През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 434
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
13-14 ч., ама след месец кой знае какъв ще му е режима, т.е. сега спим по два пъти.
Иначе и аз съм за следобеден час, но за резервацията трябва да се уточни начален и краен час, каква продължителност да предвидим  newsm78
За по-големи деца съм им засякла ,че 2-3 часа са предостатъчно, но в нашия случай....

Ако искате може и да е през седмицата, ако няма свободни събота или неделя (това в краен случай)

# 16
Значи аз утре сутринта мога да отида в Приказката да видя дали има свободен час за 25ти следобед, ако няма да ми кажат за кога около тази дата.

Софко,вие до кога ще сте тука?

А може да изчакаме 3 дена както предложи Карил. Иначе аз ще капарирам каквото трябва, няма проблем.

# 17
  • Плевен
Записче Party

# 18
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
Бубулина77, МНОГО РАДОСТ ВИ ЖЕЛАЯ!

# 19
  • София
Много благодаря за пожеланията!

# 20
ВЕСИ, продължителността на един РД в приказката е два часа - 50 лв наем на зала за ДЕСЕТ ДЕЦА\ с две каки, които ги пазят\, като за всяко останало дете се плаща по 5лв, отделно за мамите можем да си поръчаме плата - месо, сирена ..квото пожелаем, торта, вино и т.н Аз лично мисля, че два часа са напълно достатъчни.

# 21
  • на странно място ......
Здравейте мами и малки сладкишчета!

Честити рожденни дни на  Мария ,Неда ,Теодор, Ян и Моника !!! Да растат здрави щастливи и обградени с много любов от мама и тати!!

За софийския рожден ден и нас с Диляна ни пишете в списъка с участващите, дори това място ми е в квартала, казвайте ако има да се ходи и запазва и въобще разчитайте на мен за съдедействие!!! Даже може да се видим с ГУГИ!! Wink

# 22
Аз също ще дойда на срещата!В "Приказка без край "е много хубаво,ние днес ходихме да резервираме за 6-ти,ще празнуваме там рождения ден на Андреа,имат стая за смяна на памперси и  каталог с най-различни плата като цените са м/у 17 и 25 лв.,има всякакъв вносен алкохол на много добри цени,чистичко е и не се пуши вътре. Grinninghttp://www.prikazka.net/ ,но където решите ще дойдем,защото страшно много искам да ви видяяяяяяяяяяя!!!Целувкиииииии!!!  love001  love001  love001 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МОНИКА!!! hbday

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 00:00 от myrena

# 23
За софийския рожден ден още не мога да кажа, може да сме при бабите, но не е сигурно. А как ми се идвааа

Heart Eyes

# 24
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА babydust7ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО УСМИХНАТА !!! baloni

гласувах ЗА РД на 25-ти. така че ни пишете и нас. Peace

# 25
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА НИКИ!!!
Честито и на усмихнатата мама Веси!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕЛИЯ!!!
Честит празник на мама Елимира!

Да са ви живи и здрави съкровищата, много да ви радват и да ви носят много щастие и усмивки!!!

# 26
Честит празник на ЕЛИМИРА и ВЕСИ! ДА е жива и здрава АНи, да е жив и здрав Ники!! Желая на днешните рожденици много здраве и късмет!

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕЛИЯ И НИКИ !!! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
А НА ТЕХНИТЕ ЩАСТЛИВИ МАЙЧЕТА ЕЛИМИРА И ВЕСЕТО:
Пишете ни и нас с Дани ЗА Софийския рожден ден Peace Единственото което ме притеснява е че той си сменя режима всяка седмица и не знам как ще е тогава Thinking
Лек ден ви желая днес май ще става за разходка  Party

# 28
Честит Рожден Ден на малкия НИКИ!!!

Честит Рожден Ден на малката АНЕЛИЯ!!!

# 29

Честит рожден ден на чаровния къдрушко Ники и на прелестната Ая! Нека растат живи, здрави, щастливи и нека имат едно невероятно детство!

Весе, Ели, нека бъде незабравим днешния празник! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт