм!
Случвало ми се е .Ще ти отговорят и ще ти върнат сумата с чек.Друг е въпроса ,че чакам един друг чек 5-ти месец и още се мотат Close

Общи условия

Активация на акаунт