Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 280
  • 374
  •   1
Отговори
# 255
Направо мога само да въздъхна.... Невероятна коса!!! newsm51
Аз си правя маска вече за втора сесия /така да се каже/, но не виждам такива резултати, освен че не ми капе.  smile3511

# 256

И да вметна, че за година при всииичкото ми старание порасна с около 20 см.
Тия за "от ушите до кръста за година" да си ги нямаме! Naughty

Каква година...моята коса е от 11години!!!  Crossing Arms Който направи косата си за 1 година,до кръста-трамвай ще стана  newsm78  Laughing

# 257
здравейте,дамиJoy някои беше казал че от маската косата посветлявяла но моятя потъмнява повече и повече Thinking защо незнам много странно .да ви кажа и на вас подстригах се доста и косата ми се промени много стана по равномерна и каточели по гъста ,колежките ми много и се радват и все ме питат какво съм я правила Laughing.даже пропуснах миналата седмица да я намацам с маската но утре и е ред Mr. Greenще се снимам и ще ви я покажа Joy зизи извиняваи че не ти писах веднага

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 19:56 от juja_bg

# 258
зизи много хубава коса маш пу-пу трябва по редовно да си правя маската пу-пу още веднъж

# 259
Каква година...моята коса е от 11години!!!  Crossing Arms Който направи косата си за 1 година,до кръста-трамвай ще стана  newsm78  Laughing
Тя, ще дойде дамата...ти се готви за трамвай Laughing
Краси, Wink
Жужа, ще те имам предвид за следващия път. Даже може нова снимка Peace
Мерси на всички за хубавите думи, но съм срамежлива Embarassed

# 260
Зизи, разкошна коса!
На мен днес ми беше ден за маска и резултатите са отлични!  Peace
Само се чудя за едно нещо...ще споделя с вас естествено. Последните няколко пъти след маска косата ми изглеждаше доста суха, а не би трябвало.
Днес реших да сложа само масла - жожоба, тривитаминол, пшеничено, рициново, деавит + 2 суп. лъжички сок от лимон и 5-6 капки от билкова ракия. Косата ми беше много хубава, мека, лъскава и най- важното не стоеше суха. Въпроса ми е, ако слагам само тези съставки, защото видимо се отразяват добре на косата ми, ще се подхранва ли тя? Ще има ли ефект маската?
А за отмиването, въпреки цялата тази мазнотия се изми с нормално количество шампоан и то само два пъти.  newsm78 newsm78

# 261
Днес реших да сложа само масла - жожоба, тривитаминол, пшеничено, рициново, деавит + 2 суп. лъжички сок от лимон и 5-6 капки от билкова ракия.  Въпроса ми е, ако слагам само тези съставки, защото видимо се отразяват добре на косата ми, ще се подхранва ли тя? Ще има ли ефект маската?
...
Чудни са ти съставките. Продължавай с това, което оставя косата ти красива, подхранена, ...
Няма строги правила Hug

# 262
На мен доста ми се изсушава косата от яйцето, дори последният път пак си сложих и вече категорично ще се откажа от него. В краищата направо стана ужасна. Вече ще слагам само масла, тривитаминол, ракия, оцет и мед. Дори може да се откажа и от газта... newsm78

# 263
Зизи, благодаря!   bouquet Сега вече съм спокойна!
Деси, първоначално ми се струваше, че всичко, което слагам в маската ми се отразява добре, но.....след няколко опита разбрах, че не е така. Успех и на теб!
Много искам да си слагам газ, но преди около 7 години имах лош опит с нея и...не се престрашавам.

# 264
Момичета моля ви посъветвайте ме.......кажете защо ми капе повече косата, когато слагам маската? Дали, заради самото нанасяне в корените или..?Моля ви ,кажете? Hug

# 265
Слагаш ли найлонова торбичка и отгоре кърпа? Whistling
Другият път -кърпа и торбичка.А може вместо торбичка да сложиш шапка за кичури с пробити дупчици. Flutter

За косата ти , Зизи, брависимо!!! smile3501
...И Фантон има хубава баня!... Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 22:28 от красим

# 266
Zizi,няма какво да си срамежлива Embarassed,хубавото си е хубаво, а и да ти кажа добре си се справила със снимката,защото косата ти се вижда отлично и най-вече - вижда се прекрасното й състояние. Peace

Krasim,благодаря ти за всичката информация, която даваш тук. Разгледах последното и си харесах един шампоан на Keranove - розовият, направо е за моята коса Flutter Никога не съм го пробвала и ще ми е интересно как ще ми се отрази Thinking Можеш ли да ми кажеш колко струва и от аптеките ли си го купуваш? Иначе добри отзиви съм чувала.

sky*****, слагай си хума в маската,защото тя укрепва много косъма, опитай,ако не си опитвала с шампоан Fitoval, и също опитай да си втриваш след къпане Себорал Форте, много е ефикасен Peace

Успех  bouquet

# 267
Не съм ползвала розов, но синия и белия бяха по около 10-тина лв. От обикновен магазин за парфюмерия и козметика ги купувам. В Пикадили също ги има, ако имате. Flutter

# 268
На мен от шампоана Фитовал започна да ми се бели кожата на главата :S
А за тази хума може ли малко инфо,нужно ли е нещо предварително да направя с нея,преди да я сложа в маската?

# 269
Krasim,от София съм и всичко сима даже в излишък Wink... Благодаря ти мнооого... Ти доволна ли си от Keranove по принцип?

Колкото до хумата - невероятна е във всяко едно отношение, за коса, за тяло, за лице. Zizi съвсем скоро даде много подробна информация за нея, трябва само да се върнеш малко назад, съвсем мъничко Peace - ще останеш приятно изненадана от ефекта... Само пробвай например да постоиш 20 мин. с хума и кис.мляко на лицето и ще видиш Peace - кожата се стяга, почиства перфектно и засиява Party

Общи условия

Активация на акаунт