През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 440
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Привет момичета!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА !!! ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И БЕЗГРИЖНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
Карил, ние поръчвахме от ОЗИ. Много е удобно, носеха ни я до 10ч /в младост обаче доставяха към 12ч/. Доставят ти храната в пластмасови чашки с капачки за еднократна употреба. Удобно е защото можеш да си поръчаш примерно за понеделник,вторник и петък храна, ако храната от другите дни в менюто им не ти допада.
Според мен храната е вкусна, понякога обаче в основните храни ми се струва че слагат брашно за да е по-гъстакис. А десертите са кремчета, киселчета и грис основно... няма кой знае какво разнообразие.
Виктор нещо спря да ми я яде и спрях да взимам, сега готвя супи и редувам с пюренца ...
Май преди време бях писала, че на една комшийка в урината на детето са открили нитрити /нитрати ли бяха   newsm78.../ и се чудехме дали е възможно да е от супите които яде. Майка й каза, че детето у дома не яде плодове и зеленчуци. Яде зеленчуци само в храната от ОЗИ. Нямам си и идея има ли нещо общо.
Аз съм се замислила за една частна детска градина "Сиание". Доста по-нормални цени /към 270 лв на месец/, условията ми харесват, имат и собствен транспорт. Пък на собственичката дъщерята ми е съседка та може и отстъпка да намажем... Но за всеки случай ще подам документи и в държавни ясли, ако ни вземат доста по евтино ще е.
Ние отпадаме за общия РД в София. Виктор в 12.30 го слагам да спинка така, че няма шанс да успеем. Но ще се видим друг път  Wink

Деничка, много хубави снимки! Браво! А от къде това кравайче? Твое дело ли е? Много е хубаво!!!

# 106
Направихме прощъпулника и съм много доволна newsm44...мина добре...а в ноемврийския отбор ще има още един лекар след Дани на karil - Тедката хвана слушалките, хич не се и замисли младежът Mr. Green
Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187894&photo=1

А и ние хавнахме опаковка от лекарство, която беше нарочена за медицина - лекар, зъболекар, фармацефт.

Снимките са супер. А и обичят ви е много забавен! Ами здрави и послушни крачета newsm68

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 13:44 от MagieA

# 107
 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ИЛИНА!МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА МАМА ЗЛАТИ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!МНОГО ДА ОБИЧКАТ МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА

ВЕНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ТЕБ И НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!

# 108
Благодаря за експресните отговори!!

Дени кравайчето е много красиво, това традиция ли е във вашия край, защото за първи път виждам такъв ритуал HugМного интересно! Сега една мама навън каза, че питката за прощъпулника трябва да е замесена от младо момиче с живи родители. Или млада жена с добро семейство..\да не била развеждана\ Аз замесих сама питката  Rolling Eyes а не отговарям на нито един от изброените критерии.. Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 13:58 от Кaril

# 109
T@LI, де да го бях направила аз...моите ръчички малко ми пречат за такива красоти Mr. Green
MagieA, karil такъв е обичаят при нас...даже има и друг обичай "за кръстче", който се прави, когато детето започне да сяда, за да му е здраво кръстчето...прави се питка и се раздава в сряда за здраве Simple Smile

# 110
Честит първи рожден ден на Илина! Да е жива и здрава, умна и красива!

Честит рожден ден на Вени! Много здраве, щастие и късмет!

Деничка, много са хубави снимките  Heart Eyes

За мазането - мажа само дупето при смяна на памперса с Бочко  Peace
Цитруси все още не съм давала, но мисля скоро да пробвам.

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА !!!!  newsm59  Gift

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕНИ !!!!!!  bdbaloni smile3525

Карил, ние сме на ОЗИ от повече от месец. Аз съм доволна за сега, Кати хапва всичко, без някои десертчета като мляко с грис или мляко с овесени ядки. Кремчетата ги хапва, ама аз не и ги давам всеки път. Иначе манджата е ок, понякога малко по-воднисто ми се струва, но това са отделни случаи. С доставката вкъщи ти е 4 лв. на ден. На мене ми носят до 10.00 ч всяка сутрин. Поръчвам от сайта. И Тали подробно ти е разказала всичко. Аз като цяло съм доволна, Кати хапва добре всичко и мисля да продължим на ОЗИ. Ще видим до кога.

TALI, по принцип и аз я слагам Кати да спи всеки ден в 12.30, но тоя ден ще направим изключение. Ще гледам да поспи сутринта и като се приберем пак ще поспи. Все пак РД е 2 часа, не повече. Но разбира се ти най-добре си познаваш детенцето и знаеш как ще е най-добре за него  Hug

За сега гледам анкетата, доста по-голяма част е за варианта, който имаме в момента. Ако някой не даде друго предложение за дата, място и час утре ще капарирам.  Peace

# 112
  • София
Дени, страхотен е твоят малък мъж.  Heart EyesВсеки път като му гледам снимките и много се кефя. Прилича на един мой приятел от Варна. Кравайчето освен, че е красиво и изглежда много вкусно.
А Теди май въобще не се е колебал какво да хване. Твърдо стои зад слушалките. Wink

Рени, дано Бу скоро се оправи от хремата. Praynig Само като се сетя как Никола се будеше две седмици с давене, прихъркване и рев през нощта  лошо ми става.

За РД в София, късно ли ще бъде да ви отговоря утре? Защото ние ще празнуваме на другия ден и трябва да видя кога ще посрещаме гостите от далече (баба, дядо, леля) А пък и Никола спи точно по това време. Спането не е такъв голям проблем, но да не остане някой да ни чака пред вратата. Mr. Green

# 113
Момичета, много ви благодаря за пожеланията! 
Да ви се връщат умножени, на вас, и хората, които обичате!
Да се почерпите за мое здраве

Честит първи рожден ден на Илина, да е жива, здрава, игрива и авантюристка през тази откривателска втора година!

# 114
Благодаря за експресните отговори!!

Дени кравайчето е много красиво, това традиция ли е във вашия край, защото за първи път виждам такъв ритуал HugМного интересно! Сега една мама навън каза, че питката за прощъпулника трябва да е замесена от младо момиче с живи родители. Или млада жена с добро семейство..\да не била развеждана\ Аз замесих сама питката  Rolling Eyes а не отговарям на нито един от изброените критерии.. Mr. Green

Аз пък да ти кажа друг, който аз спазих, а и ти до някъде. Питката се меси от мама и се топват крачетата на детето в тестото. Аз така направих, а Гого умря от смях като му натиснах крачетата в мекото тесто  newsm62. Не че съм суеверна, но след като омесих питката вечерта преди прощъпулкатар на друтия ден Гого беше на крака по дире ми, т.е. до тогава не ходеше сякаш толкова смело newsm78

ПС В нашия албум също има снимки от прощъпулката, ама точно самата питка я имаме само на видео Sad

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!!! newsm38 newsm59  bigdance2 Tada.Пожелавам и много здраве и щастливо и безгрижно детство!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕНИ newsm51 newsm59 bdbaloni.Бъди винаги обичана и щастлива!
Ей,мацки много интересни ритуали имате около прощапулника.Честито прохождане на Теди.Дени,сигурно не съм първата която ти го казва,ама всеки път като гледам снимки на Теди,той е все по-сладък.

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ВЕСЕЛА И ИГРИВА!

Честит празник и на мама Злати и семейството и!

ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВИНАГИ ДА БЪДАТ С ТЕБ!

Дени, да ти е жив и здрав бъдещият доктор! А ти преди не беше ли с по дълга коса или на мен така ми се струва?

Мария от вчера е с температура, а днес има и зачервено гърло. Т успяхме да свалим, но миналата вечер беше направо ужасна. Милото детенце измъчи се. Засега няма да давам антибиотик, педиатърката предпочита да изчакаме щом днес не е вдигала Т, ще слагаме само свещички.Да се надявам че ще се оправи без него.
Аз да се оплача от нашата детска кухня, никакво разнообразие и манджите са меко казано буламачи. Втора седмица я мъча Мария с нея, но май ще се откажа и ще продължа да и готвя. В Ямбол също вземахме от кухнята но като че ли беше по добро яденето. Иначе купончето е 0.60ст. за ден, а в Ямбол беше 0.90ст може и това да има значение. Ама съгласна съм да давам по 4-5 лв. но поне да е хубаво яденето.

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 17:28 от Angeliha

# 117
Дени, аз сега погледнах, че вие сте рожденници утре.
Утре ме няма затова исках маааалко предварително да ви пожелая весел и незабравим ден, а порасналият малък Тедка да ти е жив и здрав, весело и щаствливо дете.  newsm59 Това е за него  newsm38, а това е за теб smile3525

# 118
Тръгваме да заберем свеки, после 3 часа път до Орландо, и после 9 часа до франкфурт и после още 9 на летището и в 11 вечерта в четвъртък кацаме в София...
Ох, направо не ми се мисли!!!
ДО СКОРО ОТ НАС С ДАННИ!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
Angeliha, правилно си забелязала Peace Преди бях с доста по-дълга коса, но преди месец се постригах smile3553 Бързо оздравяване на Мария и дано се размине антибиотика Praynig
MagieA, благодаря за пожеланията! Hug
ki4o, благодаря за милите думи за Тедката! Heart Eyes
Лек полет, софко! Дано Данни го понесе добре! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт