Отговори
# 30
aneliz, добре дошла!  bouquet
Дано повлечеш крак и за другите само четящи ни априлки под прикритие! Peace

Ау, Бубка, и аз не си те представям, като такъв разядосан шофьор!  ooooh! Обаче имаш един такъв респектиращ глас - от клипчетата на Дани ме впечатли! Wink А с парижките снимки какво стана!?
Whistling

Велина покрай брат си е научила една лоша дума "гадддосТ", но не я броя за псувня, а и на Петър му забраних да я употребява. Sick

# 31
Казах ли ви, че една кака с един джип веднъж ми беше пресекла пътя, аз викам "Ах, каква си овца" и Дани отзад вика "Беееее".  Mr. Green
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 32

Добър вечер, дами!

Бубка, смяла съм се с глас  Joy hahaha

свекърва ми мисли, че може да го дразнят. ...

тя лекар ли беше  newsm78

Днес отивам да си взема детето от ясла и от вратата сестрата супер притеснена. "ох, случи се това, което очаквах" и аз  Shocked, а той нашият "спокойно вървящ" син бягал пак и паднал, но държал топки в ръцете си и нямало как да се подпре и има сега огромна синина на челото. Ама тя ошашкана след ухапванията. Опитах се да я успокоя, щото това може да се случи при всеки и става за секунди.

# 33
  • Варна
Сминс, моето свекище е капацитет по всичко, а иначе аптекарка. Сега изрежда алергиите на мъжа ми и се чуди дали и малкия ги има. Абе какво знаете вие , че и аз, то детето е одрало кожата и характера я на баща си, на дядо си...Добре, че прилича на мен визуално, че и по нрав Whistling Whistling Whistling Върха беше, когато втория баща на мъжа ми заяви, че малкия приличал на него  Joy Joy Joy Смешки разни, хич не й обръщам внимани Mr. Green

# 34
Върха беше, когато втория баща на мъжа ми заяви, че малкия приличал на него  Joy Joy Joy

не е истина просто  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
я като е аптекарка я питай ваксина за варицела може ли да се достави - аз наред питам, утре чакам отговор от ХЕИ  Whistling

# 35
Добро утро! Hug

Янче, възможно е отказването от палеца, да доведе и до отказване от бъркането в пазвата, т.к. откак Вили го отказа - спря да пълни памперса нощем, но пък това е свързано с по-спокоен сън, а не будене и търсене на палеца и съответно пишкане. Но пък Пепи се отказа от палеца, но му остана навика, да си върти косата, макар и само като заспива. Пробвай! Thinking

Трудовият фронт ме зове! Tired
По този повод Mr. Green - от къде слушате музика, работещи и други мами?  Thinking Аз все съм в радиото на Дира.

# 36
  • София
Привет!

Кажете как да постъпя - моя клас се събира на 30-ти за 20 години от завършването и хем ми се иска да ги видя, хем да съм с вас повече...Как да постъпя? Не съм говорила с Милен още, че е в командировка! Първо като разбрах си мислех да не ходя, но колкото време минава ме гризе люботитство! И се поразколебах. newsm78

# 37
Добро утро и от мен!   bouquet

Янче, сега се сещам, че като ме отказаха от палеца спрях да си дърпам ухото  Embarassed Нали бях 1ви клас и имам спомени  Confused Embarassed
Енви, Zrock   superuu , обаче до обяд не харесвам хич какво пуска Розберг, тя си е за Ретро радио  Crossing Arms Та тогава ако ми остане време пускам клипчета от vbox  Peace
Вени, знаеш какво ще кажем ние  Laughing Ние правим 10 години тази година, но сме го оставили за края на лятото  Peace

# 38
# 39
Добро утро,мили дами!
Добре дошла на мама Анелиз,разкажи ни повече за дечицата и семейството си!
Бубка,наистина много сладко изпълнението на Дани с "Бе-е-е" и аз се смях с глас. Joy
Бюти,Калоян все още не се е научил да псува,но както повтаря всичко като папагал очаквам включване и с нещо подобно.Даже да не ги чуят в къщи псувните има достатъчно места,където звучат,така че от тях спасение няма,за съжаление.
Енви,аз слушам от един сайт,който се казва Predavatel.bg,в него има няколко радиа и според настроението ми за деня си избирам музиката.
Вени,не можеш ли да огрееш и на двете места?

# 40
  • София
Хелоу!

Вени, естествено, че ще ти кажем да си с нас, въпреки, че ние ще останем 1 вечер защото на 31 ще се връщаме за срещата на мъжа ми с неговия клас.
Ние също имаме 10-годишнина, но на 24 май.

Ние в нашата стая в работата сме 5 човека и слушаме някакво радио, но често става такава лудница, че радиото не се чува. А на компа не обичам да слушам.

Чакаме новини от Аги и Тони.

# 41
Добър ден, момичета!

А каква среща планирате /ако не е тайна/?

# 42
# 43
Здравейте, момичета.
Мадлен не псува но пък от детската е научила толкова лоши думи, че направо полудявам. Вика "глупачка" на почти всеки който и се зарадва ( вклучително и на мен), плюе и по хората и по огледалата в нас. Пробвах с говорене колко е грозно това, пробва х и с пердах( аз си подзволявам поняккога) но нищо не помага.Яд ме е, че в  къщи не говорим никакви подобни неща и не се притеснявах от това да ги прихване е ето какво стана, а и от 2 дни се бие по главата, че едно момиченце ( Йоана) го правела така.
За  половете: ние се къпем заедно и вече не ме пипа така по гърдите както в началото а към баща си непрояваява интерес, явно защото е с боксерки и не вижда разликата. Но пък си мисля, че в градината нали всички заедно се изпишкват, това значи че са видяли разликата и им е обяснено.
Отивам на фризиор и после пак съм тук, аз не пиша всеки ден но ви чета постояно.

# 44
Добър ден и от мен.
Вени, трудна дилема. Аз лично досега и двата пъти изпускам срещите с класа. На 5 годишнината бях на Lord of the dance, а на 10 , Симона току що се беше родила.
Дани  Joy hahaha

Аз също съм в едно чудене, така че приемам съвети. В четвъртък заминавам за К-ли. Черепаха обаче има много работа и няма как да дойде. И сега се чудя дали да взимам Симончето и как ще се справим с почти 4 часа пътуване с автобус.

Общи условия

Активация на акаунт