Вчера с мъж ми решихме да купим нова играчка на малкия. И ето че се озовахме в небезизвестния магазин pigi`s hose [/b] = Таткото се загледа по един мотор с дистанционно и помолихме да ни го демонстрират. Покозо ни го момичето , платихме го и се прибрахме да го подарим на Коко-то, и нещеш ли дистанционното отказа, след малко тръгна, после пак отказ и така неще този мотор и това е . Обадих се аз в магазина и те ме поканиха да го върна. Отивам сутринта подавам го и кацзвам погледнете си го , така и така този мотор не работи. Те го вземат" Да ние знаем и ви очакваме" - пускат мотора и той си работи без проблем. Ха сега. Аз направо потънах в земята и обяснявам ,че вкъщи неработи , а те ми показват "...ето госпожо работи. Но може да не е подходяща повърхността върху ,която го карате."
Аз обаче въпреки веудобството им казах, че няма как да му подсигуря(на мотора) повърхност като в магазина и ги помолих да ми го заменят. Слава Богу се оказаха разбрани и взех други играчки за тази сума, но още се чувствам като пълен кретен- този мотор там не даде грам дефект?????????????????????????

Случвало ли ви се е такова нещо?

Целувки на малкия-голям Друндел.

. Няма да ни се размине и на нас.
Дано само с това се разминем 

и се спирал и не бутал. Наистина нейната мадама много бута, дори имам един голям камък и без малко да го стовари на крачето си докато мамите пихме кафенце
. Днес взех от тая червената леща, утре това ще ни е менюто.