През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 430
  • 285
  •   1
Отговори
# 255

Честит рожден ден на Георги и Антония на Radi_Twin и на Георги на ivanka1979! Бъдете живи и здрави, растете умни и красиви и нека имате едно усмихнато и безгрижно детство!

За техните любящи майчици -

# 256
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Георги и Антония на Radi Twin

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Георги на ivanka1979

Честит Рожден Ден Златна!!!

Честит Рожден Ден Djein!

Честит Рожден Дари!!!!

# 257
честит рожден ден на двамата Гоговци и на Антония.Безгрижно детство и много игри им пожелавам.
Деничка,има конкурс за спящо дете в мама и бебе,аватара ти е чудесен. newsm10

# 258
Честит първи рожден ден на Антония и Георги на Radi_Twin и Георги на ivanka1979! Да растат здрави и послушни, умни и красиви!

# 259
  • София
Честит първи рожден ден на Антония и Георги на Radi_Twin и Георги на ivanka1979!!!Безгрижно детство и много усмивки!!!

Честито и на гордите родители!!! Весел празник!!!

Честито (на патерици) и на Александра, Ема, Александър, Ангел, София, Дарина!!! Да са живички и здравички, и много, много щастливи!!!
Честито на техните мами и татковци!!!

Честито и на рождениците от вчера ЗЛАТНА и Djein!!! Да сте много обичани и щастливи майки и съпруги!!!

Габи, честито зъбче!!!
Крео, честито ти пешеходче!!!
Ради, бързо да се оправя Теа Praynig
Руми, дано на Алекс бързо да му мине Praynig
Гери, браво за изпита!!!
Дано да не съм пропуснала някой, но ще ме извинявате Embarassed

Отивам да разглеждам снимкиииииииииииии!!!

# 260
bouquet  bouquet  bouquetЧестита първа годинка на малките ноемврийци Теди и Ема, Дари, София, Александра, Сашко, Ангел.... на патерици. И на всички бебоци, чиито празници съм пропуснала. Да са живи и здрави! И с късмет! Хубав празник и на двамата Жорковци и Антония, ЧРД! Hug Hug Hug

Много здраве и любов и на двете мами Златна и Джейн!ЧРД!

Кажете, какви подаръци подарявате на бебоците? И какво им подаряват близките? newsm78

# 261
Честит първи рожден ден на Антония и Георги на Radi_Twin
и Георги  на ivanka1979!!!Да са здрави и щастливи! Весел празник!

Маша, аз купих на Гого това, което най-много го вълнува на този етап - топка и моп/стирка/  Laughing От многото подаръци, които получи, моите му задържат интереса най-дълго и много им се радва /особено на втория/

# 262
  • Ботевград
Честит първи рожден ден на малките буболечета  Hug

Да растат живички и здравички, послушни и спокойни и да имат много късмет в живота!
Хей момичета, как бързо отмина 1 годинка, отгледахме мъничетата  Hug

# 263
Честит рожден ден на всички малки сладури и сладурани. 
Да са преди всичко живи и здрави и да растат в любов!

# 264
  • Пловдив
Добро утро и от нас!Черпим ви за наше здраве,днес малкия ГОГО вече е на 1годинка!

Честит първи рожден ден и на другия Гого и Антония!Бъдете весели и щастливи деца!

# 265
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на Александър и Ангел! Да растат здрави и усмихнати юнаци!
Честит първи рожден ден на София и на Дари! Да са много щастливи и все така прекрасни госпожици!
Честит празник и на Георги и Антония!
Честит първи рожден ден на Жорето на Иванка 1979!
[/color]

Честит празник на техните майки! [/size]

Ние вече сме на линия след тридневните партита. Качила съм снимки от празника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=112

Да споделя - много съм разочарована от обслужването в Ментов Носорог! Смяната при която запазхиме час за партито бяха страхотни, но на самия ден бяха други и общо взето целта беше да ни претупат колкото може по-бързо. Sad Sad Борис го рзнасяха през цялото време и той супер се изнерви. Някоя от "какичките" или заедно пушеха през цялото време. Повече няма да правим партита там. Не се получи така както си го представях, явно трябва и аниматор да има.

Сега предстои подготовка за нашето пътуване и за неговия 10 дневен престой само с баби. Много ми е притеснено и направо никъде не ми се ходи, ама като сме се хванали да ходим ще ходим до този Париж.
Изчезвам, че нещо не иска да спи..

# 266
Ето, знаех си, че ще пропусна някого. ЧРД на Борис! Дари, да ти е жив и здрав малкият, засмян мъж! Страхотен е на снимките, артистичен и ухилен!

Живот и здраве, тези дни вече се надявам да бъда по-често при вас във форума.... Изборите минаха и заминаха, още една седмица ще говорим за тях и ще правим сметки и анализи, на кого му пука! hahaha

# 267
Ех , че хубаво , честито на всички бебоци и техните родители !Бъдете много щастливи заедно ,мили , живи и здрави !
цунки!  bouquet

# 268
  • София, Дианабад
Мерси Маша!  Heart Eyes
Снощи те мернах на прескоференцията  - много добре изглеждаш! Мишо си има една готина работеща мама.  Laughing

# 269
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО УСМИХНАТ И ЩАСТЛИВ!ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ И МНОГО ДА ГИ СЛУШКА!
ИВАНКА,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ГЕОРГИ!ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ,ИГРИВИ И ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ И НА ГОРДАТА ИМ МАЙЧИЦА

Общи условия

Активация на акаунт