Отговори
  • София
13.03 Рая на   jenny_K, София

19.03 Маргарита на buble, София

25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново

26.03 Тони на Чаено момиче, София     
         Вяра  на Сабина, София

28.03 Калоян на desi, София     

31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                                     

АПРИЛ

01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей на Вени*, София

03.04 Ивайло на юл4е, Пловдив
         Йоана на ~клио~

04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, София   
         Пламен на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София

06.04 Инес на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна

07.04 Давид на Beauty, Русе   

10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна

11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел    на bubka, USA/Пловдив
         Калоян на Mum   

12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса на missZ    , САЩ
         Александър на didi_demi, Добрич

13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София

15.04 Соня на renni79, София

16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград

17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони    на skarlet#, София

18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат
         Валентин    на renkata, София   

19.04 Ема на Mayflower, София   
         Яна  на nuni, София   

20.04 Александър на Петето(petia p p), София
         Йоан на Леси, В.Търново

21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas

22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
         Стилян    на Nadeto, София

23.04 Велина  на envia, Петър на 6 г. Хасково
         Диляна на Иленка, Преслав на 4 г. Русе

26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград

27.04 Скарлет-Елизабет на Rina
         Юлиан  на Ваня, София

01.05 Кристиян на zori2005, София

# 1
Браво, Вениbouquet
Заглавието е супер-актуално! Peace

# 2
Вени    bouquet
Отивам да внеса паричките след час  Blush

Спорна и успешна седмица на всички!

# 3
  • София
Ами аз ще се разпиша тук, въпреки, че другата не е заключена още.
Супер заглавие!

Соня още нищо не говори за пола си, но мен ме изучава обстойно като ме види гола. Иска винаги да ми пипне гърдите и "пишонката". Обяснавам, че тези работи не се пипат така, но...любопитството е голямо. А баща си още не е виждала гол.

Друго не няма какво да се похваля - вчера цял следобед бяхме на погача, едвам си тръгнахме в 6:30. Срамота, но като се съберем да бърборим толкова момичета няма спиране.

Днешната седмица ми започна много работно - изпратих Соня на ясла с баща й, после измих купа с чинии от снощи, прострях и прибрах великденските джунджории. и сега съм готова не за работа, а за леглото. Tired

# 4
Третаааа  Mr. Green /ама друг път/  Whistling
Добро утро на всички и лека седмица ви желая   bouquet
Вени, супер заглавие, мерси за темата   bouquet
Бюти, това е ужасно  #2gunfire като чета какво сте преживяли и ми настръхва косата  Confused
Да ви попитам, яслите кога почиват и от кога започват смесените групи  newsm78 При нас май щеса от юни и трябва сега да се подава молба, за да го включат, но за да го приемат аз и баща му трябва даимаме бележки, че ще работим през този период  Rolling Eyes

# 5
  • София
Добро утро  Hug
 Хубава седмица изпълнена само с хубави новини, развои на събитията и боледуванията, желая на всички!
 Hug

И аз имам нещо аз похвалване /то не е ама.../ Ходихме за сефте със Ст в Борисовата градина вчера. Друго си е като семейството е комплект, аз не се прибрах каталясала и изнервена, Стаси и той щастлив от търчане... Да видиме следващото ни семейно посещение кога или по точно коя година ще бъде  Mr. Green

За псуването - за щастие вкъщи и из близките ни нямаме такъв пример, но като тръгне на ясла и тн...

# 6
За псуването- Росен не псува, то и никой около нас не, от яслата още не ми е донесъл някой бисер. Наде, на кумовете им искаха за дежурната група през лятото бележка от работодателя,че няма да си ползват отпуските през лятото.
Данче, и аз ги обичам тия излизания, на мен рядко ми се случва, че мъжо все е на работа, пътува и командировки. Все го бъзикам, че в квартала сигурно си мислят, че съм без мъж.

# 7
  • София
Рени, и Мати ме изучава като ме види Лора - непрекъснато обяснявам, че майките, лелите, каките, бабите нямат пишлета и пояснявам кой има. Чела съм, че момченцата като видят момиченцето, че няма пишка много се изплашвали, защото помисляли, че с я е изгубило и ги става страх и те да не изгубят техните. Затова трябва да се обяснява разликата от рано!

# 8
  • София
Аги, все ви мисля и се моля да се оправите бързо с Тонката  Hug
Вени, мерси за новата темичка  bouquet

Роди, добре завърнали се и вие много ни липсвахте с Тедко  Hug

За псуването и аз се притеснявам, защото лятото няма да му се размине на Емо. Баща ми псува ужасно като се занимава с животните... Така запсуваха каките ни, а сега е ред на Емо. Тъй като яслата почива през юли и август се налага да командировам Емо на майка ми (с визити до другите баба и дядо) и съм убедена, че ще усвои псуването и ще берем срам с него...
Нашето отбиване засега върви успешно. След като предния път устисках 8 дена, а на 9-тия го накърмих, че беше болен и отказа да поема храна и вода, сега мисля да не се предавам. Вече 5 дена Емо не суче и макар, че все още си иска бързо успявам да му изместя вниманието и след приказка или песен е заспал сладко. Лошото е, че все още го тормозят последните кътници и това го подсеща да търси цица за утеха. Но този път се надявам да успея да се откача от смукача си  Mr. Green През седмицата ще ходя на фитнес - та да ме няма като заспива. Свикна да заспива с баща си, което много ме радва.
Наде, за държавните градини срока за подаване на молба за сборна група е 15 май. Голяма част от градините ще са в ремонт и е възможно да ви пратят в друга градина из района. Не пропускай срока, за да не останете бяз ясла за лятото Peace

Когато бяхме в Разделна Емо ходеше след най-малката ни кака като опашка и един ден ги намирам каката на гърнето, а Емо седнал срещу нея и я разглежда с интерес. Тогава му обяснявахме, че е момченце и затова той има пишле, а кака няма. Знае къде му е пишлето и често го разпъва като ластик, но нали не говори все още не ми е задавал неудобни въпроси.

# 9
Здравейте Аги и Вени и всички от форума,

Реших и аз да се включа в Априлските 2006 мами. Много дълго не бях посещавала детските форуми. Но отскоро съм на работа и имам Интернет. Да ви се представя. Имам дъщеря Калина почти на 9 години и син Станислав - роден на 20 април 2006 г. Надявам се често да се срещаме на страниците на форума. Успешна седмица на всички! Simple Smile

# 10
Добре дошла на новата мама.

# 11
Добре дошла на новата мама и двете й дечица  Hug

# 12
  • София
Добре дошла на мама Aneliz.

Вени, приведох парички за Пленума. Peace

Раче, ти ме стресна с тоя срок за сборни групи. На мен още не ми е хрумнало да се поинтересувам.

Соня не псува, само 2-3 пъти е повтаряла след баща си "егати".

# 13
Привет на всички Hug
Добре дошла Aneliz
Аз днес съм у дома, че Кало в събота вечер вдигна Т, вчера целия ден имаше около 38, но вечерта спадна и досега не е имал, дано това да е било Praynig Аз все пак днес го оставих у дома да го видя как ще е ...
И понеже бях и на зъболекар та правихме едни въртележки с мъжа ми, за да мога да отида на зъболекар ...
А колко зъби имам за правене не е истина просто Cry че то няма да  ми остане зъб без пломба Sad

Кало не псува все още, но у дома никой не псува, в яслата незнам дали ще се научи, искрено се надявам да няма от кой ...
За пола още не е показвал че се интересува Simple Smile

Какви са тези срокове за сборни групи Shocked И аз като Рени не се бях замисляла за това ... нашата ясла миналата година и правиха голям ремонт и много се надявам тази да няма и да може да си ходи там .... а кога ще почиват идея си нямам, ама май е време да питам ...

# 14
  • София
Привет на новата мама! И аз съм със същите години на едцата/ за едното е ясно, де!/ : на почти 9 и на 2! И пак момиче и момче! Hug

Ние не псуваме, щото то и да говориме още неможеме като хората..но и няма от къде да чуе!

Общи условия

Активация на акаунт