Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 387
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 480
Моля, някой да ми обясни -  искам да върна един пуловер и сумата да остане за следваща поръчка. Как може да стане това? И на какъв език трябва да пиша?
Благодаря!

# 481
Вчера си получих поръчката от 13ти(обаче от Франция е тръгнала на 18ти).
По-интересното:
за бебето това панталонче - мекичко е и хубаво.
Пак за бебето - това костюмче. Много е хубаво. Като материи блузката и панталончето се различават. Панталонът е леко ватиран, блузката е по-тънка, без вата, но и двете са много хубави. Блузката е с копченца на гърба от горе до долу.

Може ли да те помоля да покажеш снимките. Какъв размер дрешки поръча и стават ли  ви?

# 482
  • пловдив
Mоля ви някой да пробва да отвори някой потник от най евтините от тази страница http://www.laredoute.fr/achat-femme-t-shirt.aspx?categoryid=22899486... неможе всички евтини потници и тениски да са свършили както ми дава на мен  Rolling Eyes

А и в кошницата ми на два от тия потници ги няма картинките, но не дава съобщение, че немога да ги поръчам.  newsm78
Луда работа!
ПРи мен се отваРят всиЧки Peace

# 483
Моля, някой да ми обясни -  искам да върна един пуловер и сумата да остане за следваща поръчка. Как може да стане това? И на какъв език трябва да пиша?
Благодаря!
не може да стане така. Ти връщаш пуловера, те ти връщат по пощата чек за сумата. Ако искаш го осребряваш в  банка срещу комисионна, ако не- им го прикрепяш към следващата поръчка и им го пускаш по пощата.
Можеш да им пишеш на френски или английски.

# 484
  • София
Mоля ви някой да пробва да отвори някой потник от най евтините от тази страница http://www.laredoute.fr/achat-femme-t-shirt.aspx?categoryid=22899486... неможе всички евтини потници и тениски да са свършили както ми дава на мен  Rolling Eyes

А и в кошницата ми на два от тия потници ги няма картинките, но не дава съобщение, че немога да ги поръчам.  newsm78
Луда работа!
ПРи мен се отваРят всиЧки Peace
newsm78 и при мен отваря без проблем

# 485
  • София
какъв е проблема? От 86 нагоре само са налини и влизат в кошницата.

Проблема е езика.
А и е нелогично да влизат в кошницата щом не са налични в момента, поради този факт се заблудих да търся какъв е проблема вътре в нея, а не където се задава размера...благодаря, че все пак някой ме светна, къде точно да погледна  bouquet.

# 486
Monda, извинявай, но пак да питам - само така изпращам блузата до адреса от който ми е изпратен? Някакви документи нужно ли е да попълвам?
А на сума от 30Е какво ще изгубя, ако го изпратя по пощата, получа чек и го осребря?
Или да търся тук да го продавам?

# 487
  • Sofia
12лв са пощенските разходи и после при осребряване на чека от 3лв-30лв в зависимост в коя банка го дадеш за осребряване.Чакането е 1 месец и пращането е поне 10дни ooooh! о-добре го пусни в Продавалника

# 488
Моля, ако някой прояви интерес - да ми пише - пуловер много фина вълна с цветя. Размера е 38/40.
 http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-la-redoute-creation.asp … e&pagesize=16

# 489
Момичета, имам едно питане. Получих 2 чека от ЛаРедут за едно и също нещо. Как мислите дали ще ми ги осребрят и двата ?

# 490
  • Пловдив
Вече няколко пъти се питаше за това:

Моя номер (40) се е изчерпа, докато поръчам... Но да питам...
Ако някой вече го е получил да сподели малко мерки
От прословутата евтина пухенка ми стана 38, но ръкавите ми бяха леко къси. Сега се чудя ако поръчам 38, дали няма да имам пак същия проблем  newsm78

# 491
Момичета, имам едно питане. Получих 2 чека от ЛаРедут за едно и също нещо. Как мислите дали ще ми ги осребрят и двата ?
за какво са тези 4екове

# 492
Бенита, линк може ли?

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт