Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, получих код  21407  20 euro offerts des 55 euro d'achats +Livraison Gratuite

е ми каже ли някой какво означава и къде да напиша този код...

# 136
Ми не знам, момичетата да кажат, че не съм много наясно, но нещо се вдигна крайната цена.
Но поръчки вече пускам с подарък, какъвто ще да е. Все някой от родата ще намаже Laughing

# 137
На мен код 17442  ми дава подарък plaid, а не кожените чанти Sad
kakwo e towa

# 138
Ми не знам, момичетата да кажат, че не съм много наясно, но нещо се вдигна крайната цена.
Но поръчки вече пускам с подарък, какъвто ще да е. Все някой от родата ще намаже Laughing

Тъй де. Иа з това имам предвид. Виж по-горе, постнах част от потвърдителния мейл. Аз лично нямам нищо излишно за плащане. Детакса е свалянето на цената. При мен от 57.90, на 21. 44 + 5 евро за доставка. Това е  Rolling Eyes

# 139
Между другото някой получи ли онзи камуфлажния панталон, дето е 78 см, който съм поръчала и аз? Да знам става ли или не  newsm78

# 140
пропуснала съм момента с детакса, може ли да обясниш Embarassed Embarassed Embarassed

# 141
Да обясня за ДЕТАКСА: Детакса е ДДС-то, което ни махаха. От няколко дни не го махат. И добавят 5-6 евро за доставка. Таксата в размер на няколко евро, в зависимост от стойността на поръчката, която се добавя на 3-та стъпка е за опаковка. Тя е намалена - сега е около 5% от стойността на поръчаните артикули. Преди беше повече - около 16-18%. Сега ни излиза по-скъпо с около 1-2 евро.

# 142
значи няма кой знае каква разлика, понеже на Буба е било по- голямо намалението или пак не съм разбрала, най- вероятно, благодаря  bouquet  bouquet

# 143
Розовият пуловер е страхотен, дори в момента съм с него.
Ако говориш за онзи индиговия, който беше памучен, него го нямам де, но този е мохерен, мек и е много топъл.

Освен това снимката на bejbi много, много не показва реалния цвят.
Може ли линк? Praynig
Аз нещо ги обърках пуловерите,нали едни такива бяха боцкащи......и аз се отказах,но ако има и от друга материя мекички искам да си взема.

Ето го:
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-v.aspx?productid=324073943 … e&pagesize=16

Относно това дали е боцкащ - средна работа, не е мек като кашмирен пуловер, но има и далеч по-боцкащи.

# 144
Да обясня за ДЕТАКСА: Детакса е ДДС-то, което ни махаха. От няколко дни не го махат. И добавят 5-6 евро за доставка. Таксата в размер на няколко евро, в зависимост от стойността на поръчката, която се добавя на 3-та стъпка е за опаковка. Тя е намалена - сега е около 5% от стойността на поръчаните артикули. Преди беше повече - около 16-18%. Сега ни излиза по-скъпо с около 1-2 евро.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
значи няма кой знае каква разлика, понеже на Буба е било по- голямо намалението или пак не съм разбрала, най- вероятно, благодаря  bouquet  bouquet
Не си разбрала. Сега ще обясня нагледно.

Преди:
Поръчка на стойност 100 евро.
Като извадят ДДС-то 18 евро - 82 евро остават.
Към 82 евро добавят 6 евро доставка - 88 евро.
Такса опаковка 20% /не 18%, че така ми е по-лесно да смятам/ върху 88 евро - 17.6 евро - става 105.60 обща стойност.

Сега:
Поръчка на стойност 100 евро.
ДДС-то не се вади
върху 100 евро начисляват 5 евро доставка - 105 евро
Такса опаковка около 5% от стойността на поръчката - около 5 евро - 110 евро.

Излиза, че сега плащаш с около 5 евро повече.

# 146
не е сервиз - прибори са, 6 вилици, 6 ножа, 6 малки лъжички + 1 голямо правоъгълно каре, зелено памучно и 6 по-малки тип салфетки за хранене

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4375786

bejbi, а какво можеш да кажеш за тези прибори на живо? Стават ли? Меки, твърди, ръждви, неръждиви  Wink ?

# 147
  • София
запис

# 148
  • Варна
bejbi, а какво можеш да кажеш за тези прибори на живо? Стават ли? Меки, твърди, ръждви, неръждиви  Wink ?

Не съм bejbi, но да кажа, защото ги получих също (очаквах комплект керамични чашки и покривка с този код, който ползвах, но ми пратиха това). Хубави са приборите, от типа на тези, дето бяха с лилавия сервиз, но в по-хубави цветове. Засега не са ръждясали, в миялната ги пускаме и нищо им няма. Харесват ми. Подложките поне за мен са неизползваеми.

Момичета, пуснете линкове към интересни ненамалени неща. Praynig

# 149
  • София
Кода е персонален и не може да се използва
Кода не би трябвало да е персонален. Когато е персонален изрично го упоменават.

Какъв им беше проблема на онези летните пуми, които половината форум си взе:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-impulse-cat-ii-puma.asp … e&pagesize=16
Един номер нагоре ли се поръчваше или нещо друго беше?

Оказаха се тесни и дълги.

Обратно, 40 номер отговаря на 38 на дължина, но са ужасно широки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт