.../ и се чудехме дали е възможно да е от супите които яде. Майка й каза, че детето у дома не яде плодове и зеленчуци. Яде зеленчуци само в храната от ОЗИ. Нямам си и идея има ли нещо общо.
...мина добре...а в ноемврийския отбор ще има още един лекар след Дани на karil - Тедката хвана слушалките, хич не се и замисли младежът
Много интересно! Сега една мама навън каза, че питката за прощъпулника трябва да е замесена от младо момиче с живи родители. Или млада жена с добро семейство..\да не била развеждана\ Аз замесих сама питката

Всеки път като му гледам снимките и много се кефя. Прилича на един мой приятел от Варна. Кравайчето освен, че е красиво и изглежда много вкусно. 
Само като се сетя как Никола се будеше две седмици с давене, прихъркване и рев през нощта лошо ми става.
Много интересно! Сега една мама навън каза, че питката за прощъпулника трябва да е замесена от младо момиче с живи родители. Или млада жена с добро семейство..\да не била развеждана\ Аз замесих сама питката
. Не че съм суеверна, но след като омесих питката вечерта преди прощъпулкатар на друтия ден Гого беше на крака по дире ми, т.е. до тогава не ходеше сякаш толкова смело
.Пожелавам и много здраве и щастливо и безгрижно детство!
.Бъди винаги обичана и щастлива!

Препоръчани теми