Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 484
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Да ви разкажа какво ми се случи.
Вчера с мъж ми решихме да купим нова играчка на малкия. И ето че се озовахме в небезизвестния магазин pigi`s hose [/b] = Таткото се загледа по един мотор с дистанционно и помолихме да ни го демонстрират. Покозо ни го момичето , платихме го и се прибрахме да го подарим на Коко-то, и нещеш ли дистанционното отказа, след малко тръгна, после пак отказ и така неще този мотор и това е . Обадих се аз в магазина и те ме поканиха да го върна. Отивам сутринта подавам го и кацзвам погледнете си го , така и така този мотор не работи.  Те го вземат" Да ние знаем и ви очакваме" - пускат мотора и той си работи без проблем. Ха сега. Аз направо потънах в земята и обяснявам ,че вкъщи неработи , а те ми показват "...ето госпожо работи. Но може да не е подходяща повърхността върху ,която го карате." Shocked?????????????
 Аз обаче въпреки веудобството им казах, че няма как да му подсигуря(на мотора) повърхност като в магазина и ги помолих да ми го заменят. Слава Богу се оказаха разбрани и взех други играчки за тази сума, но още се чувствам като пълен кретен- този мотор там не даде грам дефект????????????????????????? Thinking
Случвало ли ви се е такова нещо?

# 76
Хихии Бонбон явно със мотора трябва да дават и балатум!Или поне да предупреждават преди да вземат парите,щом знаят! Crossing Arms

Жоржито намери ли, ето тук moetobebe.net/babies2/

Момичета навих се най накрая да си вадя сливиците!Пуснах тема тук и ме навиха отговорите,пък и като се чувствам зле и ми пречат е време да ги клъцна!Надявам се да е нещо рутинно и да не се задълбая повече след операцията и да си блъскам главата!Стискайте палци а за деня в който ще се случи това ще пиша и няма да мога да говоря една седмица,хихихи мъжа ми най вече на това се кефи!
Щял да си почине в тишина,да ми носел сладоледи и супи и да съм мълчала! Mr. Green

# 77
  • София
И аз гласувах,но за сладкия Калоян на мама Нита.Мислех,че може да се гласува за две снимки едновременно и първо кликнах за Калоянчо,после разбрах,че не може повече.Нищо-пак си е ,,наше,,!А за Юлка казах на сестра ми да гласува. Peace

# 78
  • somewhere over the rainbow
И аз гласувах,но за сладкия Калоян на мама Нита.Мислех,че може да се гласува за две снимки едновременно и първо кликнах за Калоянчо,после разбрах,че не може повече.Нищо-пак си е ,,наше,,!А за Юлка казах на сестра ми да гласува. Peace

A, и Калоян ли е там? Нита, що не казваш бе душа Crossing Arms Ще пробвам още веднъж...може пък и да стане Mr. Green

# 79
И от мен имат по един глас Калоян и Юлето!  Peace

Джорджи, радвам се, че сте добре.  Hug Целувки на малкия-голям Друндел.  Heart Eyes

# 80
  • София
А!СТАНА!Гласувах и за Юлка! Grinning
Мама Дани-на Влади много зле му влияе парното,нослето се запушва и започва суха кашлица.Просто го спрях в спалнята,малко по-студено е,но затова пък спи спокойно.Може,ако пък ви е много студена стаята, да сложиш някакъв съд с вода да се изпарява,малко да овлажни въздуха.Дано да не се разболява миличкото!
Иси-как са сополките-,,страшни,, ли са или безобидни?Пусна ли изследвания?А мъжа ти още ли е в немилост,горкия?Все пак-прочети си аватара! Hug
Жоржи-супер новина за малкия Дим!Браво,стига толкова е боледувал! Hug

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 18:53 от didito.

