Отговори
# 30
  • София/Осло
хе хе вещи-голяма зарибявка си ти  Hug
пепс- Тео е бонбон  Heart Eyes

# 31
  • Пловдив
Ми давам личен пример   

# 32
Браво Вещи   bouquet  Възхищавам се на всеки, който може да постигне такъв резултат

Пепи Тео с този кроасан е толкова готин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Направих ново албумче със снимки на Они. Не са много нови, но все пак
http://www.flickr.com/photos/16960205@N06/?saved=1

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 23:28 от pipiole

# 33
Zdraveite milichki Simple Smile (izvinjavam se za latinicata, no imahme virus i vse ishte ne sme doopravili PC-to,no sega sam v edno kafe s net i reshih da vi "vidja" kak ste)

Nie se premestihme i veche pochti sedmica sme v novia apartament. Mnogo po-dobre e i na Adi mu haresa. Sega se e nauchil, che moje da izliza po vsjako vreme i mine se ne mine - mamo, kola(negovia kamion) i haide navan. Tova men mnogo me ulesnjava, zashtoto predi vinagi trjabvashe da se hodi s kolata, pak vecher e ujasno dvijenieto. ne che prez drugoto vreme ne e de... Inache imam oshte mnogo da podrejdam, da kupuvam razni neshta, no tova sa hubavi raboti  Mr. Green Drugata sedmica shte hodim s majo do Berlin i sam mnogo dovolna, a v kraja na meseca eventualno i do Milano. Kofti samo che e poletite sa po 7h i sama s Adi si e malko koshmarche.
Dnes nali e praznik i vsichki v gradinata bjaha oblecheni s kostjumi i Adi milija vaobste ne iskashe da vliz. Sedja i gleda mnogo smeshno. Edna ot asistentkite ne se beshe obljakla ta toi ja pozna i tja go vze, ama beshe mnogo smeshno..daje i decata bjaha oblecheni, no az nego ne sam. Ne namerih nishto hubavo za negovata vazrast i reshih, che njama smisal. A inache dnes shte minavat razni deca po kashtite v kompleksa i shte im razdavame bonboni pak te shte pejat li, shte vidim... Laughing
Dani, Mecho chestiti vi pricheski! Iglejdate super!
Veshti, bravo za kilogramite! I az mnogo sam dovolna ot Djukanovata dieta!
Evica, zashto njama da pishesh? dano vsichko e nared
Edni prijateli sega mi kazaha, che shte imat bebche June, a edna kolejka e rodila predi njakolko dena i v takiva momenti chak i na men mi se priiskva  Mr. Green
Pipiole, ne se otvarja linka
Marcheto, pak se pokri i ne si pokaza mai pricheskata (ili az ne sam vidjala, poneje ne sam chela predishnata tema mnogo, mnogo)
Celuvki i hubav den   bouquet

# 34
  • Варна
Добро утро!

Дани, Вещи, изглеждате страхотно!  Hug
Марис, честито за новия апартамент!

При нас нищо ново..Вече много взе да ми натежава, или по-скоро да ми пречи корема, хваща ме безсънието, с две думи финалните екстри на бременността  Whistling Ще трябва да поработя до към 15ти декември, ако не съм родила дотогава де..Това си е колко, 20тина дни преди термина, но се надявам да избутам  Grinning

Хубав и слънчев ден на всички!

# 35
# 36
Alex, zashto do tolkova kasno shte rabotish? dano d austiskash  Sunglasses
Poli, mnogo sladka tazi Onichka!  Hug Vie koga shte se mestite

# 37
Ами всичко зависи кога получим Акт 16. Иначе апартамента е готов  Peace

# 38
  • Варна
Alex, zashto do tolkova kasno shte rabotish? dano d austiskash  Sunglasses

Ами трябва да си приключа нещата за м.ноември, което ще стане някъде към 15ти декември, и да ги предам на колежката която ще ме замества. Пък и моята цел е раждане след 1 януари, тъй че ще трябва още да стискам  Joy

# 39
 wavey wavey newsm03 smile3533
Мараба при нас нищо ново под слънцето всеки по задачи малката от баба на баба.В къщи е ад.Сутрин я хваща бяс котката а вечер кат осе прибереме дъщерята .Та в нас е постоянен бяс а събота и неделя е цял ден.Свикнах вече да се спъвам,и да летя да хващам дете.Тамън малко  newsm18 newsm39 running
Вещи браво за ентузязмати.ИЗглеждаш по свежо и по младаАз ако смъкна толкова ще се загубя.АЗ искам само още 10 .Досега за 1 месец смъкнах 3 кг но не с твойта диета а по друг начин.На пролет кат отръгна да бръмча с колелото из софия повечко.
Дани Гери-Мечо изглеждате страхотно.Честитти ви прически.
Пепа и аз не забелязах че сега си с друг ник.А Тео макар и размазан е страхотно дяволче.АМа от добрите или лошите дяволчета е?
Поли адашката на мойта щерка си личи че е по голяма макар и малко стари снимки.
ИЗвинете на мене ли ми се струва или Пипирота забетгна на някъде .То само тя да беше ще е добре
ЕВи дано всичко да е наред при вас ако можеш от някой нет драсни как сте
Да ви се оплача от моя бяс-дъщерями
Вчера отзад в кухнята има една стара маса на която слагам чашите да съхнат и тя моляти се искала чаша за да пие сок дръпнала една чаена и разбирасе на сол на земята и тя да я вземе да я изхвърли та си нарязала ръчичката.Малко над вените,а там се одраскала.А свеки уж била до нея.Е като го видях побеснях и мъжа ми ми заяви че трябва вече да си заключваме шкафовете.Добре че бях уморена иначе щях да го врасна с нещо.ОТ дъщерями да си заключвам шкафовете щото виждаш ли пипа.АМи ще пипа дете е но когато си до нея като скачен съд не пипа.Защо всеки път когато е със свеки или мъжа ми #Cussing out #2gunfire #2gunfire се наранява а когато е с мене и майками няма такива работи.Щото вършат някакви други странични работи и тя като изпищи търчат.Е мъжа ми се похвали че в събота пред него счупила буркан и пак щяла да се нареже,но се сетила да извикала баща си.АМи освен и хладилника да заключа заради нея. #Cussing out #2gunfireАз дори и да мия чиний и в момента в който чуя странен шум като дърпане на чаша или нещо такова се обръщам и веднага я спирам.Разбирасе й се карам.Тя милата се стряска и си сяда на вратата на банята взима си чашките алуминиевите от едно време за крем карамел и си играе с тях.Леле снои направо кат оразбрах от вратата ги зачесах.Разбирасе мъжа ми толкова му трябваше и кипна щото виждашли все майка му била виновна.АМа няма път който детето нда не е при нея и да не се е обило някъде ил инякоя животинка пчела комар  ит.н да го охапе.Ядосасе и ми тресна входната врата да ходи да изпрати мама.Сега свеки ми се обажда да ми обяснява и да ми иска да й се извиня.Накарах се повторно и разбра че е права.Като иска да ми помага да глади и т.н домакинска работа да я прави когато Ронис спи.А на всичкото отгоре я учи да спи на наща спалня и вечер е ад защото иска Вероника да я приспивам.Е аз я слагам в кошарата и излизам.Тя реве тръшка се но аз се правя че не чувам.В детската като чели някой ще я приспива.Сто пъти й казвам но от едното влиза от другото излиза.Не че майка ми като е у тях Вроника не прави същото.
Е оплакох мисе
но ви пожелавам лек   Nature Sunny  Nature Sunny.Тук в лозенец изгрява слънце

# 40
Момичета, благодаря за комплиментите  Heart Eyes . В интерес на истината и аз така се харесвам повече от преди, да не говорим, че много лесно я поддържам таз коса  Sunglasses .
Алекс, още малко остава, но те разбирам. Винаги съм се радвала на бременностите си, но последните два месеца съм изкукуригвала  ooooh!
Мариска,  Hug
Вещи, и аз ти се възхищавам и наистина си се подмладила.
Поли, аз не знаех за апартамента - да ви е честит   bouquet . Къде се намира?
Роси, разбирам те и е нормално да беснееш за случилото се, но не съди прекалено, защото бели се случват дори и когато само ние си гледаме децата. Изобщо не защитавам свекито, но като знам как съм си гледала децата и не съм ги изпускала от поглед (и все още го правя де  Mr. Green) и въпреки цялото внимание и грижа, случвали са се бели и съм се чувствала виновна. Важното е, че на Рони й няма нищо  Hug .
Деска, пусни малко снимки на Макси, не се спотаивай  Heart Eyes.

# 41
Привет и от нас.Биба вече е по-добре ,поне няма температура.
Дани това ми е любимата прическа.Въобще обожавам всякаквите вариации на карето Laughing.Твойта коса естествено права ли е?Стои ти прекрасно Peace
Вещи ,снимките са ти страшно мотивиращи ,особенно за безволеви същества като мен Blush
Чак се учудвам ,че съм стиктна вече трети ден с мойта диета,дори лентичка си сложих Laughing

# 42
Добър вечер  Hug

Благодаря, благодаря много за милите думи за ангелчето ми, преоблечено в дяволско костюмче  Party  Hug Hug

Ето и снимки от празненството в градината днес.

http://pepasp.multiply.com/photos/album/16

Занесохме апарата та го снимали лелите. Мъжо забравил да им каже, че светкавицата не се пуска автоматично, та пак има лоши снимки, но като цяло бива...

Марис, честито ви ново жилище!   bouquet И тук минават децата по къщите и сме се заредили с бонони.  Grinning В градината на Тео също бяха всички облечени с костюми Simple Smile Забавлявали са се Simple Smile

Поли, Вероничка си е принцеса сладка, обаче на снимките с опашлетата, където хапва грозденце и на тази с банана, направо е разкош! Ще я изям  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Чао засега   bouquet

# 43
Здравейте и от мен в новата ни темичка  Hug

Ние сме добре с БОби ,всеки ходи по задачи.Боби ходи с удоволствие на ясла.Само да ми е здрав. Praynig

Дани,  честита прическа.И на мен така повече ми харесваш  Peace

Поли, Ронката е голяма сладурана.Честит апартамент.

Марис и на вас честит апартамент.. Peace

Пепа ТЕО е сладурчо в този костюм.

Вещи завиждам ти благородно.  Laughing Браво,че имаш воля.И аз искам така...аз имам повече от теб дори да свалям Sad

Хайде лека нощ,че утре пак в 6ч ще ставам  #Crazy

# 44
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички ви за комплиментите  Hug Hug Hug
Пипиоле, Оничка е много чаровна - истинска принцеса.  Flutter
Пепи, за Тео просто няма какво да казвам, ние сме си го харесали отдавна, а той от ден на ден все по-хубав става  Heart Eyes
Дейзи, идвай и ти при нас, ние сме готини и ще видиш че ще има резултат  Peace
Момичета, някои от вас ще ходят ли на РД на форума? Че аз съм се замислила по въпроса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт