През НОЕМВРИ ден след ден, тук за нас ще е рожден!!!

• 10 427
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, ЕМА, ДАРИ, КАТИ И АНТОШКА!!!!!!!!!!!!!! да растат винаги весели и щастливи

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ МЪЖЕ АЛЕКСАНДЪР, АНГЕЛ, ГЕОРГИ И ГЕОРГИ! ДА БЪДАТ ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТКО!!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТО И НА ЗЛАТИ И ДЖЕЙН!

Снимките на всички дечица са страхотни.   Hug
Ема изглежда толкова пораснала! Голям бонбон е! newsm51
Купона при Кати тече с пълна сила!  bigdance2
Борис е очарован от патето, а как се радва на топките  Party

Лайтблу, как е Теа? Оздравява ли душичката? Praynig

Дари, приятно изкарване в Париж Grinning и не се притеснявай Борис ще бъде добре. Все пак вече е голямо момче! Wink

Ники за почва все по-смело да прави самостоятелни крачки. Аз се опасявах, че на общия рожден ден ние ще сме единствените, които все още пълзят. До тогава може  да радреждаме пълзенето с крачене Mr. Green

За софийския рожден ден. Гласувах в анкетата. Какви парички, кога и на кого трябва да дам? Подразбрах за някакви подаръци, но нещо ми се губи част от инфото.  предполагам, че сте обсъждали въпроса в чата.
Ако може да ме включите k_kutzarova и обещавам този път да не пипам където не ми е работа Blush, че май бях сменила името на предната тема.

# 271
Честита годинка на всички бонбони и бонбонковци!Здрави,весели,засмени - радост за всичките си близки!

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ГЕОРГИ НА Radi_Twin!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА ivanka1979!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 273
Честит рожден ден на Александър и Ангел! Да растат здрави, умни и силни мъже!

Честит първи рожден ден на принцеските София и Дари! Да са много здрави, усмихнати  и обаятелни госпожици!

Честит рожден ден и на Георги и Антония! Желая ви безгрижно детство!

Честит първи рожден ден на Гого на Иванка 1979! Нека расте здрав, късметлив и винаги щастлив!

Ние след тридневно поддържане на 38-39.3 температура вече сме по-добре.Днес не се събуди с обичайната температура от 39.3, а с 37.5.Надявям се вече да не я вдига .Започна по малко да живва и да изявява желание да си играе, което много ме радва.Много е мъчително да гледаш как линее детенцето ти.

Нека всички болнички да оздравяват  Hug  Praynig

Желая лек ден на всички, а на рожденниците весел празник!   bouquet

# 274
МОМИЧЕТА,НАЙ-НАКАЯ СЛЕД НЯКОЛКО ФАЛА СЪМ ГОТОВА С ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА ТЕТЪРА НА МАЛЧОВЦИТЕ ОТ ДОМА

ПАК ПОМОГНАХА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ 'ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ"  bouquet
ЩЕ БЪДЕ В НЕДЕЛЯ-11.11.2007 ОТ 10.00 ЧАСА

КАНЯ ВСИ4КИ,КОИТО ИСКАТ ДА ДОЙДАТ Hug ЗА ДА НАГУШКАМЕ СЛАДУРКОВЦИТЕ

ТЕАТЪРА ЩЕ Е 106 ЛВ С ТРАНСПОРТА ИМ(ИНА4Е НА МЯСТО Е 80) И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ ЩЕ ВЗЕМА БАЛОНИ,МНОГО ЛАКОМСТВА И ДРУГА ХРАНА
АЙДЕЕЕЕЕЕ-КОЙ ИДВААА-НАСАМ НАРОДЕ

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИ4КИ МИЛИ,ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ НЯКОЛКО ДНИ,КОГАТО МЕ НЯМАШЕ-НЕ ИЗБРОЯВАМ ИМЕНА ДА НЕ ПРОПУСНА НЯКОЙ
НА ТЯХ И НА МАЙЧЕТАТА ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗОБЛАЧНИ ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ И СМЯХ

# 276
Честит рожден ден и на Георги и Антония на Radi_Twin и на Гого на ivanka1979! Желая много здраве и късмет!  Hug   bouquet
lightblue, миличка, с цялото си сърце пожелавам на Теа бързо оздравяване  Praynig

# 277
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на порасналите момченца АЛЕКСАНДЪР и АНГЕЛ и момиченца СОФИЯ и ДАРИНА!Да са здрави,весели и щастливи!

Честит Рожден Ден на Златна и Джейн!Много здраве,късмет и любов ви пожелавам   bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на днешните рожденници ГЕОРГИ и АНТОНИЯ на Radi-Twin и ГЕОРГИ на  Иванка1979!
Да са здрави,весели и послушни и да радват много родителите си!

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ МАЙЧИЦИ!

МЕРЕЛИН, АЗ ЩЕ ДОЙДА ОБЕЗАТЕЛНО НА 11-ТИ !!!!! Много искам да ги видя дечицата и да нагушкаме! Така че разчитай на мене, на линия съм  Hug А къде е дома? Ааа, и ако трябва още нещо да се взима казвай, още лакомства, балони, нещо друго.

Маша, ние с мъжа ми на Кати за рождения ден и поръчахме малка златна гривничка. Исках да е нещо, което ще и остане за спомен, понеже не разбира сега за какво става въпрос. Аз имам от първия си рожден ден една златна висулка от наште и си знам, че ми е от тогава. А играчки получи много от останалите роднини и приятели. Аз много исках да и взема конче да се вози и клати на него, поръчах го на моите родители. Иначе получи предимно играчки и няколко дрешки. Много се радва на една микровълнова печка, по цял ден готви  Grinning Абе вади и слага манджите и натиска копчета, тя издава звуци , върти се вътре и т.н.

Ради, радвам се много, че Теа се подобрява. Утре да се похвалиш, че няма вече Т !!!!  Hug

А аз вчера направих една пилешка супа за цялото семейство. Отделих на Кати преди да сложа подправки, но бях сложила малко зехтин и тази сутрин е акала 3 пъти  Sick Разхлабихме я малко девойката, ама с банана този следобед май регулирахме нещата  Laughing

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ГЕОРГИ НА МАМА RADI_TWIN, И НА ГЕОРГИ НА МАМА IVANKA1979!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ.

Специални поздрави за майките им:

Весел празник.

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И АНТОНИЯ НА RADI_TWIN ! newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА IVANKA1979 ! hbday

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ УМНИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА !!!
baloni happy bd baloni

# 281
ЧЕСТИТ  ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ГЕОРГИ НА RADI_TWIN, КАКТО И НА ГЕОРГИ НА IVANKA1979! ЩАСТЛИВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО, ДА ПОРАСНАТ ПОСЛУШНИ И УМНИ ДЕЧИЦА ЗА ГОРДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!

# 282
Добро утро...къде е кафето?
ЧЕСТЕТ РОЖДЕН ДЕН НА БОИЛ,АНДРЕА,КРИСТИЯН НА ЛУСИ И МАГДАЛЕНА.НЕКА ИМАТ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ТРУДНОСТИТЕ ДА ОТМИНАВАТ ЛЕСНО.

# 283
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Боил на benighted, Андреа на myrenа, Магдалена на kachka и Кристиян на Lussy!!!
Да пораснат весели и слънчеви деца, за радост на мамите и татковците им!!! Весело и щуро изкарване!!!

# 284

Общи условия

Активация на акаунт