Отговори
# 135
  • Пловдив
На мен за ниско кръвно като съм бременна най-ми помага айрян със сол.
Голям кеф като рират бебоците Heart Eyes Моята бебка за сега само шава елегантно. Все пак сме с организъм на фина дама hahaha

# 136
eli-v, добре дошла Hug И на мен ми е второ, и аз съм от Русе, и моят термин е 27 април Simple Smile Blush

# 137
БХС в Майчин Дом струва 25 лева и се плаща след като ти вземат кръв.

За изследванията досега са ми пускани еднократно:
1. ПКК + СУЕ + ДБ
2. Урина
3. Хепатит
4. Васерман
5. Кръвна група
6. Микробиология

Добре дошли на новите майчета и приятни усещания на мамите усетили бебоците  Hug

# 138
  • In someone's dreams
ritka, а ти усетила ли си бебчо вече? Гледам, че сме с близък термин и с втори бебоци.

# 139
hrispi на мен ми сложи розов щърлел и можеш да отбележеш че ми е първо.мерси предварително Hug

# 140
  • варна
Eli-v,Добре дошла,дано и тази бременност е безпроблемна!
Ясмина,честито ти момиченце!Аз се надявам нашите гащи да са сини,дано в понеделник разбера Simple Smile
Tanzen,и на теб честита радост и по-често да се чувстваш щастлива!

# 141
msbilt, и това ако не е съвпадение Grinning ! остава да ходим и при един и същ доктор! Аз ходя на консултации при д-р Шишкова. При нея бях и с първата си бременност - изключително съм доволна, много е мила и внимателна и всичко каквото ме интересува винаги ми обяснява с такова търпение независимо че пред кабинета й се вихри опашка Naughty

# 142
Ами не я познавам, но аз съм на ЖК в София, като съм в Русе си ходя при д-р Станев.
Ясмина, наистина е радостно да узнаеш пола, който си искала да чуеш Peace Heart Eyes

# 143
  • Варна
Добре дошла eli-v! Желая ти едно прекрасно бебче през април!   bouquet

asja - Диаметърът на главичката на твоето бебе си е съвсем в норма. Аз се сдобих с едно от тези кръгчета, с които на консултации смятат седмиците. Там също има отбелязани и размери като BPD и др. Та за 15-та г.с. BPD (диаметър на главичка) е 3.1, а за 16-та, в която си ти - 3.5 см. Моето бебе определено няма кръгла глава, май по-скоро клоним към пъпешовидна.  Joy Днес му мериха два диаметъра - по-малкия е 3.4см, а по-големия (occipitofrontal, OFD) - 4.5см.

tanzen - Честити ритничета! Аз все още чакам

jul - Мойта "фина" дама така ми беше насинила ребрата от ритане, че после месец след раждането си ме понаболяваше.  Grinning

sisee - Аз ходих при доц.Балев в 12-та г.с.. Каза ми да отида в 19-та и после в 32-ра г.с.

# 144
Честито на всички, които вече знаят какви гащи носи техния щъркел  Wink.
Ние бяхме на преглед в края на октомври, но много срамежливи моите. Докторката не беше категорична за пола. Тепърва ще се гледаме, дано поне скоро се покажат. Сега на 9-ти съм на ЖК, ако имам късмета да ме гледат на ехограф, може тогава да узнаем. Ако не, ще си чакам часа за моя доктор в средата на ноември.
Тия дни се разписах отново с повръщане  Sick Не знам как така има дни, в които още от сутринта, със ставането съм крива?
Вчера вечерта съвсем "осъзнато" усетихме бебовците. Поне едното. Таткото така се радва Grinning. Днес ми се стори, че усетих и горния бебок, но вече не знам как точно са се позиционирали и кой е отгоре, кой е отдолу Laughing
На всички желая лека бременност и само хубави новини!

# 145
  • Варна
Ясмина, наистина е радостно да узнаеш пола, който си искала да чуеш Peace Heart Eyes

Нали?  Grinning Всъщност аз нямах претенции, дори не можех да кажа какво предпочитам. Но откакто ми казаха, че е момиче, не мога да спра да се усмихвам и не мога да се концентрирам нито за миг върху нещо друго - непрекъсното едно малко пухкаво момиченце ми е пред очите.

# 146
Толкова се радвам за всички мами, които знаят пола. Ние още сме в неведение, но на 5 11 сме на преглед, та се надваме да го разберем.
Дано гаденето вече да минава на всички мами Peace

# 147
Привет момичета  Hug

Вчера бях на ФМ при доц. Томова. Каза, че всичко е наред, няма признаци за някакви аномалии, няма спина бифида, бебчето изглежда съвсем здраво. Отговаря си напълно на седмиците. Броихме пръстчета  Simple Smile
Аз също хапнах сладко, въпреки че не обичам, само и само бебето да е по-игриво. И наистина беше така, в чест на таткото, който за първи път го видя и гледаше монитора с отворена уста.
Имаме вече второ потвърждение, че ще връзваме панделки. Така че hrispi, ще се радвам ако ми сложиш едно  stork-girl Моля те да добавиш и годините ми - 27г., и София.

# 148
Milenni ами бебока го усещах инцидентно вечер още преди 2 седмици, т.е. в 15 г.с., а от седмица си го усещам постоянно Simple Smile Странно е усещането, бях го забравила, все едно имам извънземно в коремчето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Иначе малката също я усетих още в 15 г.с.
За усещането на бебето много неща са от значение: килограми, поредна бременност, разположение на бебето и най-вече дали може майката да различи движенията на бебока, защото то може да се движи, а майката да не познава усещането и да си мисли че е къркорене на черва.

# 149
Абе  аз от няколко дни имам такова усещане-че нещо ми се наместват червата(не мога да го обесня) а дали е бебето?Нали ми е за първи път и най-вероятно не мога да различа ритниците му от наместването на червата newsm78
Знаете ли какво ми казаха-когато усетя първия рътник да  броя 4 месеца и 15 дни и това ще е деня на раждането Peace Някой правил ли го е това?

Общи условия

Активация на акаунт