Отговори
# 225
Здравейте момичета!

Аз редовно чета, ама не пиша - нищо ново при нас, дебелея основно  Wink

Като чета и се успокоявам, че не е само Ивана с пампите още. Преди казваше като има поне "ака", а сега тича някъде да се скрие и после лъже, че няма  Joy А за яденето - въобще не яде сама, не проявява желание, а и аз май се ослушвам, че иначе какво мазало ще настане  Simple Smile

За бебето почти всички покупки вече привърших и сега чакаме....

Иви - честит ви трети месец. Да е жив и здрав малкия човек и вие всички покрай него   bouquet

Хубав ден на всички  Hug

# 226
Добро утро и от мен  Simple Smile
Днес съм си в къщи, че съм много красива и не искам да стряскам хората по улиците Laughing Добре, че детето си ме разпознава Mr. Green
Днес се събуди в 10.15, което надмина всякакви мои очаквания. По принцип обича да си поспива, ама чак толкова...Представям си сега как цял ден ще отказва да легне.
Да ви кажа, това, че отказва така остро да махнем памперса малко ме притеснява. Майка ми гледала някакво детско предаване, където говорили, че след 2 годинки задължително трябва да махнем памперса, защото имало опасност от инфекции. Освен това си представям като отиде на 2.6 годинки на детска и разберат , че още е с памперс как ще ме гледат. А пък аз 100 пъти опитах, ама като пищи и изпада в ужас милото, какво да правя ooooh!

Иви Честит ви трети месец   bouquet Спомням си като се гледахме с Они по това време, толкова исках да мине третия месец и да изчезнат колкиките, че броях всеки изминал ден. А сега имам чувството , че ти роди вчера Hug
aniK детенцето на една моя приятелка пиеше мляко нощем по 2 пъти до 2.6 годинки ooooh!

# 227
  • София/Осло
Оооо поли, не я стресирай..остави я поне месец и въобще не споменавайте памперса , гърнето и се прави че не забелязваш, да не я травмирате.... Hug

# 228
  • Sofia
Анги, задръж още малко  Hug иначе чакаме с нетърпение първото софийско бебе в септемврийския отбор, добре че си ти да ни отсрамиш, че Варненки са напред с материала Wink
Поли, при нас има голяма разлика като е с памперс и с гащи. Диването си знае и като е с памперс въобще не си дава зор да ходи на гърне, но като е с гащи Фнимава  Grinning Пробвай в къщи да я държите по гащи, наистина тия пампи не са много полезни за дупето... може даима инциденти, ама няма начин..

# 229
Аз както написах днес, че хич не иска да чува за тоалетна, по едно време пристигна чисто гола (сама се съблякла ooooh!) и я питам къде ще пишка и ще ака сега. Тя ме води към тоалетната. Изпишка се хубаво и аз я питам памперс или гащички - тя избра гащичките. След около час и половина, пак същата история - съблича се чисто гола и тръгва до тоалетната...Сега ще се възползвам от момента, пък да видим. Не възлагам големи надежди, но знае ли човек  Laughing

# 230
  • София/Осло
Ето видя ли поли..то детето с висше образование е родено, сега трябва да се борите с нудизма
Ние така в Кипър имахме един инцидент, на прием сме и на посланика хлапето на 2-3 годинки беше тогава ,както си беше с костюм се появи чисто голо и се изпишка в басейна  Joy Joy  hahaha hahaha

# 231
Деска като каза нудизъм - моята мома си пада верно нудист, постоянно се съблича, а напоследък след като се съблече ама чисто гола, застава пред входната врата и казва, че отива на работа  Joy обяснявам й, че на работа никой не ходи гол (и слава богу Whistling) , ама тя упорито казва, че тръгва  Peace

# 232
  • София/Осло
 Joy Joy Joy съвременна жена..извинявай, че така се смея ама си я представих милата ми как стърчи гола голеничка до вратата  Hug

# 233
  • Sofia
 Joy pipiole, ще ни умориш  Joy

# 234
  • Sofia
Лелеее, сладурки, Ивето със стихчето, Рони-ненадминататаи всичките умници-хубавици  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Не можех да не се изкажа. Сега изчезвам да взема Габи, да идем до Княжево да се преоблечем за вечеря с шефа !!! Официална вечеря с Габриел...представете си !!!
Полче, а ти мила защо се подлагаш на таквиз неща, дето те принуждават да стоиш в къщи  newsm78  Hug

# 235

Полче, а ти мила защо се подлагаш на таквиз неща, дето те принуждават да стоиш в къщи  newsm78  Hug

За хубавиня Миличка, за хубавиня ooooh! Само дето сега, ако ме скива някой в тъмного мога и да го усмертя човека...от страх SickВсе по-грозна ставам, ама ужким резултатът щял да бъде зашеметяващ...да видим...

# 236
Тайги, ето го моето пораснало момче - цък  Grinning

Поли, моята щерка се научи буквално за два дни щом смених пампата с гащи  Peace
Ще се научи и Вероничка  Hug
Като станеш зашеметяваща, пусни снимка да ти се порадваме   bouquet

# 237
Ох, Поли искрено се посмях с твоята сладурана, ама и аз и я представих как важно седи до вратата гола hahaha hahaha hahaha И Митко постоанно се съблича и събува , заболя ме устата да повтарям ,че така не се прави. А този пилинг ми напомни на един епизод от Сексът и градът, където Саманта си беше правила такъв и ходеше с воалче на лицето, дано при теб нещата са по-добре и резултата наистина да си струва Hug
Иви, честита месечинка Heart EyesЩе ти звънна ,разбира се, щом е за ходене Laughing Laughing
Аз се надявам тази събота и неделя да посветя малко време на себе си, пък да видим, имам нужда и аз от разни разкрасителни процедури Mr. Green

# 238
  • Sofia
Теди, ама толкова си приличат двамата  ooooh!
Иви, честити ти голям момък и от мен, Толкова е сладичък...изписан  Heart Eyes
Поли, казват, че наистина след това резултатът бил добър, но това не е за твоята млада кожа  Naughty Теб младостта те краси  Hug

Нашата вечеря мина много добре  Peace Габи хапна и после се въртя кротко около нас, потанцува, наака се 2 пъти доста миризливо, преобухме се в тоалетната... добр беше.

# 239
Кеми, по-зле съм от Саманта  Embarassed , нооо ще се оправя
Ани, правя го защото имам проблем с акне...за съжаление Sad

Общи условия

Активация на акаунт