През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 422
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
MАМИ, ЗАПАЗИХ ПО ТЕЛЕФОНА ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ ЗА 25 НОЕМВРИ, НЕДЕЛЯ ОТ 18.30

Значи, само по телефона е уговорката, за да сме сигурни. Ако кажете, че е ок, отивам да капарирам за да сме бетон. Имаше за този ден свободно в 10.00 и 12.30 още. Ако предпочитате някой от тези часове кажете да сменя. Нали говорихме за следобед, 10 май е доста рано, а пък 12 е точно на обяд, повечето спят. Не знам, казвайте какво мислите, а аз съм готова да действам

# 46
  • София
Аз лично предпочитам 12,30, но ако повечето са за 18,30 пак ще дойдем... проблемът е, че моите в 20.00 часа вече са заспали... ама до тогава може и да си удължат паузата. Все пак 18,30 е възможен час за нас.

# 47
здравейте момичета -кокичета
бях извън строя , че ми гръмна компютъра Sad сега съм с нов и вече съм на линия Simple Smile
поздрави и целувки на всички празнуващи днес

# 48
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АЯ!!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!!! 
ЧЕСТИТ ГОЛЯМ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ МАМА ВЕСИ И МАМА ЕЛИМИРА

За Софийския РД: Ако искате да го направим на 22 или 23-ти? Така ще могат да присъстват повечето майки и дечица, които иначе пътуват през почивните дни. А и за Софко май ще е добре, да не е последния ден преди отпътуването им. Тогава предполагам, че ще й е по-важно да се види преди всичко с хората от родата, които няма да вижда дълго след това... знам ли  newsm78  Също за нас 18,30ч е късно /даже доста/. Предполагам, че на повечето дечица към 20-21 ч им се доспива яко, както на нас. Смятам че ако има за по-ранна дата свободно място от 15.30, 16.00,16.30 е добре. Но и другите мами да кажат  Peace
Кивито: днес дадох за първи път. Махнах семките. Много му хареса  Party
След баня мажа само дупето с крем "Здраве", че понякога му е червеничко. А от скоро мажа и с "Клоран", но не ми харесва толкова колкото "Здраве"

Хубав и слънчев ден от нас  Heart Eyes

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АЯ! МНОГО УСМИВКИ, СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЯ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!  
 Tada newsm59
а на щастливите майчета ВЕСИ и ЕЛИМИРА- МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
 newsm51  smile3525
Сега се сетих как първите месеци си пожелавахме да са ящни  Joy...
за мазането - опитвам след баня с олио на Бюбхен... но е такава борба за цица, че почти не успявам да сложа памперса... така че олиото е само малко по крачета, ръчички... Дупето мажа редовно с крема на Бюбхен за дупета (белия, в кръгла кутийка), че сега се зачервява повече отколкото като бебе (ама сега и яде неща, различни от кърма).

# 50
Честит първи рожден на сладура Никълчо и на чаровницата Ая! Да са живи и здрави, и много послушни! На семействата им - весело изкарване!

# 51
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Никълчо и празника на мама Веси!!!! Честит рожден ден на Ая и празника на мама Елмира!!! Нека ръстат здрави и щастливи и малко пакосливи дечица!!!!

За рождения ден и аз смятам, че този час не е много подходящ защото ние започваме да мрънкаме след 19.00часа, но ако няма друг и ние ще дойдем, мисля че 12.30 е по удачно!! Hug

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АЯ!!! newsm51 smile3525 newsm59 newsm38  bigdance2 Tada hbday bdbaloni baloniДА СА ВИНАГИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ,ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!!!

# 53
Абе, за датата нямам проблем, ама и на мен 18:30 ми се струва късничко... Хайде по обед?
Ако няма консенсус, давайте да измислим друго нещо...

# 54
Ами да, късничко е 18.30. Аз побързах да запазя без много да се замисля. То и Кати и се доспива към 20.00. А сега в неделя нали бяхме на един РД от 19.00, издържа до 21.00 без да каже мрън, но през деня спа сутринта и после от 16.30 до 17.30. Но това беше случайно, не съм я карала.

Ами да сменя за 12.30, а? Преди да са го заели...

А пък ако искате нещо от рода 15.30 - 16.00 трябва да се провери в друг клуб, в този няма за този ден

# 55
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА АНЕЛИЯ!Да расте здрава,умна и красива!Много късмет и щастие да има
Елимира, честит празник и приятно изкарване днес
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКИ!  newsm59

# 56
18,30 е късно тъй като за тези като мен от Люлин примерно докато се прибера ще е станало никое време и дани ще се скъсал от мрънкане в колата, а в същото време по обяд пък спят повечето, особено тези които са се отказали от сутрешното спане Whistling
Май най-добре ми се струва някъде към 16-17 ч., а???

# 57
ОК, аз след около час ще изляза с девойката и ще мина през клуба. Ще сменя за 12.30, май така е най-добре за всички.

Ще питам до кога ще ми пазят без да капарирам, че да могат всички да си кажат мнението.

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА АЯ И СЛАДКИЯ НИКИ  bdbaloni БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Весел празник   dancing football  bigdance2  ura Tada

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 15:44 от Изабела

# 59
ГУГИ, по-добре е  по обяд..в 18.30 май вече децата са доста превъзбудени от през деня....почва мрън за ядене, за спане...знам ли..добре е по-ранене час, както сте направили..Аз съм и ЗА по-ранна дата, както казва Тали стига да се съберем повече мами...

Общи условия

Активация на акаунт