Направих си сама 4

• 33 262
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Креативни мами, моля помагайте Praynig
На карнавал в детската градина дребния трябва да е Карлсон, който живее на покрива. Не мога да измисля от какво да спретна перката Blush Сетих се само за картон, но нещо не ми харесва идеята. Ако ви хрумне нещо друго ще съм много благодарна

# 106
пластмасово шише? Разрязано на 3 или 4 от дъното към отвора, така че да са свързани при отвора. Но трябва да се опита. Краищата постопяваш, за да не се резнат децата в играта. Имаш и избор на цветове- залено, кафяво или прозрачно.
В отвора вкарваш 2 парчета ластик- правиш ги на кръгчета, за да си промуши ръцете през тях- като раничка- ето и закачването.

# 107
# 108
Мацки, страхотни сте   bouquet
Опитах се да ви прочета всичките теми, но  Crazy
Днес се вдъхнових и направих рамка за снимка. Като изсъхне ще кача снимка.
Може ли да ме светнете как правите фунийките от вестници, с които плетете?
Гледах в сайта napravisam.bg, но не видях  newsm78

# 109
Ах, Мимкее, докато помисля за пластмасово шише и ти вече си го написала.за друго и аз не се сещам.

# 110
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Може ли да ме светнете как правите фунийките от вестници, с които плетете?
Гледах в сайта napravisam.bg, но не видях  newsm78

режеш ленти от вестник, около 5 см широки и навиваш под ъгъл на дървено шишче. има в направи сам линк... потърси пак

# 111
Благодаря   bouquet
А слагаш ли лепило като навиваш или те после си стоят закрепени сами?
Линкът го отворих, но няма картинки и е на полски  newsm78

# 112
  • На края на света !
Леле мацки ако знаете ,колко кошници изплетох ,всяка вечер плета като някоя стара баба Joyвечер ката седна да гледам сериалчетата си правя фунийки и после докато не ги оползотворя не мирясвам ,затова давайте идеи и нещо друго да правя Hug

# 113
Може да ти влязат в употреба кошничките за Коледа. Ако ги украсиш и напълниш с лакомства и изненади, ще стант чудни подаръчета.

# 114
  • На края на света !
страхотна идея Ати много ти благодаря  bouquet
определено ще го направя Peace

# 115
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Благодаря   bouquet
А слагаш ли лепило като навиваш или те после си стоят закрепени сами?
Линкът го отворих, но няма картинки и е на полски  newsm78

аз плетах само с хартия от списание и беше по-твърда. в началото на фунийката и в края слагах по малко парченце тиксо.

предполагам на края трябва да сложиш малко лепило или тиксо.

Чаро, аз ги ползвам за "облекло" на пластмасовите ми саксии.
понеже цветята са на перваза, а той е мраморен и явно нощем е студен, та ползвам кошничките да изолират малко Peace

ако плетеш плътно можеш да си направиш една дълга и тясна кошничка за подправките Flutter

# 116
Благодаря   bouquet

# 117
  • На края на света !
asyalein направих вече на някои саксий  Peace
Колкото до плетенето от списания на мен ми харесва повече как се работи и как изглежда имам едни дебели списания с коли които имат тънки гланцирани страници страхотна работа ми вършат ,започнах с тях поради липса на весници ,иначе една с друга залепвам пръчиците със сухото лепило на дъщерями по лесно е  Peace

# 118
Бихте ли ми казали това ФИМО от де да го купя?

# 119
И аз си направих есенен букет,но искам да ви питам,вие пръскате ли го с лак за коса,за да издържи по-дълго? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт