През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 432
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА АНЕЛИЯ! БЪДИ ЗДРАВО ВЕСЕЛО ЩАСТЛИВО УМНО И КРАСИВО ДЕТЕ!  НАЙ- ГОЛЯМАТА РАДОСТ И ГОРДOСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Мила Ели, желая на теб и семейството ти един незабравим празник! Много целувки от нас с Мими

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!
Веси, честит празник на теб и на семейството ти!

# 61
  • София
Аз съм за каквото решите вие Simple Smile

Час 12:30 също е ОК за нас и ще дойдем когато и да е, така че няма проблем.

# 62
  • Пловдив
Честит рожден ден на НИКИ!Да е все здраво и послушни дете!

Честит първи пожден ден и на АЯ!Бъди здрава и послушна сладурана!

# 63
Момичета и аз съм ЗА рождения ден на 25.11 от по-ранния час 12.30 Heart Eyes
Гласувах Peace
По дупешкия въпрос мажа с "Бочко" на Лавена.

Ейййййййй днес излязахме най-накрая, вчера бяхме като затворници тука Rolling Eyes, поръчахме и тортата за рождения ден на Ангелчо от сладкарница "Рицка" Party

Имам един въпрос: До сега бяхме на АМ Фризовом, така ни тръгна от 1-вия месец когато дребчо повече повръщаше, и много му харесваше това мляко, но то е до 12-ия месец и сега го сменихме с Фризо 3, което е от 1 до 3 години, леле какво гадене пада, не го иска маха с ръка, бута, не иска да гълта #Crazy #Crazy #Crazy, сутринта се събужда към 7 гладен и само като помириса че е различно млякото (а то мирише мн хубаво на ванилийка)  ooooh! ooooh! ooooh!
Наложи се да го забъркам с бананово-ябълков каша за да го изяде, да не е гладен, пък и да не го хвърлям(щеше да за 2-ри път)
Ама не върви сутрин да му давам каша, после е така сит милия, че едвам хапва попарката в 11 (след 4 часа)

Дайте ми съвет момичета как да го излъжа да го хапва, само с 2-3 лъжичка каша ли вътре, за да наподоби гъстия Фризовом, не ми се иска да го сменям, сега го купихме............. newsm78 newsm78 newsm78

# 64
Честит първи рожден ден на Ая и Ники!Бъдете живи,здрави и много весели и послушни дечица!
  [b]Честит празник и на техните майки!Весел празник![/b]

Здравейте,момичета!Нямам време напоследък да чета,но виждам,че ще има и рожден ден в София.Ние също ще дойдем,бройте и нас,ако е на 25 ноември.Дано само да сме здрави,че миналата седмица София лепна някакъв вирус и беше толкова вкисната,че чак се бях притеснила.Имаше само температура,но страхотно капризна беше,предполагам че вируса се съчета и с никнещи зъби.Сега сме по-добре и се подготвяме за рожден ден!Поръчах торта и поканих няколко деца на наши приятели в събота да отпразнуваме,а кога ще черпя възрастните не съм решила.Влади от днес е на училище и това много ни радва.София е много палава,не спира и за секунди на едно място,макар че само пълзи,а като проходи си представям какво ще е.
    Софи,пиши,ако искаш да ти взема купони за ноември за детска кухня,в четвъртък ще ходя и ще се видим някъде да ти ги дам!

# 65
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ!!!!!!!!

На прекрасните госпожици Мария, Неда, Моника, Тея и Ая пожелавам да растат все така очарователни и да пленяват мъжките сърца!!!!!!!!!!

На мъжкия отбор Георги, Тео, Ян, Влади и Ники, да растат здрави и силни!!!!!!!

Напоследък се изгубих, но нещо хич нямам настроение за писане. Rolling Eyes Даже рядко влизам. Никола хвана една хрема и вече трета седмица не можем да се справим. Капахме капки за очи, после капки с гентамицин. Взеха му секрет от гърлото и се оказа, че има в оскъдно количество стрептококи ауреус(ако се пише така Embarassed) Хайде пък сега да мажем Бактробан, да капем не-знам-кво-си.

Както се казваше в една реклама .................Казах си стига! Naughty.......... И в събота го водих на хомеопат. Сега пием някакви капки и чакаме резултат. Междувременно един зъб напира. Това някак си ме навежда на мисълта, че хремата може и да е от зъбоникнене.

така .........оплаках се Sad .олекна ми

Сега по въпросите
цитруси не съм давала. Само манго, ама то май не е цитрус.

Мазане - досега го мажех по няколко пъти на седмица с мляко за тяло, но сега хомеопатката ни забрани мазилата.

Реших да се включа в чата и май направих нещо Embarassed Май смених името на темата. То бива индианец ама такова като мене пфууууууууу. Ако съм прецакала нещо извинявайте. Cry

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 17:52 от kreo

# 66
  • София, Дианабад
Честит роджен ден на Ая  - да расте здравичка и да стане голяма красавица! nbirthday
Честит рожден ден и на Ники! Да е все такъв засмян като мама  Laughing Laughing newsm59

Около нас няма кой знае колко добри новини - Борис е втори ден с температура,  Cryбило вирус, аз си мисля, че са и зъби - за 1 месец - 4 боря излязоха. Днес вече е малко по-жив, но още няма апетит.
Цитруси не съм давала - но имам желание вече.
Мазане - не го мажа, само ако забележа, че му е по-суха кожичката.

# 67
  • Пловдив
Дребен78,и ние сме така от начало с Фризовома и преди 2 седмици започнах да смесвам с Фризо2,сега пием само него и като свърша кутията минавам на Фризо 3.Купи си една кутия фризовом и го смесвай докато увеличаваш повече Фризо 3 и минеш само на него.Успех.

# 68
Мили приятелки, БЛАГОДАРЯ ви за страхотните пожелания - запазих си ги в папчицата на Ники!   Обичам ви! bouquet  Много ми е слънчево и приповдигнато днес, Никълчо цял ден беше усмихнат и добричък. Празнувахме само четиримката, понеже след ден таткото ни е рожденик и в събота ще правим роднинско-приятелското тържество в едно заведение!
И аз гласувах ЗА общия РД -  опитът ни с детски събирания до сега показва, че дребчо издържа, дори преуморен, когато му е забавно, пу-пу, дано до тогава не настъпят промени в тая насока! Нямам претенции за часа.
И аз още не съм давала цитруси!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 69
  • Отвъд алеята зад шкафа

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НИКЪЛЧО!!! ВЕСИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА И МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНЕЛИЯ!!! ЕЛИМИРА И Н АТЕБ ДА ТИ Е ЖИВА  ИЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!!!!

# 70
Значи за сега имаме резервация за Приказка без край за 25 ноември от 12.30

Не съм капарирала, за да могат всички да си кажат. Ще пазят резервацията, но ако отиде някой който да иска този ден и час и е готов да плати, първо ще ми се обадят на мене, ако не кажа, че ще капарирам веднага го дават на другия. Така че ще е по-добре бързо да решим, че да не изгубим резервацията. Искат 50лв капаро, не е проблем, веднага ще ги занеса, само трябва да решим, че болшинството иска там и тогава.

Дайте да сложим срок до утре или другиден, че момичето каза, че много бързо им се запълва всичко, особено за събота и неделя.

# 71
Здравейте момичета,малко се позагубих,но бяхме в страшен ремонт,но най-сетне приключихме и ще съм по редовна  bouquet

# 72
ГУГИ ЗАПАЗВАЙ-АКО ИСКАШ МОГА ДА МИНА В ПОНЕДЕЛНИК ДА ТИ ДАМ ПАРИ4КИ-МИСЛЯ ТОГАВА ДА Я ВОДЯ НИЯ ТАМ-Я МИ ПУСНИ ГСМ НА ЛИЧНИ ДА ГО ИМАМ ДА ПИЕМ ПО КАФЕ Wink

# 73
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА АНЕЛИЯ!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МОМИЧЕНЦЕ,ЗА ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!

ЕЛИ,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА И МНОГО ПОСЛУШНА!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ПРИНЦ НИКИ!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МУ ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!
ВЕСИ,ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ТЕБ И НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 74
Иванка Hug
Благодаря ти много  bouquetИдеята ти е чудесна!
Смятам така да постъпя! Той и мъжа ми го предложи сутринта, ама аз нали съм малко все на моето да става и заподозрях че може така да му се разстрои стомахчето на бебчо, но сегааааааааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green и аз мисля като него

Отивам да се хоризонтирам, утре идва майка ми, ехххххххххх  Party

Лека нощ момичета!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт