През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 446
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Илина, да расте здрава, засмяна, игрива и барборива!!!

Честит рожден ден Вени, много щастие, любов и всичко най-хубаво ти желая!!!

Надявам се  всички болни бебечета /вече не са бебчета/ бързичко да оздравеят и да не тревожат вече мама!!!

# 121
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!
Да бъде здрава,весела,игрива и много късмет да има!
Честит празник,Злати
Симона много сте хубави!А малката е голяма красавица-да ти е жива и здрава!
Дени, както винаги си се справила чудесно и си направила страхотен празник за Тедката  Hug
Мама на Аника аз не правя масажи и упражнения вече.
Крео,Дари,Angeliha скоро да се похвалите,че са здрави дечицата  Praynig
Ние след рождения ден сме много кисели,мисля че е от зъбите  Rolling Eyes

# 122
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И МАМА, ТАТИ И БАТИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С НЕЯ!!!

Честито  и на мама Злати:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕНИ!!! БЪДИ ВИНАГИ ЗДРАВА, ОДУХОТВОРЕНА И ОБИЧАНА И ДА ОБИКОЛИТЕ ПЛАНИНИТЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!

# 123
  • София - Дианабад
Искам също да благодаря на Верчето - Бубалина. Благодарение на нея успях да разбера голяма част от задачите по музика и да се подготвя за изпита в частта, в която трябва да занеса отговори на въпросите от едната част. Сега остава да науча останалите 2 части и да изкарам изпита.
Верче, това е за теб:

Heart Eyes

# 124
Здравейте,
прощапулникът на Теди наистина ми се струва, 4е е бил доста весел. Имаме много интересни традиции и обичаи жалко, 4е малко от тях се помнят и правят като хората, старая се колкото мога да ги спазвам. Когато правихме погачата на Ани много се постарах за благата пита и за кръщенето също. Аз си меся питите кога се получават кога не съвсем  Rolling Eyes. Това с кравайчето не го знаех много е симпатично.

Кандидатствах за магистратура, днес излезе класирането и не са ме приели. Много ми стана тежко, а съм сама с детенце даже не мога да си се нарева. Живи и здрави пък, ще търся други вазможности и догодина пак ще се пробвам. Така се надявах,че ще ме приемат, учих толкова много, но явно не дастатъчно.

Лека вечер от нас и хубав празник на празнуващите!!!

# 125
ЧРД на Илина и на Вени Simple Smile  bouquet  bouquet
Днес имаме 2 повода за празнуване - първо днес стават 10 г. откакто сме заедно с татито, второ - купихме си друга кола и сме мноооого доволни Simple Smile
Така че след днешното терзание в КАТ и други подобни почваме да си празнуваме тихо и кротко семейно Simple Smile
Черпя по случая, без картинки щот нямам време, ама желание имам Simple Smile  Mr. Green
АА, и още нещо - май в най-скоро време и аз най-накрая ще се оцикля. Забравила съм какво е. И не вярвам чак.. странна работа.  Sick

# 126
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ВЕНИ !!! МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ !!! 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИЛИНА !!!ДА РАСТЕ ЗДРАВА ,УМНА И КРАСИВА!!!
Жени, и ние днес се отвисяхме с дечурлигата в КАТ - как не сме се засекли  newsm78 Безаварийни и далечни пътувания по хубави поводи с новото возило! Heart Eyes
А с оциклянето - и мен ме "изненада" преди 2 месеца...и много начесто идва, бре - 28 дни и пак  Mr. Green
Мама_на_Аника, дано догодина успееш - и не забравяй, че всяко зло е за добро! Peace
Дени, страхотен обичай и много пораснало момче! Да е здрав, пъргав и щастлив от успешната реализация на днешния му избор! Hug
Карил, аз взимам понякога от Хер Бебе, но не съм очарована от манджичките /ама Ники ги папка охотно/, а десертите са все киселчета.

# 127
  • София
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, ДА СИ ОБИЧАНА И ДА ОБИЧАШ ИСТИНСКИ!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКАТА ИЛИНА - НЕКА ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДА Е ВСЕ ПО-ХУБАВ И ПО-ХУБАВ![/b
][/color]

Весе, Жени, честити нови автомобили и да си карате безаварийно и все по весели преживявания! И нас ни чака това... сега си търсим.

# 128
Честит рожден ден на Илина! Да е жива и здрава! bouquet  bouquet  bouquet
Честити рождени дни и на малките сладури, списъкът е дълъг - Неда, Теа, Влади, Мария, Теодор, Анелия, Моника, Ники, Ян.....   bouquet bouquet  bouquet

Дано не съм пропуснала някого, докато съм търчала напред-назад. ooooh!
Карил, аз съм записала Мишо на детска кухня КРЕАТОРЕ. Кухнята-майка е в "Хаджи Димитър". Може би и при вас имат пункт. Струва 12 лв. на седмица. Плаща се в петък за следващата седмица. Страхотна е! Готвят много разнообразно и все едно е домашно приготвено. Мишо си хапва с охота и апетит. В пластмасови кофички с капачета за еднократна употреба е храната. Започват да я дават от 12.00 до когато можеш да си я вземеш - първо, второ, трето.  Hug
Весето, благодаря за комплиментите за изборната нощ в НДК. Ще има и дубъл тази неделя, ама не обещавам да съм толкова хубава... Joy Joy Joy
За общия рожден ден в София - на мене не ми е удобно през седмицата, защото съм на работа. Ако е почивен ден, по-може да се измъкна. По обяд пък май че е най-удачно. Peace
За мазането - от лятото насам не мажа Мишо с олио, а с тоалетно мляко по съвет на педито. Когато е много топло, изобщо с нищо не го мажа. Но сега пак почвам с мляко. А от един месец близо дупето му се възпалява много, червено, даже кръв имаше около ануса. Не ми се е подсичал като малко бебе, а пък сега такова чудо! #Crazy Мазахме с какви ли не лекарства и кремове, нищо. Накрая спрях тоалетните кърпички, започнахме да го забърсваме с мокра памучна кърпа и с топла вода, започнах да мажа с крем "здраве" и пудра от "Орифлейм", и от няколко дни едва има подобрение, та червенината позавяхна.
От южните плодове само банани давам. Още не съм почнала цитрусови, но и аз се чудех дали след годинката вече може... Сигурно ще изчакам още малко. Stop
Вени, хубав празник! Много здраве и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 21:53 от masha

# 129
Здравейте,мами!Благодаря ви много за милите думи за моята принцеска Hug
Дени,да са здрави и пъргави крачетата на малкия Теди и да стане най-добрият в професията си PeaceИ все забравям да ти кажа че твоят син има невероятно красиви очи HugСнимките са страхотни!
Крео,честити първи стъпки и на Никола Hug
Бинайтед,желая скорошно и бързо оздравяване на сладкия Бу Hug
Мама на Аника - ние също вече не се масажираме и не правим гимнастика.И съжалявам ,че не са те приели,но ще стискаме палци за догодина Peace
Ангелиха,дано малката Мими се размине с антибиотика и скоро да и мине гърленцето Hug
Жени,честита ви нова придобивка Peaceлеко и безаварийно шофиране Peace
Софко,а на вас пожелавам лек път и Данни много да ви слушка по пътя/че си е доста пътя/ Peace
П.С. Изабела все забравям да те попитам какво стана с вашето интервю,как мина?
Относно  гърнето-лятото доста често го използвахме,но сега само като седне малката и веднага почва да рита,да реве,така че ще го отложим за по нататък Peace
Лека вечер от мен и целувки на бебоците Hug
 bubulina77 ,дано да са зъбки и малката скоро да се оправя Hug

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА И ЩАСТЛИВА И МАМА И ТАТИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С НЕЯ!   newsm59  bigdance2

ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ВИНАГИ МЛАДА И КРАСИВА, ДИВА И ЩАСТЛИВА  newsm67

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦОВЕ ТЕДИ И БОРИС!ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ЗДРАВИЧКИ, УМНИЧКИ И УСМИХНАТИ И ДА СА ЗАОБГРАДЕНИ САМО С ДОБРИ ХОРА, КОИТО ГИ ОБИЧАТ !

А на невероятните им майки Дени и Дари желая един незабравим ден, изпълнен с емоции :

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА КАТИ!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, ЛЪЧЕЗАРНА И КЪСМЕТЛИВА И ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ!

На грижовната й мама Оля, пожелавам весел празник :

# 132
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕНИ!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!!!
   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ!!!!ДА РАСТЕШ ВСЕ ТАКА КРАСИВ И ЧАРОВЕН И ДА СТАНЕШ НАЙ-ДОБРИЯТ ЛЕКАР В БЪРГАРИЯ!!!! ДЕНИ ДА ТИ  Е ЖИВ И ЗДРАВ ТЕДКАТА И ЕДНА БРАВО ЗА ТЕБ, ЧЕ СИ РОДИЛА ТАКЪВ ХУБАВ СИН   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОРИС!!!! БОБИ И ТИ РАСТИ ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ ДО МАМА И ТАТИ !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТИ!!!!!ТИ СИ ЕДНА ПРЕКРАСНА ГОСПОЖИЦА И РАСТИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА И СЛАДКА!!!!

Мисля, че ноември започва добре, толкова много рожденници  Heart Eyes

Дени аз и в чата казах, ама да повторя - Теди е страхотен малък мъж и му желая да стане наистина добър лекар, а крачетата да са силни и здрави и да тича бързо с тях  Hug

Мамо на аника съжалявам, че не си успяла с магистратурата. А ти за каква магистратура опита и в кой университет, ако не е тайна разбира се? Аз също се пробвах и записах, но при мен беше по-лесно, защото кандидатсвах в моята катедра.

Жени - ЧЕСТИТА НОВА КОЛА    bouquet Да си я карате с кеф  Grinning

За мазането - -не мажа Ема с абсолютно нищо от мноооого месеци  Naughty. По тялото не слагам нищо, защото няма нужда, а дупето мажа с Бочко САМО когато е зачервено след разстройство или нещо такова.

# 133
На днешният ден, в този час, преди една година, изплака моя малък мъж ТЕОДОР

ТОЙ е моята радост, и моята болка...ТОЙ осмисли живота ми...ТОЙ ми дава сили...ТОЙ е всичко за мен...ТОЙ е мъжът на живота ми...

За негово здраве скромна виртуална почерка:

Честит рожден ден на Борис, Кати и Максим! Бъдете живи, здрави, палави, щастливи...Усмихнато и безгрижно детство!

За Дари, Оля и Бунгичка

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ, БОРЕТО И КАТИ!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ ! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО КЪСМЕТ И ВОЛНО ДЕТСТВО!!!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Жени, честита кола! Леко и безаварийно каране и само хубави емоции в нея!!  bouquet

МАМА НА АНИКА, това са бели кахъри !! Стискам палци да успеш следващия път!

нещо Гугъл не ми отваря изображения та картинки немога да пусна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт