Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 390
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 780
Привет на всички!
относно LaRedoute , искам да ви попитам,тъй като преди малко си проверих сметката видях,че са ми дръпнали двойно повече пари!!!! Thinking
искам да ви попитам това редовно ли се случва или е някаква грешка?
просто не знам:(
а и парите не са малко,звънях на един телефон,но явно е изключен ,написах и майл,дали някой ще отговори?
Бясна съм!
Случвало ми се е .Ще ти отговорят и ще ти върнат сумата с чек.Друг е въпроса ,че чакам един друг чек 5-ти месец и още се мотат Close
Значи да разчитам,че тези пари въпреки всичко ще ги върнат?
На теб за кой път ти се случва?
Предния колко бързо са ти го върнали?

# 781
Значи да разчитам,че тези пари въпреки всичко ще ги върнат?
На теб за кой път ти се случва?
Предния колко бързо са ти го върнали?

# 782
  • Sofia
1 път ми се е случвало.Дублираха ми поръчката,а в последствие и въобще не я получих.Дублираната сума ми я върнаха с чек след около 15дни.Него го занасяш в банката и след 1 месец ти го осребряват срещу комисионна.
Поръчката,която чаках въобще не я получих и още се гониме за другата част от парите.
Поръчката беше април месец.

# 783
  • Ку-куландия
Да споделя за последната получена поръчка:
Това якенце е страхотно, отвън е полар, отвътре е като овча кожа. Много дебело с външни шевове.

Ще може ли линк за якето, моля!

# 784
Малеееее
ужас,аз не знам на какво да се надявам:(
това ми беше първата поръчка!
Сега вече започвам да си мисля ,че няма да вида нито дрехите,нито парите ooooh!
Дали има и такава опция

# 785
  • Sofia
Няма такава опция,просто понякога явно нещата се протакат .След това имам 20 поръчки и всичко с тях е било наред

# 786
  • На черешата
  chocha,пусна ли нашата поръчка? Mr. GreenМного съм нетърпелива май... Joy Joy Joy

# 787
Това беше успокояващо Simple Smile
Но лошото е ,че ме остават малко без пари Sad
като за първа поръчка направо си е гадно да ти се случи такова нещо!

# 788
  • До хладилника, който обичам
Покаръка ми е страхотен! Не помня вече кода, ако някой иска ще се поровя да го потърся, но беше пижама памук от три части в сиво. Панталон, потник сиво и бяло райе с тънки презрамки и болеро в сиво, който в комбинация с потника стои страхотно. Повече от доволна съм.  Grinning
Ровиш, нали Grinning

# 789
  • Ку-куландия
Може ли някой да ми помогне за тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-taille-descendue-active … e&pagesize=16

разбрах че са за ръст 165, но какво означава entrejambe 78 cm. талия ли е newsm78

# 790
Адашката вчера беше питала за тези панталони:

Много са мекички. Плата е много ситно кадифе. Много хубаво седят. Ако искате да са ви свободни си вземайте един номер по големи. Бежавото явно е много абстракно понятие за фанцузите, защото моето беше пастелно зеленикаво. Приятен цвят между другото. Доволна съм от покупката.  Peace

Може ли линк?

# 791
Може ли някой да ми помогне за тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-taille-descendue-active … e&pagesize=16

разбрах че са за ръст 165, но какво означава entrejambe 78 cm. талия ли е newsm78

Дължина от чатала  Peace

# 792
  • In transit
Другите неща вече са коментирани. Розовото на детската пухенка от 5 евро е пепел от рози. Цвета е страхотен!  Peace

Само да питам ти rose fonce ли поръча или rose, че и аз искам пепел от рози, но не знам кое от двете да поръчам... Мерси Hug

rose  Peace

Покаръка ми е страхотен! Не помня вече кода, ако някой иска ще се поровя да го потърся, но беше пижама памук от три части в сиво. Панталон, потник сиво и бяло райе с тънки презрамки и болеро в сиво, който в комбинация с потника стои страхотно. Повече от доволна съм.  Grinning

Ако си спомниш кода ще е супер

28266 – 42/44 пижама дамска в 3 части в сиво. Размера реално отговаря на 40.

# 793
  • Beyond the Frontiers
Мерси  newsm74 Hands Clap

# 794
  • До хладилника, който обичам
Ох...дали няма 38/40 код?

Общи условия

Активация на акаунт