Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 439
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 720
Аз чакам от 19-ти  Thinking дано утре ме зарадват  Praynig

# 721
  • Sofia
Забравих да кажа, че паралелно с маратонките са ми пратили някакво черно яке с коланче, качулка + драна кожа на качулката. Няма такава грозотия ви казвам, все едно по труд и творчество съм го шила сама при това без очила. Нямам спомен да съм ползвала код с подарък, а само код за намаление ползвах, защо са решили че имам нужда от това яке не знам.

# 722

момичета какво означава това, когато си сложа в кошницата на някои продукти ми дава това
Vous ne pouvez pas commander cet article pour votre commande. Merci de le supprimer de votre panier
Благодаря

# 723
в общи линии-да го махнеш от кошницата

# 724
  • Плевен
Mомичета да знаете тези боти дали приличат на нещо? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5764289& … ue&ksource=-1

# 725
Аз чакам от 19-ти  Thinking дано утре ме зарадват  Praynig

Ако имаш възможност, върви на място да провериш  Peace Моята от 18 я взех в понеделник от митница - беше дошла сутринта и все още не бяха попълвали известия  Peace

# 726
  • София
Получих днес поръчка от 22-ри на пощата
Някой по-напред пита за блузите 3XL на някой марки отговарят на XL или L къде ви се видяха огромни не знам, имам няколко с този размер вече в къщи мога да ви ги измеря с точност. И до сега съм поръчвала около 10 мъжки блузи все XXXL, различни марки и нито една не отговаря на размера си, това явно е китайска номерация.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5734185& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3493598& … ue&ksource=-1

Моля те ако имаш тези ми ги измери  Praynig Praynig Praynig
Аз бях тази, която разпитвах  newsm78

# 727
И аз си получих поръчката от 12-ти. Някой беше питал за кафявата чанта. Изпратили са ми я с код 31801, но не ми харесва.

Мамица, не се ядосвай толкова, все пак на всяка страница наритваш някое момиче, а това е също толкова досадно, колкото и задаваните въпроси. Просто не им отговаряй като те дразнят  Peace

# 728
Някой беше питал за кафявата чанта. Изпратили са ми я с код 31801, но не ми харесва.

Аз, аз  Mr. Green Да не ме е яд значи, защото на снимки изглеждаше добре....

# 729
Някой беше питал за кафявата чанта. Изпратили са ми я с код 31801, но не ми харесва.

Аз, аз  Mr. Green Да не ме е яд значи, защото на снимки изглеждаше добре....

Ами представи си плитка чанта, с капак, който се затваря отпред с едно магнитно копче, но няма цип под капака  Laughing - оф как го описах, кой ме разбра  - незнам. Ама идеята ми е, че нямайки цип, в тази чанта не трябва да се слагат червила и разни др. дреболии, защото ще паднат. Аз лично нямам такъв тип чанта.

# 730
  • Карлово
Валерия, и аз ще питам за размери на трите хикса, че моят е 2 м и 120 кг и носи 2ХЛ от бг дрехите, та се чудя дали изобщо да поръчвам като сподели това за малките размери всъщност

# 731
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3493598& … ue&ksource=-1

Аз да пиша за тези фанелки, защото лятото ги взех на мъжа ми. Отговарят си на номера... аз му взех  3XL , което става за обиколка на пупата 120-130 см Embarassed Трикото е хубаво и не се свиват, за разлика от една друга , която я носи с голо пъпче сега... #Cussing out

# 732
  • varna
момичета мога ли да ползвам 2 кода за една поръчка-тея кодове дето намалят определени размери? newsm78

# 733
Може да се ползва само един код.

Съжалявам, днес не успях да измеря блузите. А утре ще сме цял ден по задачи. Ако не е късно ще го направя в събота.

# 734
  • до морето
Ако става въпрос за тези пет цифрени кодове които си пишем тук,не, не може да се ползват два кода едновременно,няма значение какво намалят.

Общи условия

Активация на акаунт