Направих си сама 4

• 33 232
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
А ето как се правят на някой ако са харесалиhttp://www.diynetwork.com/diy/cr_clothing/article/0,,DIY_13751_4630887,00.html

# 136
  • На края на света !
arita колко време стои твоето букетче с лак за коса ,че моето след няколко дни се сбръчка Tired

# 137
# 138
Страхотна тема! Записвам се и ще качвам снимки, а и ще пробвам някои от идеите тук  Simple Smile

За съхраняване на есенни листа - сещам се за един вариант: вместо с олио да се намажат с течен парафин (от коя да е аптека), а и могат да се натопят за известно време в него за да попият от парафина навътре. Не е изпробвано върху листа! но знам че парафинът попива в органични материи като кожа например и се използва за запазване на обувките да са непромокаеми, така че... може би ще запази листата от изсъхване  Confused

# 139
  • София
В сладкарницата използвахме по- течен желатин за плодовете. Така ги предпазвахме от изсъхване. Но не съм сигурна как ще му се отрази дългото стоене  newsm78?

# 140
Запис
 Flutter Whistling

# 141
В сладкарницата използвахме по- течен желатин за плодовете. Така ги предпазвахме от изсъхване...............
за торти ли?

# 142
Моите есенни букети са на 3 седмици и нищо им няма.
Някои рози лакирах с обикновен акрилен лак, други съм боядисала с акрилни бои и лакирала, има и такива, които съм третирала с декор лак /той също е акрилен/.

# 143
  • София
В сладкарницата използвахме по- течен желатин за плодовете. Така ги предпазвахме от изсъхване...............
за торти ли?
Да.

# 144
  • Варна
Първите ги напръсках с лак за коса,но след 2-3 се посбръчкаха,а вторите които направих ги пръсках с един безцветен спрей,май за коли,мъжа ми беше го взел да напръска стълбата да не се изтърква боята-не са мръднали.

# 145
Моите букети го правих преди две седмици, вече трета, но не забелязвам съществена промяна. Пръсках с много лак за коса и изчаках хубаво да изсъхнат. Ако има поражения, ще опитам по примера на Дивиана с акрилни лякове и бои или пък с безцветен спрей...
Явно есенните букети са един от хитовете тази есен Wink!

# 146
Здравейте, момичета.
От седмица ви чета и се възхищавам на красотите, които творите. Така ме подпалихте, че в желанието си да пробвам от всичко, съм подхванала няколко неща едновременно. Сън не ме лови, ей Laughing Това било голяма краста.
Изкушавам се да се изфукам с първата си почти готова рожба - букетчето рози от есенни листа. В събота докато вън фучеше сняг, аз събирах листа. Комшиите сигурно ме помислиха за луда newsm78
Първия опит беше пълен провал, защото листата бяха мокри и на сутринта всичко беше сбръчкано и смърхолено. С нищо не ги бях пръскала.
Днес открих сухи, но все още свежи листа, които могат да се огъват. Листата бяха зелени на цвят и не ми харесаха, за това ги намазах със златен бронз. Ето го и резултата.
Това е недовършен вариант на розите.

А това - готовото букетче.

Мисля си, че има какво още да му се добави, но за сега го оставям в такъв вид, за да видя колко време ще издържи. Ако се окаже трайно ще пробвам и други варианти.

# 147
  • Sofia
Вещица, а откъде го взимаш този бронз, на спрей ли е? Харесва ми резултата.
Аз писах в Коледната тема, но да си покажа творението и тук, защото май точно от тази тема откраднах идейката, ако не се лъжа.

Снежкото е от хартия, отгоре памук, елхичката е от шишарка.

# 148
Не, не е спрей. В малко пластмасово бурканче е. Купувах го миналата година от магазин за бои и строителни материали, за да мацам коледни шишарки.

# 149
Има го и на спрей - златист и сребрист, аз миналата година купих от магазин за авто части и бои. Струва 7-8 лв. а е доста голям флакон, изпръсках две торби с шишарки, а има вътре още доста.

Много е ефектен букета така  Peace!

Марги, а в твоя снежко ми останаха очите, много е ефектен  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт