През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 435
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА МОНИКА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЪДРУШКО НИКИ НА ВЕСЕТО С!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА АЯ!!!

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ПОСЛУШНИ, КЪСМЕТЛИИ И УМНИ ЗА ГОРДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!
И за прекрасните мами:

За РД в София - засега сме пас. Не знам дали няма да правим РД вкъщи тогава. И понеже трябва да се решава бързо - не ни бройте. Ако не кажа нещо друго до утре - пропускаме Sad.
За цитрусите - не съм давала още.
За хляба - на обяд й давам на София без да го дробя в манджата. Сухар й давам вечер в супата, за да се посгъсти малко.
За мазането - само дупето с "Бочко" или "Здраве" когато има нужда.
Честито на проходилите и на дечицата с нови зъбчета!   bouquet
На болничките да оздравяват бързо! Peace

Приятна вечер!
 Heart Eyes

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЯ И НИКЪЛЧЕТО!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ГОРДОСТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ.

За прекрасните майки:

# 77
Честит рожден ден на Никъчло !!! Много да е здрав, хубав и умен като мама  Mr. Green Mr. Green
ЧРД и на сладуранката Ая    bouquet

За мазането
- хваля едно кремче - ПАВЛОДЕРМ - македоснко е. За 2 дни му оправи на Сашко страшно зачервено гъзе. 100 мл - струва 2.60, 200 - 4.20, 300 - 4.60 лв. Много съм доволна, по-хубаво поне на него му повлия от Бочкото.

За рождения ден - 12.30 и на мен ми се струва по-удачен вариант. Иначе за друг ден дето имаше предложения пак сме ЗА  Peace

# 78
Привет !

Честит първи рожден ден на Ники и на Анелия! Много здраве, късмет и щастие на малките съкровища!

dreben78 , ние отскоро сме изцяло на Фризовом и го пие детето, мислех скоро да минаваме на Фризо 3, ама не се бях замислила, че ще е по-различно млякото  Embarassed А като знам с какъв зор почнахме и Фризовома  ooooh! ... Ще взема и аз да правя като теб та да минем безпроблемно на Фризо 3.

За мазането - само с Бочко. Зимата мажех със зехтин, засега още с нищо не мажа ама по-натам ще видим...
Цитруси не съм давала. Може би към годинка и 1-2 месеца ще пробвам  Peace
Хляб и сухари в манджите не слагам. Давам да си гризка сам когато ние хапваме или просто така между храненията.

Сега пожелавам лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 79
Добър вечер,страхотни майчета!Благодаря ви за бързите отговори относно мазането на мъниците HugСимончето току що заспа и аз реших да седна малко на компа Simple SmileМомичета днес с татито и малката си направихме една разходка да Банско,Боровец и Сап.баня.
Наистина тези места са много красиви и уникални.Видяхме и ние вече първият сняг и Симона беше много учудена GrinningЕто и малко снимчици от нашата екскурзиантка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187774&view=1&photo=1
Крео,желая ви бързо възстановяване! Peace
Дари М,дано Борко бързо се оправи и всичко да е било от зъбките Hug
Добре дошла отново на Юлия и малкия Питър!
Желая ви сладки сънища и спящи дечица! Hug

# 80
 newsm38ЧЕСТИТ ПЪРВО РОЖДЕН ДЕН НА НИКЪЛЧО И АЯ !!! bdbaloni ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ, ДОБРИ И МНОГО УСМИХНАТИ ДЕЦА !!! baloni  bigdance2

# 81
Скъпи момичета, благодаря ви сърдечно за милите пожелания и хубави думи  Hug Heart Eyes.
Ето, че рождения ден на Ая отмина, но беше толкова сладка емоция за нас с татко и. Така превъзбудена и развълнувана не съм се чувствала от дете...
А сега да почерпя виртуално за малката ми сладушка.

