Сървайвър 3 част

• 18 326
  • 467
  •   1
Отговори
# 255
Така или иначе организаторите трябва да "размърдат" играта някак си, защото в момента Тортуга са сигурни, че ще елиминират хората от Барбадос един по един. Ако е така следващите 3 племенни съвета ще са напълно безинтересни.  Та ми е любопитно какво ще предприемат  newsm78

Таня и Сашо в момента се чувстват като обречени, това е гадно  Sick

Ехидността и надменността на Барбадосци нямат граници.

Аз не мисля, че Джина запя с цел да обиди Г. Кръстев - приех го като опит за комплимент, че има хубави очи.

Продължавам да смятам, че Станислав постъпва правилно за себе си. Ако не бе така той е най-силния след Дренски и сега щеше да е аут. Единствения шанс да не е в лагера на "обречените" е да играе соло. 

Таня и се наложи да се държи като "пич" щото  Бъч прекали от дето и да го погледнеш! Няма избор освен да се защити или да хленчи.

# 256
  • Berlin
някак си не мога да гледам тв на работа.. Simple Smile какъв комплимент в такъв момент, едва ли някой ще го приеме като комплимент, разбира се, аз не го гледах и затова може така да си мисля. то беше ясно,че което племе доминира в общото, ще изгони другото... е, явно ако барбадос бяха повече, нямаше да е така (говоря за станислав). нооо все пак сега ни очаква дуел на острова на мъртвеца !

# 257
Принципа на Сървайвър е :Да надхитриш, да надиграеш, да оцелееш!.................... печелят ............... слабите, хитрите и манипулиращите.
Това е игра!!!
верно е това е игра!ти би ли играла така???

Ми за 250 хилки, сигурно бих играла така! Все едно, че тук ще ми изядете гъза!!!  Mr. Green
а,бе да те кажа за сега не съм яла ничий задник и нямам и намерение!но за 250 000 лв.,та и 1 000 000 не мога да си плюя на фасана в никакъв случай!не мога да играя подмолвно и да съм нагаждач!
ЧОВЕК ТР. ДА ИМА ДОСТОЙСТВО!!!

# 258
Абе побългариха го този сървайвър, хората дават коли , екскурзии наште прах за пране и тениски. То бива бива цигания ама то тва на нищо не прилича. Нито една игра досега не е била с хубава награда.
Нямам търпение стриптизьорчето и компанията му да се изпокарат. Рано или късно ще си извадят очите. Ще си умра от кеф....

# 259
Абе побългариха го този сървайвър, хората дават коли , екскурзии наште прах за пране и тениски. То бива бива цигания ама то тва на нищо не прилича. Нито една игра досега не е била с хубава награда.
Нямам търпение стриптизьорчето и компанията му да се изпокарат. Рано или късно ще си извадят очите. Ще си умра от кеф....
Peace Peace Peace

# 260
Само казвам евала на Таня,Жоро Кр. и Сашо.Много ми хареса Жоро как всичко си ми каза на ония "плъх"  newsm62 smile3515 Тоя Станислав е пълен мухльо!!!
Сашо е емоционален човек,в последно време там определено емоциите са в повече.За това му трепереше гласеца.
Таня пък супер много ме изкефи.

Повечето от Тортуга не искам да ги коментирам.  newsm61 Джина ми харесва и Светла до някъде. Simple Smile

# 261
  • Бургас
Като гледам какви ги върши Станислав и се сещам за няколко клишета, много подходящи да илюстрират "неговия случай":

1. Всяка мускулна клетка е убита мозъчна.

2. (но и тук е необходимо малко от 1.) Не гледам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. Колкото и да иска да си отмъщава на старото племе (за какво ли  Mr. Green ), не може да не си дава сметка, че ще бъде изгонен в ПЪРВАТА игра, в която няма имунитет. Или е много тъп или е свръхсамонадеян  и смята, че всички имунитети до финала са негови. Нещо, което организаторите, естествено няма да позволят. Съвсем скоро ще дадат игра, в която се иска сръчност или съобразителност, пък ако щеш и късмет, и нащо момче "най-изненадващо"ще си замине.
Вярно, че във втората част всеки играе за себе си, но сам всеки е обречен на провал. Задължително преди края се формират групи, най-много от по 4 човека (нали толкова са на финала). Като не е с хората, с които е бил 1 месец преди това, с кого очаква да се коалира?!?

