Сървайвър 3 част

• 18 292
  • 467
  •   1
Отговори
# 345
  • Там където е семейството ми
Аз мисля,че със сигурност,няма да изгонят Станислав.
Някъде в началото още,като почваше предаването,една потребителка,не помня коя,беше писала,че жената на Станислав,ще замине на острова,когато ще имат право да се видят със роднините си.Тъй,че все още не е била осъществена тази среща и логично е да мисля,че няма да е Станислав,не и тази вечер поне. Naughty

# 346
  • Berlin
мда, има логика Simple Smile но и аз гласувах за станислав, въпреки това. да се маха ! макар че не знам как ще мине с дренски съзтезанието, все пак станислав поспечели няколко индивидуални... снощи играта м/у дренски и жорето ми хареса, даже си мисля, че може би само това ще е играта. при агонцев и дренски пак имаше нещо подобно направено, просто не си спомням много добре. ако е така, ще е много яко ! дренски ще може да си изгради стратегия и да тренира Wink и да стигне до края !

да убием бъч и стрипа !  Mr. Green #2gunfire
п.п.: снощи едва разбрах как тъпия станислав е гласувал за жорето Sad пфу ! просто нямам думи !

# 347
Пак не помня,кои беше писал по-напред,но колкото и да не ми се иска,момичето което писа,каза,че ъсс сигурност Станислав,ще е от финалистите.

Аз си мисля,че тази вечер ще резнат главицата или на Танчето,дето наистина гледа,като лисица,или на счетоводителя. Mr. Green

# 348
мда, има логика Simple Smile но и аз гласувах за станислав, въпреки това. да се маха ! макар че не знам как ще мине с дренски съзтезанието, все пак станислав поспечели няколко индивидуални... снощи играта м/у дренски и жорето ми хареса, даже си мисля, че може би само това ще е играта. при агонцев и дренски пак имаше нещо подобно направено, просто не си спомням много добре. ако е така, ще е много яко ! дренски ще може да си изгради стратегия и да тренира Wink и да стигне до края !

да убием бъч и стрипа !  Mr. Green #2gunfire
п.п.: снощи едва разбрах как тъпия станислав е гласувал за жорето Sad пфу ! просто нямам думи !
ThinkingЗа това не се бях сетила,че може и наистина Станислав да изхвърчи довечера(ах как искам само тоз мазньо да изхвърчи) и да се преборва до финала на Острова на Мъртвеца.

# 349
Пак не помня,кои беше писал по-напред,но колкото и да не ми се иска,момичето което писа,каза,че ъсс сигурност Станислав,ще е от финалистите.

Аз си мисля,че тази вечер ще резнат главицата или на Танчето,дето наистина гледа,като лисица,или на счетоводителя. Mr. Green
е-еее това счетита да има как да ни разнете главите от кръста нагоре!! Joy Joy Joy Joy

# 350
Гласувах за Станислав,макар че много искам Бъч да изхвърчи.

# 351
  • Berlin
аз досега съм чела оттук само за светла, джина и стрипа, че ще са на финал. за другите не се е споменавало, май.  newsm78

# 352
Аз гласувах за Станка- лисицата...

# 353
  • ВАРНА
без да искам гласувах за миро - ей, тъпа работа! щях да гласувам за станислав.
искам да си тръгне буч, бъч, къвто е там, че много дразни това момченце!

# 354
ТИ МЕ УБИ!! Crazy кое е лисичерството??? newsm78 newsm78
това че стигна сама до извода че е сред лицемери и ако иска да уцелее тр.да лицемерничи?това ли искаш да кажеш??
за лицемерно ли смяташ да кажеш в очите че си помъж от самия него/мъж/!
просто сравннието ти мисля че не е изобщо  на место!

# 355

hahaha Хе хе и на мен ми прилича на лисица  Laughing

# 356
  • Berlin
ми снощи станислав май каза, че погледа й бил като на лисица.

# 357
  • София
А то пък на Станислав погледа е като на заспал меланхоничен кретен  Mr. Green

Станка е пич  на място и човек с принципи Peace

# 358
А то пък на Станислав погледа е като на заспал меланхоничен кретен  Mr. Green

Станка е пич  на място и човек с принципи Peace
Peace Peace Peace Peace Peace

# 359

hahaha Хе хе и на мен ми прилича на лисица  Laughing

хм!детска радост и бонбонки щастие! Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт