Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 180
Аз да се похваля, че вчера взех от митница поръчката си от 18.10.  Grinning Не бях получила известие, но проверих и беше там  Grinning По-късно ще пиша от какво съм доволна и от какво не  Peace

# 181
  • Sofia
35% на мъжка,детска и дамска мода от новата колекция.Не важи за новоте, exclusivités web, prix mini, prix rouges, pages vertes. Според мен не е мн.интересна.
25%-за мебели,което нас не ни интересува
Безплатната доставка важи за покупки над 80 евро,но не можах да го разбера това камионче,което е нарисувано там.Има май някаква врътка с него newsm78
Това за код 47058 ли е?

# 182
GREEN PAGES i RED PAGES-зелени и червени страници т.е. цени
А за pret-a-porter не се излагайте моля ви дами.Това го знае всяко хлапе

pret-a-porter знам какво значи, но се чудех какво общо има с офертата....Изобщо не ми работи на мен таиз оферта. Слагах всякакви цени и цъ!

Поръчката ми е 240 евро и не ми дава дори безплатна доставка. Имам ботуши не намалени, имам палто не намалено- не са червени, нито зелени цени.

# 183
  • Sofia
Важи само за цени без никакъв надпис.Общото на прет-а-портето е,че франсетата така си наричат ежедневната мода.
Виж да не са с надпис новоте или да са при мини!

# 184
Важи само за цени без никакъв надпис.Общото на прет-а-портето е,че франсетата така си наричат ежедневната мода.

Да - на фекцията им. Не ми я намалява. Говоря за не марковите. Не бе жена- не ми намалява.

# 185
  • Sofia
дай ги линковете и ще намерим грешката.
Коя беше другата оферта с 20-те евро?

# 186
дай ги линковете и ще намерим грешката.
Коя беше другата оферта с 20-те евро?
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-cavalieres-a-eperon.aspx?pr … e&pagesize=16

Ей тия ботуши ме интересуват най-много. Палтото го махнах. Чакай да го намеря.

http://www.laredoute.fr/vente-manteau-femme-en-cuir-souple.aspx? … e&pagesize=16

Е, поне безплатна доставка да даде.

# 187
Аз да се похваля, че вчера взех от митница поръчката си от 18.10.  Grinning Не бях получила известие, но проверих и беше там  Grinning По-късно ще пиша от какво съм доволна и от какво не  Peace

да ходя и аз значи там, моята от 14и Confused

# 188
Щастлива съм! Много ме зарадваха французите тази сутрин - след 3-4 уточняващи писма за непристигналата ми пратка от 10.09 ще ми я изпратят отново! Бях се настроила за чекове и разправии, та затова тази сутрин летя от кеф в офиса. Добавиха ми я при поръчките в профила отново с дата 29.10. Само че сега стойността на поръчката се получава с около 5 Е повече, а на статуса на начин на плащане срещу нея, където обикновено пише"Банкова карта" сега пише "Платено авансово". Та не съм сигурна дали ще си ги приберат тези 5Е. Подаръкът ми е одеалцето Немо, едва ли ще ми изпратят него, но го пише и него добавено.

# 189
  • Sofia
Mamica на мен не ми дава да я ползвам офертата,казва ми,че е персонална.Пробвай първо само с палтото,защото може да не важи за обувки

# 190
Mamica на мен не ми дава да я ползвам офертата,казва ми,че е персонална.Пробвай първо само с палтото,защото може да не важи за обувки
Пробвах всякак. Махах, слагах....
Все пак имам претенции, че съм грамотен човек и бързо блязох в час как се поръчва.
Но съгласна ли си с мен, че тези артикули отговарят? Конфекция са, не са зелени, червени, нови и тн....дамска мода е палтото ( шлифера де) . Отговаря си. Поне да бяха дали безплатна доставка.

# 191
  • Sofia
На пръв поглед наистина трябва да ги намалява.Нямам идея какво става Thinking А за грамотността никой не казва обратното Peace

# 192
  • Бг-мама
Мамица с 17426 и твоите ботуши в кошницата ми даде безплатна доставка .
Продължавам да пробвам дали мога да ги намаля.

# 193
21393 - намаля с 20 евро ако е над 55 + безпл доставка  Peace

# 194
  • Бг-мама
Мамица намалих ги с 40 евро с код 23474  Hug
станаха 109 евро и даде яке подарък

Общи условия

Активация на акаунт