Направих си сама 4

• 33 204
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
bushkata, идеята си я бива, но предполага  минусови температури, щото инаме ледения венец бързо ще се стопи. Laughing

# 196
bushkata, идеята си я бива, но предполага  минусови температури, щото инаме ледения венец бързо ще се стопи. Laughing
Ееее, да  Laughing Сега е тъкмо време за това.

# 197
  • Sofia
Много е красив  леденият венец!

# 198
bushkata , страхотна идея!  newsm10

# 199
и аз се впечатлих от замразения венец  Peace много е идейно  Peace (моят е обикновен и седи на масата в хола)

иначе напоследък бях много заета и нищичко не съм правила, даже не съм ви следила Embarassed

# 200
Много му хареса идеята с ледения венец!
Ще пробвам! Peace Peace Peace

# 201
Еее,леденият венец е върха!Браво за идеята!

# 202
Радвам се, че ви харесва, идеята е взета тук от форума, някъде имаше тема с такива хубавини.

# 203
Здрасти!
Ще ме светнеш ли как си изчистила дисковете да станат така прозрачни?

# 204
Ще ме светнеш ли как си изчистила дисковете да станат така прозрачни?

Аз мога да те светна. Laughing
Навсякъде където продават дискове, биха могли да ти дадат такива прозрачни истории.Във  всеки шпиндел дисковете отгоре са затворени с такива прозрачни, които не са нужни на продавачите и те ги изхвърлят.

# 205
Супер идея - от стария юрган - легло за куче, за мамите кучкарки (и коткарки - може да се направи в мини вариант):
http://dog.bg/forum/index.php/topic,12526.0.html

# 206
невероятни работи правите! съжелявам само че не мога да разгледам и първите две теми! продължавайте все така! Hug Hug Hug Hug

скоро може и аз да се престраша да покажа някои от нещата, които съм правила сама!

# 207
  • тъгата в мен
ле-ле,как си загубих само времето с вас!
СУПЕР сте,момичета!!!

# 208
Сложих ледения венец в камерата,утре ще видя какво се е получило Simple Smile

# 209
Сложих ледения венец в камерата,утре ще видя какво се е получило Simple Smile
То ще стане, ма на вън е топло и ще можеш малко да му се радваш, преди безславно да се стопи...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт