Отговори
# 15
  • Варна
Добре дошла на новата мама!

Ники все още повръща, само веднъж на денонощие, т.е. посред нощ. Педката малко в дълбок размисъл и не знае кво му е Twisted Evil От днес ще сме 5 дена двамцата у нас, ще ме лудне сигурно. Юлче, мерси за идея за хуманата, помага. Жалко, че не иска вече да я пие и нея. Яде само сутринта, сега нищо не е в състояние да го изкуши.
Така при нас!
Чакаме добри новини за Тонката!

# 16
Здравей Вени,
ние всъщност се познаваме от форума на dir.bg, а също и от училището за бъдещи майки. Заедно ходихме и в Дон Домат. Дълго време не влизах във форумите - имах си проблеми с малкия и непрекъснато бяхме по болници. Сега го стабилизирахме /надявам се/ и реших да походя на работа. Гледа го баба му, но още го кърмя и това ни  е голямата драма. Още от вратата ме хваща, кара ме да се събличам за и ми казва "лягай". И после цока жадно сякаш цял ден не  е пил никакви течности. Вие имате ли подобен проблем ? Смятам до края на месеца да го отбия, но нямам никаква идея как. С убеждаване не става - овенска му работа! Дайте някаква идея! Иначе с псувните още не се е запознал, макар че говори много, но предполагам , че и това няма да ни избяга.

# 17
  bouquet Добре дошла на новата мама! Аз съм от отбора на кърмачките, имам си супер пристрастено кърмаче, което ходи на ясла, и като ме види и бърка в пазвата и акзва "дай цици", но аз не искам да го отбивам, оставила съм го той сам да се отбие  Hug

# 18
Здравей, Анелиз и добре дошла   bouquet  За съжаление нямам отговор за твоя въпрос.

Краси, а не му ли давате нищо за повръщането? На Иво му изписаха едни свещички Вомакур и сироп за пиене - натриев цитрат. Сиропът се пие половин час преди хранене. А тази Хумана е с малко тежък вкус и затова я отказва.

# 19
  • София
Боже, а аз се чуда от къде тоя ник ми е познат! Привет! Аз отбих Мати на година! Стана лесно, а беше пристрастено кърмаче!
Но сега незнам дали не епо-трудно! Съжалявам за проблемите ви! дано да са останали назад в миналото!

# 20
Вени, бражо за заглавието:)
Добре дошла, Анелиз. Аз си имах такова пристрастено кърмаче и го отбих с мазане на гърдите с лимон. Стана на шега общо взето. Но пък заместихме кърменето с вредния навик задължително вечер да ми бърка в деколтето с ръка и в същото време да си смуче палеца. Сега ще трябва да мажем и него. Но пък как да забраня бъркането с ръчички newsm78

Красе Praynig

# 21
Аги, дано скоро се оправи Тони, стискам палци Hug

Янче, колко мило това от майка ти, страхотен жест, но и сигурна съм си го изживяла с много смесени чувства Hug

Добре дошла на Анелиз!

Мъжът ми е за последно на работа в сряда, ще отдъхнем малко в къщи вече (надявам се).

# 22
  • 2 етажа над тавана
Набързо да драсна в новата тема, че ще ви опуща съвсем какво става с вас ooooh!

Добре дошла на новата мама! Hug Мойта мома и тя пристрастена цоцла, как ще я отказвам - не знам, че и при нея с приказки и обяснения не стават нещата - тя си знае нейното, търси си"меме-то" и това си е. Успях поне нощното да махна с уговорката, че нощем всички спят и съответно и "меме-то"(т.е. млекцето) спи, та сега поне това вече не търси.

Вени, мерси за темичката Hug

Аги, много те прегръщам, какво друго да кажа - пращам ти само положителни мисли и дано вече са тръгнали нещата към подобрение Hug Hug Hug

Красе, хайде вече и при вас да има подобрение Hug Heart Eyes

Добре завърнали се на Роди и Тедко!

За псуването - Маги не псува, но като знам около нас какво е, очаквам скоро и това да усвои, какъвто е папагал Tired
От пола още не се е интересувала, знае, че е момиченце, но само до там. Ще трябва да взема да й обясня по-подробно нещата, че като види баща си по гащи и му вика, че е с памперс Laughing

Хич не смогвам да седна да пиша от преводи и търчане между офисите, а и сега шефа ми е дал бойната задача да търся наематели за 2-та ни офиса, че нали се местим и ще има да търча по агенциите за недвижими имоти и да развеждам разни хора по офисите Tired Бльок Confused  Утре ще направя една фотосесия на офисите и ще пускам и в интернет обяви, че ги даваме под наем, пък да видим какво ще стане. Само дано по-бързо намерим наематели, че не ми се обикаля до есента с разни хора като екскурзовод Crazy

