Отговори
# 150
Честито на всички мамчета с щъркелчета! Я да споделя аз какво почувствах вчера, защото незнам какво е било. От ляво на пъпа, все едно някое мускулче ми се е схванало и мърдаше цял ден, чак и вечерта, е не постоянно, ама доста начесто. От време на време и по-надолу имаше някакво примърдване, все едно къркорене.Ама днес няма нищо такова  newsm78 за това не ми се вярва да е бебчо. За щъркела така ми се иска да е розов stork-girl, таткото няма претенции Simple Smile Качила съм 4 килограма и половина, не е малко Simple Smile

# 151
Здравейте и от мен! Аз още не съм усетила бебо,но при първа бременност се усеща между 18 и 20 седмица! Тази информация не ми пре4и да нямам никакво търпение! Аз все още имам сънливост и умора и се надявам да остане така,защото само мисълта за безсъние ме побърква! newsm78 Ве4е съм ка4ила доста килограми,но просто не мога да спра да ям! Относно котките-имам коте от 10 години и за токсоплазмоза не е опасно,тъй като когато я имаш отдавна се твърди,4е ве4е си се разболял и изградил имунитет! А после мисля,4е при пове4е хигиена няма страшно за бебо! Praynig Аз ли4но ще си задържа котето! Hrispi моля те да ми добавиш розов щъркел,за което съм безкрайно щастлива,а също и 4е съм от софия и 4е ми е първо бебе! Предварително благодаря newsm51

# 152
Браво, много девойки се очакват през април!
Aquariel, нещо такова е като мускулно трепване. Само, че като си сложиш ръката отгоре се осеща, че е отвътре на вън. Не знам дали го обясних добре.
За пола, аз така се надявам да са различни момченце и момиченце. Но полът не е най-важният, да са здравички само.

# 153
Ами аз два пъти усещам нещо,но мисля,4е не е бебко! Беше като гъдели4кане отвътре #Crazy

# 154
Знаете ли какво ми казаха-когато усетя първия рътник да  броя 4 месеца и 15 дни и това ще е деня на раждането Peace Някой правил ли го е това?
Някой беше писл за това във форума,но пишеше че се броят точно 5 месеца

# 155
Ха а на мен ми казаха 4 м. и 15 дни Thinking Ще взема да го изпробвам ако вече не съм пропуснала първия ден на ритане Whistling

# 156
  • Някъде на път....
Ха а на мен ми казаха 4 м. и 15 дни Thinking Ще взема да го изпробвам ако вече не съм пропуснала първия ден на ритане Whistling
Леле, а аз Петър го усетих да рита чак в седмия месец, ако си бях броила 4м и 15 дни, кога ли щях да очаквам да родя  newsm78  Mr. Green

# 157
Извинявам се за може би глупавия въпрос, но може ли някой да ми обясни кои бременности то4но влизат в рисковите?  bouquet

# 158
Момичета, аз усетих първото си бебе на 6.01 и родих нормално точно на 6.06 Simple Smile За сега обаче не мога да се похваля, че съм усетила бебчо Sad

# 159
Извинявам се за може би глупавия въпрос, но може ли някой да ми обясни кои бременности то4но влизат в рисковите?  bouquet
Едва ли има списък за тези неща.
Ако д-рът прецени, той сам ще те уведоми.
Моят ми каза, че съм рискова група, заради миомата.  Rolling Eyes

# 160
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
eli-v Допбре дошла   bouquet !!!И аз съм от Русе и много се радвам да срещна съгражданка тука.Вече си мислех че ще си остана единствената русенка.При мен няма нищо ново все още така  че това е от мен.Лека вечер на всички  Hug !!!
msbilt Станимир Станев ли имаш в предвид???

# 161
  • Някъде там...
Рискови са например бременностите на жени с хронични заболявания, спонтанни аборти и мъртвораждания, бременност след стерилитет и АРТ, възраст на майката над 34 г., възраст под 20 г., Рх несъвместимост, многоплодна бременност.

Не знам какъв ден е днес, но се скъсах да повръщам, не ми се беше случвало отдавна да повръщам толкова пфууууу.

# 162
И аз днес следобед се чувствам много отпаднала, с главоболие, накрая вечерта не издържах и повърнах Sick Пих парацетамол, но не помогна.  През тази бременност се чувствам кофти предимно вечерно време, много странно.
SUNI_22 -да, Станимир имам предвид Simple Smile

# 163
  • Пловдив
Eli-v, добре дошла, лека и безпроблемна!
Ясмина,, честит ти розов щъркел и хубави новини от прегледа  Hug
Радвам се за всички споделени хубави новини!   bouquet
Tanzen,честито ти ритниче! И ние вече подритваме честичко, а снощи беше като бунт  Joy
Жабче, дано да е за последно с повръщането!  Hug Peace

# 164
  • Popovo
Ясмен, честито за розовата новина, ние се надяваме на същата, но ще видим.Честито и на всички майчета, които са усетили ритниче, аз още не съм и вече нямам търпение, май общо взето с тази ми бременност все за нещо нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт