Отговори
# 300
  • Русе
Уф, Рени, ама че гадост - да трепериш сега така! Sick
aneliz е права - Зостер е много гаден и избива при възрастни като резултат от карана варицела в миналото - появява се като голяма площ покрита с херпеси-рани на гърба/корема, и наистина няма общо с херпеса, дето избива около устата.
Успокоението е, че при много бременни варицелата не се е отразила на плода (познавам такива) - явно при aneliz е било лош късмет, и слава богу, че нещата вече са се норамлизирали. Praynig Hug

Черепахче, милата бонбонка, как се мъчи милото... Cry, дано мине скоро! Praynig

Юле, хайде и вие вече да се съфирясате от тия вируси  Hug - Преслав го кара точно този в началото на месеца - гадост! ooooh! Добре, че другите се опазихме! Повръщането се овладява, ама стомашните болки остават около седмица...

# 301
  • София
Стискам много силно палци да оздравявате, ей, Юле, Ивчо, Данинце, Симонче, Тони!  Crossing Arms

А, Ренито, въобще да не стига до подобни пожелания!  Hug

Вени, Наде, пак ще питам - удобно ли е да ми пратите телефона на Аги, няма да се обидя ако не е  Peace

# 302
  • Sofia
Здравейте момичета, много болнички има, дано всички бързо се оправят, а ние пак изживяхме ужаса от зимата - ларингит, пак лаещата кашлица, но слава богу вече като препатили знаехме какво да правим, та до задушаването не се стигна, сега е по - добре и продължава да беснее.
Да ви се похваля за една седмица вече почти свалихме памперса, освен нощем. Не ми казва, но ми показва или пък ми носи гърнето, не мога да повярвам, че това го прави моето диваче дето не искаше и за секунда да седне на гърнето.
За локвите вече почти не стъпва в тях, защото памперса му няколко пъти получи по едно шамарче, но когато реши да ми прави напук го прави, като първо се обръща да ме види, усмихва се едно такова дяволито и цоп - цоп, абе въобще има дни в които преграквам от говорене и викане.
Зимата с малкия и двамата я карахме тази пуста варицела, ужасно беше за мен!
Рени,дано всичко да е наред! Peace
Ами това е, чета ви от време на време, но колкото по-топло става, толкова по-рядко се задържаме вкъщи, а пък и съм се увлякла по едни програми за хороскопи.... Laughing абе хоби!
Дано да няма повече болнички, че започва лятото и е време за дълги разходки.
Къде мислите да ходите това лято?Някой знае ли  бунгала по планините?
Не искам и да си помисля за море в следващите две - три години, направо се побъркахме от тичане по Ивайло, той не се задържаше на едно място, където видеше играчка, тичаше по кърпите на хората, не можехме да седнем никъде да хапнем нормално, детето си искаше своето да тича и да играе, а то навсякъде коли и много хора, та затова таз година искаме нещо по - спокойно с полянки и място за тичане и лудеене. Ако имате предложения давайте.
За сега чао от мен.

# 303
  • Варна
Не видях дали има нова тема, ама ще си пиша тука  Mr. Green
Днес ми беше първият работен ден в новата работа. Беше днес, щото военните наистина са чалнати, прекратиха ми договора по никое време, ей така напук.
Както и да е, работата ми е супер натоварена и отговорна. Няма нищо общо с това, за което кандидатсвах, сега искат да заместя асистент мениждъра, която върти целия офис. Бременна е  Mr. Green. Просто не знам как ще науча всичко, толкова много информация, то там са цели 3 фирми и сума ти клиенти. Иначе се запознах с Жорето от Сървайвар, дето беше гадже на Меги Дерм. Той голямм сладур на живо, един висооок Flutter Новите колеги са доста дружелюбни, но просто не знам дали ще успея да вляза в час, а и аз по принцип съм много разсеяна и забравям сума ти неща ooooh!
Какво ставас Аги и Тонката, ще излизат ли от болницата?
За тръшкането хич не ми се говори, ад е. Направо командори къщата, не знам как ще се оправяме. Май ще трябва Енви да помага Wink Така да искам дисциплина малко, ама няма! Днес цяла Варна разбра, че не съм отишла да го закарам на ДЯ, ревал, пищял, търкалял се по пода. Лелките едвам го успокоили ooooh!
Уморена съм ще си лягам.

# 304
  • София
Ммм да, и аз точно днес си мислех, че много искам да заведем малкия някъде на планина това лято. Миналогодишния ни опит с палатките и с високопланинските хижи не се оказа много удачен и мисля да ги поотложим още година-две.  Ама всички къмпинги с бунгала, за които си спомням от миналото ми, са нефункциониращи  Sad Решила съм да се разровя из нета за идеи и ако открия нещо интересно, ще кажа.

Хайде, лека нощ и дано от утре вече да има новини за оздравяващи мами и дечица!  Peace

# 305

Общи условия

Активация на акаунт