Маги категорично отказва да си спи в кревата, онази вечер се видях в чудо, направо изпадна в истерия. Та снощи си прибрахме сгъваемото креватче от свекитата и сега си спи в него - цяла нощ не е гъкнала. Но с бибата не можем да се оправим - и за нея изпада в истерия . Абе въобще след гостуването по празниците при свекитата това не е моето дете Naughty Тръшка се, за най-малкото нещо е готова да направи муцуна за реване, квичи като прасе на заколение, ужас е някакъв ви казвам. Затова сега ще си я прибирам всеки ден и никакви нощувки при баба и дядо Crossing Arms Да влезе в релси и да си стане пак същото дете, което беше. Ей, ще им я давам вече само с гаранционна карта - при нарушена цялост после ще ги държа отговорни Close

Айде и аз ви се наревах, отивам да посвърша още нещо преди края на работния ден.

Много ми липсвате и ви целувам всички много силно. Heart Eyes Hug

# 23
  • София
Здравей Анелиз, раздвам се да те видя и тук Simple Smile

Моето кърмаче е на път да стане бившо. До скоро кърмех вечер и сутрин, но от няколко дни съм затворила кранчетата и гледам вечер да ме няма в нас като заспива, а сутрин се изнизвам преди да е станал  Embarassed - иначе оправия няма. Не знам колко блузи ми е опропастил звера с неговото дърпане. Пижамите и нощниците не броя. Но в интерес на истината драмата е само няколко дни - чак съм разочарована, че така бързо спря да ме търси...

Ренка, сетих се за Вальовото "мой, мой". Емо е на вълна "мене, мене"  Mr. Green Иска ли нещо задължително започва с "мене" и определено осъзнава, че става дума за него - винаги го използва намясто.

# 24
  • София
Абе, у нас, особено пред него само баща му се изпуска с "Майка му стара!" и аз с "Глупости!", но вече и двете ги овладя! smile3506

# 25
  • Boston, MA
Добър ви ден в новата тема, и честит на патерица (вчера беше) американски ден на майките!

Добре дошла на Анелиз!

Това е пълно безобразие, каквото са направили с Давид, и каквото в момента се случва с Тони, дано има добри новини и оздравее бързо, но как може да експериментират така! Че и в болница настояват да го вземат, ужас.

За лошите думи се притеснявах доста, че аз съм с много "хубава" уста и като шофирам с Дани напред-назад, съм цветиста, та отдавна бях си поставила ограничение. Горе-долу сме ОК, не псува, но ако набия спирачки примерно, редовно се разкрещява отзад нещо неразбираемо. Това е следствие, че аз изказвам дълго мнение на висок глас, ако някой ме засече примерно. Сега обаче си прехапвам езика, и след като той изнедоволства, обяснявам, че всичко е наред и няма нужда от крещене, ето мама (и тати, ако е в колата) не крещят.

Казах ли ви, че една кака с един джип веднъж ми беше пресекла пътя, аз викам "Ах, каква си овца" и Дани отзад вика "Беееее".  Mr. Green

# 26

Казах ли ви, че една кака с един джип веднъж ми беше пресекла пътя, аз викам "Ах, каква си овца" и Дани отзад вика "Беееее".  Mr. Green
Това беше сладко

# 27
За лошите думи се притеснявах доста, че аз съм с много "хубава" уста и като шофирам с Дани напред-назад, съм цветиста, та отдавна бях си поставила ограничение. Горе-долу сме ОК, не псува, но ако набия спирачки примерно, редовно се разкрещява отзад нещо неразбираемо. Това е следствие, че аз изказвам дълго мнение на висок глас, ако някой ме засече примерно. Сега обаче си прехапвам езика, и след като той изнедоволства, обяснявам, че всичко е наред и няма нужда от крещене, ето мама (и тати, ако е в колата) не крещят.

Joy Joy Joy
Бубка, не знам защо, но си те представях по-кротичка  Mr. Green

# 28
# 29
  • Варна
Краси, а не му ли давате нищо за повръщането? На Иво му изписаха едни свещички Вомакур и сироп за пиене - натриев цитрат. Сиропът се пие половин час преди хранене. А тази Хумана е с малко тежък вкус и затова я отказва.
Юлче, точно това му изписаха. Но от цитрата повръща, а свещички ползвахме когато беше по-зле. Баща му е алергичен към мента, а в този цитрат има ментови капки и свекърва ми мисли, че може да го дразнят. Днес доста похапна вечерта, че да видим довечера.
Бубка, и в при нас същата работа. Аз съм много "нареждащ" шофьор, естествено отзад ми суфлират.
Аз си помислих,ч е от от колата са ти отговорили на български, хахахахаха Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 21:51 от Красе

Общи условия

Активация на акаунт