# 81
Привет юлски мами! wavey
Венци току-що се събуди-с хрема Tired. Няма да ни се размине и на нас. Sad Дано само с това се разминем  Praynig
Дани- и ние спим по два пъти от както смениха времето. Кога ли ще си влезе в режим newsm78
И аз гласувах в сайта и дори се изкуших да пратя снимки на мъника
Жоржи-радвам се, че при вас нещата се оправят Hug
bonbon-и на мен ми се случи такова нещо. Купих на баткото една формула-количка. Но се оказа, че съм сложила една батерия по-старичка. И така се изложих като отидох в магазина ooooh!
НАН-аз мисля, че е рано да се притесняваш. На нашият батко открихме дюстабана чак преди две години, но всичко се оправя със стелки-ортопедични Wink
Днес идва една позната у нас на гости. Тя има момиченце 1 месец по-мъничко от Венци. Остана очарована от мъника как не разхвърля и като кажа НЕ  Naughty и се спирал и не бутал. Наистина нейната мадама много бута, дори имам един голям камък и без малко да го стовари на крачето си докато мамите пихме кафенце Tired Ама аз нали съм си спокойна, че моето слънчице не бута. След гостите имаше огромна бомба в стаята от играчки Tired Момиченцето разхвърля, а Венци казва НЕ. Голям сладурко беше Heart Eyes Иначе се държа кавалерски с мадамата. 
Аз зеле още не съм давала на Венци, но скоро време ще му предложа да видим дали ще го хареса. feeding. Днес взех от тая червената леща, утре това ще ни е менюто.
Мъжлето е по-добре. Дори днес е на работа-не иска да взема болнични. Малко ми е притеснено, защото дава дежурства 24 часа и ще се натовари. В петък окончателно ще кажат как е.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:20 от eti_31

# 82
Минавам само да ви кажа, че на Киа и хареса зеленцето и си излапа почти цялата купичка.Цял след обед се услушвам дали ще пръцка  Embarassed За сега държи фронта  Grinning
Утре е на червена леща, поне от нея съм и давала със сварен жълтък и сиренце, мммм.....

# 83
Днес пак забравих да кажа за имуностимулатора за който говореха в Господари на Ефира, ако не ме лъже паметта се казва Имунно супорт.

Амери, аз малко със закъснение, но да си кажа, зеле съм давала и то не веднъж. В кухнята от която взимам храна често готвят зеле.

# 84
Появили са се вече и Юлки 2008 Mr. Green Дори разсконсперирах нашта Майра, която е писала там и после е редактирала постинга си. Нали тя правеше опити за второ юлче или се бъркам newsm78  Да не сме я обидили Sad Пише всеки ден в работните майчета, и нас ни изостави...

# 85
Добро утро и честит Ден на народните будители!
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 86
Знам,че зелето леко трбява да с пасира,за да не им се затормозява стомахчето,тъй като зелето е богато на целулоза Naughty
Някой давал ли е боб,защото днес реших да пробвам Алекс newsm78
Идеята с чамовете много ми хареса,но не знам във Варна откъде да намеря Thinking

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:40 от Tizija

# 87
Добро утро.

Лети, не е ли рано за боб бе?  newsm78 Това си е тежка храна, аз лично не мисля скоро да давам.  Naughty

Хубаво, че са се появили и Юлки 2008, но още са доста малко, като се посъберат повечко ще ги поздравя и аз.

# 88
# 89
  • хасково
Привет от мен.

Имаме си нова тема и много за четене. Иси, пак си на ниво. Heart Eyes За календар съм ЗА , жалко че не мога да помогна с нещо.
Стискам палци на всички , участващи в конкурси. Гласувах- Ели ,Нан  Praynig

Аз продължавам да си боледувам. Тази есен не знам какво става с мен , никога не съм боледувала така едно след друго- то гърло, то хрема и какво ли още не.
Ето нова бременна мама -ЧЕСТИТО  bouquet
Охо и Юлки 2008 , браво . Знаят си работата хората.
И аз мисля , че е рано още за боб, ама всеки си знае детето.
Жоржи , радвам се че сте добре.

Целувки за всички .

Общи условия

Активация на акаунт