# 262
Жени имам чувството че знаеш някои неща около играта!!? Wink
я кажи бъчи #2gunfire тая гадост наприродата кога ще изчезне че мн.ме нерви #Cussing out

# 263
  • Бургас
Ами! Не знам нищо, разсъждавам просто: миналата година останаха 4 човека и от тях чрез пряка елиминация, а не чрез гласуване - двама. Т.е. в сегашната група Тортуга, която е от 6 човека, и без друго ще трябва да изберат с кои двама от своите да се разделят, преди да е дошла фазата "каквото сабя покаже". Та само Станислав им липсва да си го кътат, как пък не!

А Бъч наистина е отвратителен! Ежедневно го показва. Дори само като погледнеш как награби прасето за единия крак, направо го разчекна. В този човек агресията е дълбоко вкоренена, злобата му е втора природа. А пък за това, да кажеш на жена: Ще ти шибна един бамбук !!! Просто не мога да намеря думи. Според мен той бие жена си. Ако не е така не мога да си представя как би могло изобщо да му хрумне такова изречение  Shocked
Не знам кога ще си тръгне, но според мен такъв човек не може да спечели Сървайвър. Нали все пак изгонените гласуват кой да е победител - ще изберат по-малкото зло. Едно е да побеждаваш някого, друго е да го унижаваш. При второто всеки би потърсил възмездие, нали. Много е готино това, че все пак победителят се определя чрез гласуване, т.е. каквото е да правиш, нямаш право да не се съобразяваш. Но явно за това Бъч, какъвто е неандерталец, не може да се сети.

# 264
  • София
а,бе да те кажа за сега не съм яла ничий задник и нямам и намерение!но за 250 000 лв.,та и 1 000 000 не мога да си плюя на фасана в никакъв случай!не мога да играя подмолвно и да съм нагаждач!

Малко на сериозно взимаш играта, мислиш ли, че повечето са такива във реалния им живот?
Аз имам достатъчно достойнство тук и сега, в реалността, но там е друго. Това е игра, не за чест и слава и достойство, в нея се търсат точно тези неща - да си подмолен, да лъжеш, да мамиш, да си лицемер, да оцелееш. Ако си запазя достойството там едва ли дълго ще остана в играта!

А това за задника е метафора, ама няма значение...

# 265

Малко на сериозно взимаш играта, мислиш ли, че повечето са такива във реалния им живот?
Аз имам достатъчно достойнство тук и сега, в реалността, но там е друго. Това е игра, не за чест и слава и достойство, в нея се търсат точно тези неща - да си подмолен, да лъжеш, да мамиш, да си лицемер, да оцелееш. Ако си запазя достойството там едва ли дълго ще остана в играта!

А това за задника е метафора, ама няма значение...
е ама то актьорите не могат да го изиграят така професионално кокто те.
според мен с този игра на яве излиза и твоята същност.вижда се каква ти е душичката.излизат на яве качествата които едва ли си подозирал че е криеш!
да не би да искаш да ми кажеш че простотията на бъч е игра?
че то сам като му погледнеш олигофренската усмивка и ти става ясно за какво говорим! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 266
  • София
Явно Бъч точно заради това е избран, да има един як и прост дразнител.

# 267
Тъй като няма други шансове за изгонване за момента, надявам се Дилян така да раздразни племето, че да бъде изгонен по взаимно съгласие.

Жалко, че всичките ми фаворити ще изчезнат един по един. Сега вече възлагам надежди на Жоро Дренски. Peace

# 268
Явно Бъч точно заради това е избран, да има един як и прост дразнител.
Peace Peace

# 269
  • София
Тъй като няма други шансове за изгонване за момента, надявам се Дилян така да раздразни племето, че да бъде изгонен по взаимно съгласие.

Те са такива темерути, та не могат да се раздразнят от това лайно.
Лъчо и стрийпа за същите темерути като него, Миро е толкова безличен и не може да си каже мнението, та няма на къде. То бива бива малодушие ама неговото граничи с глупост, да не говорим че няма нищо мъжко в поведението му.
В това племе иргачите нямат грам чуство за уважение, доблеста , а да не говорим колко тесногръди са че дори и чуство за хумор нямат и не можаха да разберат шегата на Барбадос с полите.

Общи условия

Активация на акаунт