Направих си сама 4

• 33 258
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Sillveto,ако си от София, в Слънчоглед го продават.
Но ако не си от София, можеш да си поръчаш от сайта на Слънчоглед и ще ти доставят.

# 121
Слънчоглед не е единствения магазин в София. На Кракра има два огромни магазина, където има от пиле мляко, мисля, че и на Шипка има но не съм ходила там. Кампари, извинявай но вече май почнах да се дразня, само някой нещо да попита и отговора е Слънчоглед...е може би те само имат онлайн магазин, но не съм сигурна...

# 122
Ами аз знам само за Слънчоглед и за това казвам за него.А иначе не съм от София и не знам за други магазини.
Ама защо никой не отговори на момичето като питаше?

# 123
Много благодаря за насоката къде да търся  Hug

Не, не съм от София и ще помоля Кампари да ми пусне линк към този магазин он-лайн /може и на лични/   bouquet

# 124
Слънчоглед не е единствения магазин в София. На Кракра има два огромни магазина, където има от пиле мляко, мисля, че и на Шипка има но не съм ходила там. Кампари, извинявай но вече май почнах да се дразня, само някой нещо да попита и отговора е Слънчоглед...е може би те само имат онлайн магазин, но не съм сигурна...
дай сайтовете за онлайн поръчка на тези огромни магазини като те дразни Слънчоглед Rolling Eyes  и извън София живеят хора...

# 125
  • Бургас
Мими, благодаря  bouquet Не се бях сетила за това Blush

# 126
И аз си направих есенен букет,но искам да ви питам,вие пръскате ли го с лак за коса,за да издържи по-дълго? newsm78

Здравейте Simple Smile
Като гледам всички вече сме се "оборудвали" с есенни букети Joy hahaha Моят е от преди две седмици. Рускините пишеха да се намаже с мазнина/олио. Голямо мазане падна hahaha Имаше навсякъде олио, защото бях щедра.... Laughing После няколко дни съхна на терасата с главата надолу. Сега розите са добре, но целите листа, които ограждат букета се сбръчкаха Sad Cry Чудя се какво да правя и дали да не се опитам да ги замена с нови, докато още има по улиците....
Напръсках с лак за коса преди доста време едни други, но и те изсъхнаха. Сега с тях съм си декорирала една саксийка с кактуси. Сложих ги върху пръстта Sunglasses За това вършат работа, но ако бяха в букет....... newsm78

Казвайте, момичета какво правите със сухите букети!

# 127
радина, моля!  bouquet Стана ли костюма?

looloo, аз за моя букет казах- пратих го в у-ще и госпожата не била виждала такова нещо- много се зарадвала. Украсява стаята, а като му мине сезона- ще го изхвърлят естествено.

# 128
  • Хасково
Аз направих рамки за снимки от есенни листа - мисля да лакирам листата с безцветен лак за дърво.Някой пробвал ли е това или дайте идеи как да направя така, че да ги съхраня?

# 129
  • На края на света !
С лак ,със спрей ,листата се сбръчкват ,аз пробвах какви ли не варианти ,не стана Cry

# 130
С лак ,със спрей ,листата се сбръчкват ,аз пробвах какви ли не варианти ,не стана Cry

САмо с акрилни и яхтени лакове не съм пробвала newsm78 Може пък и да стане...Това с лака за коса ми се струва доста "слаба ракия" Simple Smile

Като си заговорихме за букети, та вижте какво намерих

естествено при руснаците Laughing Laughing Simple Smile
http://www.lobzik.pri.ee/modules/wfsection/article.php?articleid=203

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 12:04 от looloo

# 131
  • На края на света !
момичета с яхтен лак може и да стане Peace
но иначе листата и след боядисване остават ронливи Cry

# 132
  • Sofia
На мен пък ми се изкривиха листата  отстрани:( И аз чакам някой да измъдри нещо. Аз дори с олио не съм ги  мазала, а трябваше.
Много готини са букетчетата от  семки Peace

# 133
Ей това мисля да направя след малко от грамофонни плочи

# 134
И аз си направих есенния букет! Неочаквано и за самата мен, стана доста сполучлив. Дори Скъпият сподели, че е приел, че съм го купила от магазин hahaha, но като ме видя как демонстрирах на дъщеря ми последователността при изработването, повярва, че моите ръце са го сътворили. Използвах лак за коса и изобщо не се е сбръчкал.
Lilidnd_79, интересно предложение, ще споделиш ли как го правиш?

Общи условия

Активация на акаунт