През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 437
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден ВЕни!!! Желая ти здраве и късмет, много любов  Two Heartsи сбъднати мечти!  bouquet  newsm51
Честит рожден ден и на Илина! Да си жива, здравичка kyllmg и късметлийка!!! На семейството весел празинк  bigdance2 и щур купон!!! smile3525

днес ще  prostor clean newsm71 1dishes washако ми остане време ще  comp03

ПРИСЪЕДИЯВАМ СЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЯТА НА КАРИЛКА ОТ СЪРЦЕ Hug
ВЕНИ  bouquet  bouquet  bouquet

БЕЗ ПОСЛЕДНОТО ОТ ПОСТА Й Crazy АЗ ДНЕСКА САМО ЩЕ  comp03
 Joy

# 91
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА ! newsm59 ДА Е ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ДОБРИЧКА !!! Tada

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕНИ ! bdbaloni ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВИНАГИ ТАКА УСМИХНАТА ! baloni[/size]

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА ИЛИНА !!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНИ!!!
Крео дано се оправите бързо и настроението ти да се завърне Hug
Момичета да ви питам до къде стигнахте с гърнетата. Ние тъкмо се приучихме да го ползваме за ак....не, но изведнъж от няколко дена само като го сложа да седне и почва див рев и става Thinking Какво му стана незнам newsm78
Лек ден

# 93
  • София
Честит рожден ден на Илина! Щастливо детство!

Честит Рожден Ден, Вени!  Heart Eyes  bouquet Много щастие и любов за теб!

# 94
МОМИЧЕТА ИМАМ ПИТАНЕ ЗА ДЕТСКА КУХНЯ ОЗИ И ДРУГИ ПОДОБНИ...
В нашата детска градина закриват кухнята, та моля за инфо за частните.
1. Вкусна ли е манджата, доставят ли до вкъщи, как се поръчва и колко е таксата. Нужни ли са буркани  Shockedи капачки?
2. Искам да попитам и за ЧАСТНА ДЕТСКА ЯСЛА имате ли инфо, защото тук няма абсолютно никаква възможност да приемат Дани.
БЛагодаря!

# 95
  • sofia
Честит рожден ден на Ники, Ая и Илина! Да растат весели засмени  newsm59 newsm38 Tada

Честито и на Вени  bouquet

Аз потвърждавам за 25.11 за 12:30 ч.

От днес Борис е на детскаааааа  Mr. Green, а довечера сме на хелоуински детски купон, дано му хареса.

Харесва ми идеята за общ рожден ден - аз ще мога да се запозная с мамите, а Шушу със сладките малчовци. Решено ли е вече кога и каде ще бъде, а и има ли вазмогност и аз и Ани да дойден.
Виж анкетата най-отгоре и гласувай. Там се броим. Simple Smile

Карил, в Нашите деца имаше тема с отзиви за частните градини и ясли.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=161160.0
И по-стари теми в закованата има

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 11:14 от vesi1

# 96
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА newsm59 newsm38 newsm59!!!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА,ДИНАМИЧНА И ГРИЖОВНА МАМА!!!!!!!!!!!!!  bouquet

Благодаря на тези, които ни пожелаха скорошно оздравяване. Не знам дали си въобразявам, но май нослето му е по-добре. Simple Smile

Хляб Ники си хапва доста често. Всяка вечер като седнем на масата и той запчва да ни подяжда. Грабва си по хапка и изяжда около половин филия хляб. Иначе попара все още я яде със сухари.

току що Ники направи три четири самостоятелни крачки! Shocked
От прозореца се вижда детската площадка и в нетърпението си да излезе навън при децата забрави за страха си. А иначе като го държа да ходи ми търси и двете ръце.

За дупето- напоследък го мажа с кремчето на Хип за подсечено дупе и много бързо се оправят зачервяванията.

За гърнето - още сме до никъде. Като го сложа и той веднага става. Затова съм го оставила за по-нататък.

Карил, доколкото знам частните детски кухни не искат бурканчета.

Дари, дано Борис вече няма температура, че съвсем скоро е рожденник и трябва да се наслади на празника си, а мама и тати да са спокойни и щастливи.

Мамите от Дианабад- имам едно въпросче, ако може да ми помогнете. Във вашата поликлиника имало много добра очна лекарка. Дали знаете как и е името? Смятам тези дни да си запиша час.

# 97
  • София
Здравейте Hug
Честито на всички рожденици, много здраве и късмет  bouquet

Карил, ние ползваме детската кухня на Мадрид - Хер Бебе. Предлагат и доставка - 66лв на месец е със доставката. 5 лв депозит взимат еднократно за амбалажа - никакви буркани не носиш. Храната е добра, само към десертите съм с резерви - разни кремчета са винаги. Общо - взето съм доволна, аз ходя да я взимам, защото ми е наблизо.

ИМАТ САЙТ

Дано да съм била полезна.

За мазенето - не мажа с нищо, кожата му е перфектна.
Гърне не ползваме още. Пробвах на морето, но без успех, а тук още не съм купила.

# 98
   Здравейте момичета  bouquet
  Нямах нет 2 дни !На всички рожденници -мами и бебоци -пожелания за много здраве и всичко което искат да им се сбъдне  bouquet  bouquet  bouquet
   Датата и часът за РД е много удобен за мен-така че съм ЗА Peace
   Мама_на_Аника-разбира се че можеш да дойдеш с бебка и с тати даже .Само следи кога и каде Shocked
   Целувам ви всички

# 99
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА НОСИ САМО РАДОСТ НА СЕМЕЙСТВОТО!!!
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ. БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА ЖЕНА!!!

# 100
Карил, http://www.ozi-food.com/  Simple Smile

Честит рожден ден на Илина и на Вени!  bouquet

# 101
Честит рожден ден на Илина! Да е жива и здрава, мамина отмяна и радост за тате и бате!  
Вени, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много желана и обичана и с голяяяяяяям късмет  Mr. Green!
  И нас ни пишете за 25.11! Дано не сме болни  Praynig!
  Цитруси не давам, не мажа нищо освен дупе, ако се наложи и гърнето не го ползваме по предназначение  Mr. Green! Хляб яде на общо основание!
  Симона С, много ти е сладка щерката   bouquet!
  За кухнята Ози, Мариянка и Ети бяха много доволни! Май излизаше 4 лв. храната за деня и ти я носят  Peace! За частните ясли - моя позната си води детето в такава и каза, че положението там не е по-добро от това в държавните! Малката вечно била болна, защотоо имало много болни деца и никой не ги връща, щото губят по 10-20 кинта на ден! На всичко отгоре нямало и мед. сестра  Rolling Eyes!
  Хайде до, че Боил се събуди, а е сополив и страшно крив  Confused!

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ВЕНИ !!! МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ !!! newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИЛИНА !!!ДА РАСТЕ ЗДРАВА ,УМНА И КРАСИВА!!! Tada

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ И СЛАДУРАНИ
 newsm59 Да са живи и здрави и много много послушни newsm38

# 104
Направихме прощъпулника и съм много доволна newsm44...мина добре...а в ноемврийския отбор ще има още един лекар след Дани на karil - Тедката хвана слушалките, хич не се и замисли младежът Mr. Green
Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187894&photo=1

Общи условия

Активация на акаунт