Отговори
# 45
  • София
Янче, и на теб веднага ти казвам да взимаш автобуса и да идвате, но знам, че това пътуване ще ти е трудно сама. Няма ли някой в тази посока да ви вземе?

Соня пък много е започнала да говори на "бе". Откача ми се устата да повтарям "без бе", но отиде ли на ясла нещата се влошават. И аз говоря така понякога, но си го обяснявам с това, че лелките като викат по тях използват "бе". Не знам newsm78

# 46
Оле, Янче, 4 часа аз лично не мога да си ги представя с автобус с дребоса, но ти си познаваш детето, няма ли вариант да е на обед - да си поспинка, докато пътува?  Rolling Eyes Става дума за София-Кърджали, не за срещата нали?  newsm78

# 47
  • София
Аз пък разбрах, че иска да стигне от К. до Пленума.
Ама май Смини е права, защото става въпрос за този четвъртък.
Ужас, много съм завеяна, Сори Blush

# 48
Ужас, много съм завеяна, Сори Blush

на теб ти е простено  Grinning  bouquet

# 49
Вени, аз бих направила всичко възможно да отида и на двете места. Нямам търпение за нашата 15 годишнина догодина. Аз до сега нали все пропусках. Веднъж правиха междинно събиране специално заради мен  Embarassed, като празнуват такъв празник и ми става кофти, че не съм и аз там. Та глася си се от сега за другия Май Mr. Green 20 години са си това, иди и се виж с хората, на мен ми е много интересно да се видя с хора, които не съм виждала от толкова време.

# 50
Мисче, кога мислите да си дойдете насам  Mr. Green

# 51
  • София
Тъй, тъй и на мен ми е много интересно да ги видя, макар че това не беше най-любимия ми клас_ исках да съм от А клас, късето учеше приятелката ми Laughing/, но все пак 20 години са. Ще говоря довечера с Милен!

Янче, само спане те оправя - вземете рейс, къото ще пътува следобяд и Симончето ще заспи и прости поне помовината път. За останалото време - ти си знаеш, книжки, играчки, храна, кактово предпочита детето. Аз съм пътувала с рейс миналато лято с Матей от София до Търново, където Милен ни чакаше и продължавахме за морето/ когато той работеше там/ и тръгвахме в 1, Мати заспиваше и дъ към 3 намаше проблем. После още час и сме там. виж след това с колата...уф! Много му идваше, а сега незнам просто.

# 52
Здрасти банда,

ние се прибрахме на топло  Crazy но нямам време да пиШа много, 4е се 4удя кое да върШа по напред  ooooh! Ще пиШа при първа въzможност  Peace

# 53
  • София
Бубка  Mr. Green да цункаш малкия бърборко от мен  Hug

Янче, миналата година ходихме до Сандански с рейс - лековат ужас беше, но всичко си е до тактика /да не те уплаша  Mr. Green/ Ако пътувате по обяд има вероятно дечко съвсем да е изморена и кисела, което ще направи и пътуването криво, но пък май е по-добрия вариант отколкото в най-активната част от деня. Второ, пътувайте когато има вероятност рейса да е по-празен, за да може да имате повече място. Съвет - не сядайте зад шофьора! - Станимир беше почнал да замеря шофьора със солети и на мен ми се наложи да правя театрото "А! Солетите изченаха!".

Вени, дилема си е, купоните със стария клас са винаги незабравими  Peace

Анелиз, добре дошла!   bouquet Погледна ли в темата за срещата? Там приемаме само априлки със стаж поне година, но можем да направим изключение  Mr. Green шегувам се За кърменето - по принцип искренно съчувствам на още кърмещите, във вашия случай... четох как жадно суче милото и че сте били абонати на болници... сигурно има нужда милото пък и кърмата, щом си стигнала дотук, знаеш колко добре му се отразява. Въпреки всичко, ти знаеш, усещаш и можеш да прецениш най-добре  Hug

Енви - слушам Дарик, но рядко. А после, малко е срам от комбинацията, но за да става смях ще си призная, слушам микс от песни в стил "Ставай страна огромная" + Гънс.

# 54
Смин, септември месец живот и здраве вдигаме гълъбите Mr. Green. Мъжо трябва да е там за Пловдивският Панаир, та за това се спрях на този месец ( аз понеже упорито магаре ще изчакам до последно). То сега той като ще е безработен не че не може и по-рано, в интерес на истината даже ми се иска да сме си там лятото, като така и така ще си идваме. Ама искаме да попътуваме малко, та ще изчакаме есента.

# 55
Аз сам- сама в темата се моткам, лелееее къде сте всички?

Преди време бях споменала, че сестра ми, която е почти в 4-я вече бременна има киста. Кистата продължава да расте и докторката и е казала, че ще трябва да я оперират преди 5-я месец ако не спре да расте в следващите 4 седмици. Някой да познава момиче със същия проблем? Искам мнението на някой, който е минал по този път. На мен лично много рисковано ми се струва такова намесване по време на бременност. Търся си успокоение.

# 56
missZ Племенницата на мъжа ми я оперираха от апандисит докато беше бременна,но за киста не знам.

# 57
  • Варна
Mis4e, една колежка я оперираха от апандесит също, някъде във 2-3 месец. Лапето е на 5 години вече  Mr. Green
Засега ники е добре, пу-пууууу
Днес ходихме на вилата, е бачкахме, но беше приятно на слънце и въздух Simple Smile

# 58
Значи се оказва, че такива не сложни оперативни намеси са нещо нормално по време на бременност? Това е успокояващо.

# 59
  • София
О,Вени,аз щях да ги комбинирам и двете! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт