Коя фолк-певица според вас има най готино излъчване?

• 39 175
  • 499
  •   1
Отговори
# 315
  • По света и У нас
Преслава и Вероника.Скоро щях да бия една овца по тази тема,каза че всички които слушали чалга били селяни и малоумни #Cussing out откачих,след едночасов спор бях на ръба на побоя,само заради домакинята не я сдармонтих и отстъпих
Е ти пък,няма смисъл чак толкова да се вживяваш.Иначе Преслава скоро я бях видяла,като ходех с чичо си в пайнера(той работи там),та мнооооого е нисичка и пълничка,но пък е симпатична и много добре пее.С чичо пушихме на терасата(а тя е точно до звукозаписното студио)та я чух-наистина има глас(една от малкото).А вчера с една приятелка бяхме на кафе и до нашата маса седна Таня Боева с бебто си и майка си-малко е напълняла,ама бебешока е мноого хубав   javascript:void(0); и ми направи впечатление,че Таня не се надуваше-говорише си си сервит. и изобщо не гледаше надменно,нито се държеше така

# 316
# 317

Глория не е по-висока от 1,68 Simple Smile Преди 1-2 година я видях на 2 м. от мен и беше с анцуг и маратонки, така че можах да я преценя.
Глория е малко над 170 см.Стройна е и има дълги крака.Аз не съм й фен,но каквото си е вярно вярно си е.Съседка ми е,с майка й ходим на една фризьорка.Лично тя ,имам предвид майка й,ми е казвала,че е малко по-висока от 170 см,но не уточни точно колко.

# 318
  • София
Глория си е напълно нормална височина (мисля че е 172 см). Просто повечето фолкпевици, а и певци, са сравнително ниски и за това Глория, Анелия и Нелина стърчат над тях и изглеждат високи.

# 319
..Определено съм за Анелия!
Супер земна и естествена!!! Peace
Peace Peace Peace

# 320
Преслава-такава симпатяга,винаги усмихната и цялата грее,много я харесвам.

# 321
Ами аз доколкото знам, точно тя се е подлагала на такъв тип операция в Щатите - за удължаване на краката, да не говорим, че и ребра си е махала...и т.н. Но пък аз съм я засичала в едно заведение и дори и след тези налудничави (според мен операции, доста тежки без съмнение) не е кой знае колко висока. Освен че има доста несъразмерен вид между супер тънката й талия и огромния й бюст, ми направи впечатление, че кожата по лицето й стои като изпънат тапет. Абе доста е работил ножа по нея.
Абе доста май те тресе завистта! Joy Joy Joy
Направо нямаш спирка!
И..... доколкото знаеш... или наистина???

# 322
Когато съм я виждала е било преди десетина година и определено не беше започнала с операциите. За мен това с ребрата и удължените крака са пълни глупости, но не споря, само си казвам мнението. Висока е над 175  Peace
Що бе,Блонди?
Нали Марая Кери си била удължила краката Rolling Eyes
Така съм чувала де,не съм минала с ролетката Mr. Green
Пък за ребрата всички сме чували-Шер и не само...

# 323
Анелия-определено най-позитивно излъчване.

# 324
Аз харесвам Рени и Ивана. Не понасям Емилия.

# 325
Аре стига бе, те и излъчване ли имат вече?

# 326
Камелия и Преслава - много са готини и сексапилни !!! Peace Peace

# 327
  • into the blue
Деси Слава Peace

# 328
Когато съм я виждала е било преди десетина година и определено не беше започнала с операциите. За мен това с ребрата и удължените крака са пълни глупости, но не споря, само си казвам мнението. Висока е над 175  Peace
Що бе,Блонди?
Нали Марая Кери си била удължила краката Rolling Eyes
Така съм чувала де,не съм минала с ролетката Mr. Green
Пък за ребрата всички сме чували-Шер и не само...
175 см, ама с токчетата барабар.  Wink Аз също съм я виждала и то доста от близо преди няколко години.
Това с удължаването на краката е пълна глупост.  ooooh!

# 329
Преслава-такава симпатяга,винаги усмихната и цялата грее,много я харесвам.

Аз Peace също я харесвам Преслава,както и Ивана.

Общи условия

Активация на акаунт