Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 495
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейта мамчета,
Цецко хапва бобец, нищо му няма  Peace
Леле Нани, добре, че не си отворила  Naughty
Тизия, и аз съм за, да помогнем на семейството. Да ви кажа мами, направо ме е страх, като се зачета в тези разкази, защото искам на всички да помогна, но няма как  Tired
Ася, много добра идея за замразяване на сварено месце  Peace
Ели, добре че си се разминала с ваденето на сливиците, то е рутинна, ама си е някаква операция, мен много ме е страх от доктори и болници  Rolling Eyes
А в темичката на "работните мамита" доста от нашите момичета пишат, които не се обаждат при нас  Thinking
Цецко снощи много плака, не знам нещо се е разстроил от яслата ли, зъбче ли е, досега така не е правил  newsm78
 Hug

# 106
  • somewhere over the rainbow
Moмичета няма нужда да правите лексикон,те хората са го измислили  Mr. Green
105 въпроса  Joy Joy
Попълних я и аз, позабавлявах се и убих времето, докато спи Дая Joy

# 107
Ми те работните мами явно нямат много време и само там на отчет и тук ни забравиха! Rolling Eyes

Ивка рутинна нерутинна 23 години се мъча и накрая се навих и престраших и като ми каза че не са за вадене и ревнах!Аз исках вече да ги махам!

Нанни аз преди време бях написала на входната врата- Затваряйте обран е апартамент,влизат цигани и е страшно!Познай!Всички се чудеха кой апатрамент е обран!
  После бележката изчезна, а на вратата директно написах- затваряйте!
  На всяка врата от 8 етажния блок на асансьора от вътре пише- не пушете в асансьора!Но кой ли ме слуша!
  Така е като живеем 100 човека все някой не затваря вратата!Скоро хванах обаче наистина как един циганин обира на съседа стаичката!Така се изплашиииих,той сигурно 100 пъти повече, Shocked ама !

# 108
  • Варна
jorji, Да нацелуваш чистото дупе на Друнди. Hug Дано да нямате повече неприятности! Praynig

Другата седмица живот и здраве,ще сме в София,така че ще имаш възможност сама да го нацелуваш Mr. Green

Момичета,четохте ли най-горе в страницата темичката"Две деца-една съдба"?Направо им се възхищавам от все сърце на тези хора,че са се нагърбили да гедат дечицата си,а не са ги изоставили HugИскате ли за Коледа да организираме нещо и да помогнем с каквото можем?Всъщност,защо чак за Коледа,когато сме готови!!!!

Аз съм ЗА,с две ръце.само че без организатор,едва ли ще стане.кой ли ще се нагърби с тази работа Thinking

Ели,тез алергии са си страшна работа.дано твоята не е нещо сериозно,макар че едва ли може да се каже ,че олергията не е сериозна работа.
Моля те дръж ме в течение как се размвиват нещата.като направиш изследванията и т.н. Hug

Нанни,голяма идея ми даде с тая бележка Mr. Green.Наистина добре че не си отворила Confused
И кви 16 зъба бре #Crazy #Crazy #Crazyние имаме само резци ooooh!

# 109
Момичета,знаете ли колко са таксите за яслите?
Днес правих разкошна супа с праз за Алекс,ама и мама го подяде малко EmbarassedЗадуших праза в краве масло и после добавих моркив,картох и карфиол и накрая магданоз.Ако някой си пада по зеленчуков ясния може да опита и за домашното меню Peace

# 110
  • Варна
Първоначално са плащат 30лв и от следващия месец,в зависимост от това колко е посещавало детето Peace
Поне във Варна е така Wink

# 111
  • През девет земи в десета
Нан,оказа се ,че ми предстои операция,та направо се видях в чудо,не се притеснявам толкова за себе си,но незнам как ще отбия Цвети,другата седмица имам среща с хирурга да видим какво ще каже,ако става без отбиване,добре,ако не става,нямам много време за отлагане,ей за т'ва не ходя по доктори,все нещо ще ти открият.

Нанни,май е по-добре да дадеш кисело мляко,то и в сиренето е пресечен млечния белтък казеин,но ми се струва по-удачно,то в това сирене кой знае какво слагат,а мляко можеш да си подквасиш.

Жоржи,да се обадиш като пристигнеш в София,ще се организираме да се видим! Heart Eyes

Нещо пак ме вкараха в размисли и не ми си пише,но си чета де Wink

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 18:49 от Пиги

# 112
Жоржи защо ти ли имаш или някой друг,аз таз алергия не ме учудва просто се бях забравила и не се сещах че имам алергия,купихме си килииим,взех да се завивам с одеала,и се почна даже не се сетих преди доктора да ми каже че е алергия,все си мислех хванаха ме сливиците! ooooh!

А иначе то няма лекуване алергията си е до край!
Имало там някакви схеми с инцектиране на алерген с години но аз нямам такова търпение,сега ще си правя тест ,да видим точно от какво е и после на хомеопат ,да видим и там какво ще кажат,чета че лекували 100 % алергии да видим! newsm78

# 113
  • Варна
Да Ели, имам алергии.Аз съм с Астма, а тя е на алергична основа./ако така мога да се изразя/
Не се лекуват Алергиите,но могат поне да се потиснат.Има и възможност да се направи един кус с Алергени и се облекчават много нещата,но ти трябват пари и търпение.
Аз затова записах Дим на Хомеопат,защото знам че веднъж проявил алергия към нещо,ако не му обърна внимание след година ,две ще ми напрлави някой пристъп и тогава ще се #2gunfire.
Не мога да си го представя Cry
А моите алергии постоянно се менят,но тази към домашен прах е отврат.тя ме преследва постоянно и непрекъснато.и ако спя в стая със затворени врати и прозорци,имам чувството че ще се задуша Embarassed.(От работата ми в Турция пък си докарах Алергия към прясно окосена трева Sick.направо да пукнеш ooooh!

Пиги,ще се обадя на всяка цена.имам тел на Попова.ако искаш прати ми твоя на Лични Hug
А аз се надявам, да няма нищо сериозно около теб и операцията да е рутинна Praynig Hug

# 114
Привет, мацки  Grinning
Много пишете, на разходки не ходите ли в това време  newsm78
Аз пак за зеленцето  Laughing пасирах го заедно с пуешкото   chef Месо- домашно, замразявам сварено и пасирано във контейнерчетата на "АВЕНТ" за кърма. Чудна работа ми вършат  Peace
Боб правя на Киа вече 3 пъти , даже последния път със свинско. Бобчетата и ги беля и намачквам с вилица. Разбрах, че се продава и готов обелян, та ще взема и от него.
Пиги, няма ли друга алтернатива ( без операция) ? Стискам палци да мине всичко по-леко  Hug
Ели,успех и на теб в борбата с алергиите.
Не си записах кой питаше, но аз първо сиренце дадох на Крикса.
Чао, че се отплеснах, а пилето с гъбите, ще ми изгори във фурната   chef

# 115
Здравейте момичета, не съм ви забравила  Hug  Heart Eyes
Чета всеки ден, но наистина не ми остава време да се включвам по темите, които обсъждате.
В момента работата ми е толкова напрегната, защото предстои зимния сезон /дано да има сняг/ и направо се побърквам. Излизам сутрин в 6.30-7.00 и се прибирам към 18.00. Освен това в момента сме в преговори за продажба и постоянно при нас са колегите от Австрия, въобще не ми се говори.... така ще бъде до края на годината. След това ще видим как ще се развият нещата.
Освен това ми се струпаха и доста лични проблеми, та ми дойде малко в повече...

Пожелавам на всички (деца, майки и таковци), които имат здравословни проблеми да се оправят бързо-бързо и в най-скоро време да забравят за тези неща!!!

Hug и  Heart Eyes на всички!!!

# 116
НАН-ЧЕ НАПРАВО МЕ РАЗБИ С ТАЯ АНКЕТА.ВЧЕРА СТИГНАХ ДО 86-ти ВЪПРОС,И МИ СЕ ИЗТРИ.ДНЕС ДО 60-И ДЕТЕЕО БИ ЕСКЕЙП.СЕГА СТИГНАХ ДО 60 И НЕЩО И СЕ ОТКАЗАХ,НО ГО ПУСНАХ МОЖЕ И ДА МИ СЕ СЪРДЯТ НО...

# 117
amerieсъгласна съм с теб за боба. Момичета, когато решите да го въведете купете от тези по-големите. Аз предимно варя първо за 20 мин. с 1 ч.л. сода бикарбонат-против газове. След това сменям нова вода и като се посвари, махам люспите и доварявам. Този начин на приготвяне на ястието не вреди за стомахчето на малкото дете, дори и за проблемни стомаси става-гастрит, колит...
Пиги-дано да е рутинна операцията. Ще стискаме палци всичко да е наред. Hug
Аз също сварявам дори няколко вида меса наведнъж и слагам нарязани в кесийки във фризера.
jorjito- Shocked много алергии имаш Sad
Eli83-изкефи ме стая твоята бележка hahaha
Nanny-добре, че не се отворила. Мамка им мангали напоследък много ги мразя. Един път един такъв вмирисан ме гони по улиците и доста време ходех след това със нервно-паралитичен спрей в джоба.
Към мамите с два дечица:-когато подавате документи за ясла, носете двата акта за раждане и се подава молба за плащане на половин такса и посещение.  Това също важи, когато имате кака или бате в ясла или градина, а си гледате бебчо в къщи. Това ми го каза една мама от входа.
Asya_-правилно си го написала. До колкото знам и за фондациите остава по нещичко и затова директно е хубаво да се контактува.
Венци заспа в 20 ч. и сега се събуди Tired Кога ли ще заспи пак newsm78

# 118
Сега чета темата за семейството и до колкото разбирам са от Русе. А момичето, което контактува с тях е сестра на една автустинка. Сега и писах, дали може да ми даде адрес или пак до пощата да се изпращат нещата. Може и тя ако изяви желание да даде лично. Какво ще кажете за идеята. Ако някой отдели нещо да прати в Русе и аз да ги занеса или пък всеки отделно. Вие кажете?
п.п. това е адресът за пращане: Русе 7000
Централна Поща до поискване!Росен Илиев Христов-така било за предпочитане Simple Smile
втори п.п. сега прочетох темата. И таткото и майката пишат във форума и може да се свържем с тях на лични има и оставен мобилен.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 22:04 от eti_31

# 119
Аааааа Joy докато четох постовете на НАН и Сияна в лексикона, мъжът ми влезе в стаята и като ме видя на к'во приличам, репликата му беше:"Ти умираш".Морава, червена , а сълзите ми ........Големи сте скици Hug Hug Hug

Ети, след като са от Русе, ти си човека Peace HugНа теб ще изпращаме нещата.
Аз искам да се включа  с малко парички.Как ще ти е удобно да ти ги пратя, пощенски запис ли да бъде?

Жоржи
, аз също съм с алергия към прах и акари.В интерес на истината от както забременях с Мимето, че чак  до сега, кризите ми почти никакви ги няма.Детето ми е.....елексир Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПигиFlowers Four Leaf Clover

Нани, съхранявам месното пюре във формички за лед или в пластмасови чашки за кафе(от най-малките)Пасирам месото с бульона му и става течна каша.

А за боба, не разбрах, зрелия фасул или зеления боб обсъждате.Аз зелен съм давала, но от зрял ми се струва, че много шумно ще стане Sick

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 22:23 от Asya_

Общи условия

Активация на акаунт