# 82
Здравейте мами Hug

Не съм писала отдавна затова на патерички:
Честит първи рожден ден на малките сладури: Влади, Теа, Мария, Неда, Теодор, Ян, Моника, Ники, Анелия[/color]!!! Да сте здрави, весели, щастливи и добри деца!!![/size] newsm59 newsm67 Gift

Честит рожден ден на малката Илина!!! Да си здрава, щастлива и да радваш мама и тати!!!
nbirthday  Gift

Симона аз също щях да питам за мазането, защото на последната консултация стана на въпрос, че не мажа Виктор от началото на лятото. Бях упрекната (меко казано) от нашата педи, трябвало да не прекъсвам, защото кожата много лесно се изсушава от водата. Доста се притесних от пропуска ми, но като прочетох отговорите на повечето мамчета се успокоих.

Киви не съм давала, но аз като се замисля освен малко банан, никакъв друг плод не съм давала (пак по заръка на нашато педи, защото заради алергии имаме по-специален режим на хранене). Направо не знам как си набавя витамини това дете   Thinking

Лека нощ и сладки сънища на всички!!!

# 83
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!!! ДА РАСТЕ УСМИХНАТО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ, ЗА РАДОСТ НА МАМА ЗЛАТИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕНИ!!! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА И ЛЮБЯЩА ЖЕНА И МАЙКА!!!

# 84

Честит рожден ден на Илина! Нека бъде жива и здрава и има едно щастливо детство!

За мама ЗЛАТИ -

Честит рожден ден, Вени! Бъди жива, здрава, обичана, щастлива...

За мазането - не мажа тялото от началото на лятото, само дупето с кремчето на Бюбхен с невен...
За цитрусите - не съм давала Naughty

Ние днес ще правим прощъпулка на Тедката...сега ще започвам с приготовленията...

Слънчев и усмихнат ден! Heart Eyes

# 85
Честит Рожден Ден на малката Илина и от нас! Нека расте усмихната и щастлива и да радва много мама и тати!

Първият рожден ден си е много важно събитие и въпреки, че имаме много време вече почвам сериозно да го обмислям. Харесва ми идеята за общ рожден ден - аз ще мога да се запозная с мамите, а Шушу със сладките малчовци. Решено ли е вече кога и каде ще бъде, а и има ли вазмогност и аз и Ани да дойден.

Хубав ден пожелаваме на всички и весело изкарване на празнуващите!

# 86
Дени4ка, весел празник!

Аз не сам спирала да я мажа, използвам лек крем на бюбхен, дупето само при нужда. Относно киви и цитруси не съм и давала и аз, но при последната консултация питах доктора и според него няма проблем, от кивито можело да се получи разтройство.

Правите ли на малчовците масажи, гимнастика и закалителни процедури. АНи не ми дава възможност и ги пропускаме, дали е фатално!

# 87
  • София
Да кажа и аз:

за мазането - от началото на лятото на съм мазала Алекс с олио. Мажа му само дупето с Бочко при смяната на памперса.

за цитрусите - не съм давала още. Сега хапва здраво плодови пюренца, защото от детската кухня поискаха 20 бурканчета и Алекс трябва да ги изяде първо Mr. Green Иначе е ял всякакви други плодове (без ягоди).

за хляба - Алекс хапва и сухари и хлебче. Сухара го доизрасходвам в супичката, а коричка хляб или солети е любимото хапмане на моето момченце. Crazy

Симона, малката Симона е много сладка кукла. Peace

Дари, дано да няма нищо тревожно около Боби. Praynig
Крео, бързо да се оправяте!!!
Дени, после да кажеш каква ще бъде професията на Теди Mr. Green
Нас не ни бройте за Софийския рожден ден. Няма да сме се прибрали по това време от Пловдив.

# 88
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на ИЛИНА и Вени!!Бъдете живи ,здрави и все засмяни!

# 89
Честит рожден ден ВЕни!!! Желая ти здраве и късмет, много любов  Two Heartsи сбъднати мечти!  bouquet  newsm51
Честит рожден ден и на Илина! Да си жива, здравичка kyllmg и късметлийка!!! На семейството весел празинк  bigdance2 и щур купон!!! smile3525

днес ще  prostor clean newsm71 1dishes washако ми остане време ще  comp03

Общи условия

Активация на акаунт